Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya bu arada Sparta Prah'ın eti ne budu ne, kadro değeri ne ki Semih gibi bir adam için 2,5 milyon euro verecekler. Bana çok garip geldi.
    cek liginde bazi takimlari zengin cinliler aldi.ya kara para aklama yeri olacaklar yada adamlar canli fm oynamaya niyetlendiler
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaştığı takım Bursaspor olsaydı öyle yapmazdı. Adam kaşar boşversene.

Bu arada Cavanda kadro dışı bırakılmış

Havalar ısındı. Yine çıplak dolaşmaya başlamıştır
      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Müdahaleleri iyidi hani bizde oynarken ben çok memnundum maçları izlerken hep dikkat ederdim disiplin sorunu olmasa çok iyi işler yapar.zaten stoperde de olduğu gibi -beck özelliklerinde olması gereken müdahale +hız bu ikisi onda mevcut ama dedim ya disiplin sorunu.
        İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben hızlı koşması dışında herhangi bir emare görmedim iyiliğine dair.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• geçen sene bu zamanlarda bir bu Cavanda için ortalık yıkılmıştı bir de De Jong Gsye gitti diye.

İkisi de ne durumda şimdi.

Hep derim forumda futbol öngörüsü ve bilgisi iyi olan kişiler az sayıda ama ne yazık ki forumda sesi çıkan çoğunlukta futbol bilgisi olmayan arkadaşlarımız.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bence oyuncularımızı değersizleştirmeyelim

yasini yolladık şimdi gs de ve fena değil

serdar fena değil

bizim çöp dediğimiz adamlar bütün anadolu kulüplerinin as oyuncusu olur

biz çöp dedikçe bırakın satmayı bedava yollayamıyoruz

göksel itine bak

3-4 tane kanat oyuncusu var ve TS nin istediği oyuncuyu , oyuncunun gitmek istemesine rağmen yollamam diyor

6,5 a vermemiş

hadi ordan

piyasayı artırıyorlar

kiralık alabiliyorsak iyi bir forvet almalıyız

olursa gole yakın orta saha bir de

eldekilerden illa yollamak zorunda olduğumuz doye ve ibanez bence

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen sene bu zamanlarda bir bu Cavanda için ortalık yıkılmıştı bir de De Jong Gsye gitti diye.

İkisi de ne durumda şimdi.

Hep derim forumda futbol öngörüsü ve bilgisi iyi olan kişiler az sayıda ama ne yazık ki forumda sesi çıkan çoğunlukta futbol bilgisi olmayan arkadaşlarımız.
              cavanda saha içinde gayet yeterli bir oyuncuydu. bizdeki performansı ile belçika milli takımına seçildiğini unutmayalım. Gönderilmesinin sebebi saha dışındaki tavırlarıydı ki taraftar bunu bilmediğinden tepki gösterdi.

Yorum

• O Göksel Visca'yı fenere bedava verir de bize parayla vermez.

Yorum

• bakınız cavandadan bir sahne bizdeki performansından hatırlayacaksınızdır https://www.youtube.com/watch?v=hFSPxSVFhDw
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• bu mu kötü adam https://www.youtube.com/watch?v=fcSOZTZEagE
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cavanda saha içinde gayet yeterli bir oyuncuydu. bizdeki performansı ile belçika milli takımına seçildiğini unutmayalım. Gönderilmesinin sebebi saha dışındaki tavırlarıydı ki taraftar bunu bilmediğinden tepki gösterdi.
                      ben saha içinde de yeterli olduğu kanaatinde değilim.Belçika milli takımına bir kaç kez seçilmiş olmasıda bunu değiştirmez.

Ayrıca saha dışı tavırlarının neler olduğunu gönderilmeden herkes biiliyordu.Mesela o alkol ve alem yapma sevdaları, tesislerde çıplak gezme durumları.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 1 ay Kucka ile geçti, şimdi ise konusulcak isim dahi yok

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Damdoy Ersun Yanal'ın prensi satılması çok zor bu sene forvetimiz yine Damdoy rode gider Damdoy gitmez...
                          Yönetim insiyatif alıp Damdoy'u Ersun hocaya sormadan yollaması lazım yoksa Damdoy ile gol atamayan ama cok verimli! oynayan Damdoy hikayelerini cok duyarız.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla videoyu izleyince ne kadar kötü bir futbolcu olduğunu tekrar anladım

Yorum

• Umut buluta laf ettik Allah bizi damdoy ile sınıyor şimdi.

Yorum

• yine katakulli iste.. ama kizmiyorum, biz niye yapmiyoruz kizginligim buna.... tamam katakulli bize yakismaz ama artik bunu herkes yapiyor kim ne derse desin avrupa takimlari da yapiyor... atinç 6m€ he, ona bahâne buldunuz da semih 2m€ hangi bahâneyi uyduracaksiniz ?? ya birakin bu hikâyeleri yaa hep katakulli, biz de yapalim ama yoookkk olmaazz...
                                ayrica var ya baslayacam simdi yönetime de hocaya da kizmaya ha, 2 senedir zoran tosiç diye basimizin etini yediler, simdi adam serbest ve adi geçmiyor, niye lan, para kiristirmak daha zor diye mi ? yâni bu isi pek bilmiyorum ama birilerine 5m€ vermeye gelince sknti yok ama serbest oyuncuyu kapmak için 61 bahâne ariyoruz almiyoruz ne lan bu... tosiç sevmem pek ama belesse alalim kalani da golcûye falan yatiralim, islerine mi gelmiyor bizimkilerin, ulan ne olur 3 4 transfer deyip 5 alsaniz ha ?? yoookk bizde tersi olacak 4 5 denecek sonra 3 4 denecek ve hooop 2 3 tâne alinacak,,, alistik senelerdir ayni seylere vallahi yeter yaaa biktim usandil kandirilmaktan...

Junuz konusuna gelince gelmesine karsi degildim ama bu son açiklamalari tam paragöz tam ekici ve selçukinan kokuyor... haydi onu geçtim bu herif takiminda kemiksiz en az 1,6 falan aliyor degil mi ? bize gelmesi için herhalde 1,9-2 vermemiz gerekecek kendisine, takimina da en az 3,5-4 degil mi ?? yasi da 30 olacak 1 2 ay sonra, deger mi ?? yasini geçtim o kadar etkili bir topçu mu ?? kesinlikle degil kesinlikle degmmeeeeeezzzz....
                                sövdürtmeyin Ersun hocanin düzenine, bulsun baska adam akilli topçular, topçu mu yok, Visca olmazsa Ghezzal var haydi o da paragözse git bir sekilde baglantilari kullan qnb psg ile, al Ben Arfa'yi,,, herifler para da istemiyor, 3,5-4 Junuz için verecegime + 2 de yillik, gider Arfa'ya yillik 4 veririm imzâ parasi 1 2 veririm denerim sansimi en azindan.... ki Ben Arfa isterse hocanin oyun dûzenine 100% zitt olsun, düzenine uyan Junuz'dan 161% daha fazla katki saglar.... oradan yapin hesâbi... yok oyun düzeniymis de bilmem ne yok yaa.... Kuçka tamam ona diyecek yok 5m€ da haydi skinti degil diyelim, ama diger gelecekler için de kesenin agzini açmak gerek lami cimi yok... beklentileri altta tutmak falan rezillik, yok öyle Ahmet baskan... ilk 2 kabul sampiyon olmazsak, gerisi bos ve basarisizliktir, o kadar laf o kadar sözden sonra bu sene burun kivirdigimiz avrupa ligine katilacak siralamayi elde etmek hiçbir moka yaramaz kimse de beni bununla kandiramaz... 3.olcaz basarili olcaz yok yaa.... hani son haftalari bos verdik bu sene sampiyonluk yarisinda "gereksiz" yere avrupa oynamayalim diye, ne oldu ha simdi ne ?? salak yerine konmaya merakli olanlar devâm etsin zirt pirt o hayal bu hayal demeye... siz öyle dedikçe bunlar simarir hedefleri de küçültmekten rahatsiz olmaz.... yok 4.lük iyidir falan yok devenin nali... gidin sivasspor falan tutun siz...
                                transferin son gününe kadar sampiyonluk kadrosunu kurmalarini bekleyecegim, degisecekse sonra degisir fikirlerim yorumlarim, ama su anda bile ohooo bitti gitti edebiyati yapmak yönetimin daha dandik transfer yapmalarina sebebiyet vermektir baska da bir sey degil... yönetim bizim baskimizi hissedecek ki onlar da topçulara o baskiyi yansitacak, beklentimizin sampiyonluk oldugunu bilecek... yok öyle laylaylom kaç senedir ayni nâneler... bir kerede isi ciddiye alip gaza bassinlar....
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X