Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talisca tarzı bir futbolcu yok mu Portekiz'de falan bir araştırın bakalım. Adam 23 yaşında 13 milyon euro'ya çıktı değeri, top class takımlardan birine gider yakında. Benfica, Bahia diye bir Brezilya takımından almış Talisca'yı.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 15:03.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Oh iyi olmuş junusovicin bremende kalması boşu boşuna o kadar parayı bu vasat Avusturyalıya bağlayacaktık....
      Bize JAJA benzeri 10 numara lazım driplink kendine güven ve en önemliside son vuruş ustalığı Yusuf Yazıcının dahi eline su dökemez o Avusturyalı bremende kalmasına çok sevindim....
      Medel ve iyi bir forvetle transferi kapatırız inşallah.....
      Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          juno nun ne ayak oldugunu uzunca anlatmaya calistim ama cogunuza anlatamamisdim

birde üzerine igneleyici cevaplar yazanlar vardi...
          umarim simdi mutludurlar
          Transferin 1 ay önce bittiğini iddaa edenler var adam herkesi geleceğine inandırmış.

Yorum

• İlk olarak HT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Junuzovic'in olmamasına gram üzülmedim. Medel önemli + Forvet başka bir transfer şimdilik olmasın az öz dediğin transferler budur.

Junuzovic geçmiş ve şuan yaptıkları bana doğru gelmiyor Mehmet ekici karakterinde bir tipe benziyor geçen senelerde de bizi kullanıp prim yaptı maaşı yukarı çekildi bize bu karakterde oyuncu lazım değil.

Visca 6.5 milyonluk adam değil zaten konuşmaya gerek yok Visca o parayaysa ben gider Lensi alırım zaten yada Weiss rahatlıkla getirilir başkan bu hamleyi yemesin bi zahmet bırakın Visca yuvasında kalsın Başakşehir de kakalamasın kimseye reste rest.

Medel + Forvet yeterlidir çok oynama yapmakta doğru değildir bir yedek bir yedek-as adam aldın 1 as aldın 2 as daha al kadroda bir planlama olsun kadroda da herhangi bir problem çıkaran oyuncu olmasın.
            Yazdıklarının çoğunda hemfikirim ama, birçok kişinin aksine ekici konusunda Ekiciye yapıştırılan pra mevzusu konusunda hemfikir değilim.Adam söz verdim sözümden dönmem dedi ...Bence bu önemli bir karakter meselesi.Sen adamı git görüş diye yolluyosun adam gidiyor anlaşıyor sonrada yok onla anlaşamadık git başkasıyla görüş deyince ben anlaştım o takımla diyor...Bence sözünde duruyor... 6 ay yan futbol oynamama adına sözünden dönmüyor.Ha desenki geçen yıl zaten oynamadı top o konuda hemfikirim ama diğer konuda değil...
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Medel Tigrese imzalıycaktı deniliyordu. O haber kolpa mı çıktı acaba. İnşallah öyledir..
              adam maaile tatilde fake haberler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazdıklarının çoğunda hemfikirim ama, birçok kişinin aksine ekici konusunda Ekiciye yapıştırılan pra mevzusu konusunda hemfikir değilim.Adam söz verdim sözümden dönmem dedi ...Bence bu önemli bir karakter meselesi.Sen adamı git görüş diye yolluyosun adam gidiyor anlaşıyor sonrada yok onla anlaşamadık git başkasıyla görüş deyince ben anlaştım o takımla diyor...Bence sözünde duruyor... 6 ay yan futbol oynamama adına sözünden dönmüyor.Ha desenki geçen yıl zaten oynamadı top o konuda hemfikirim ama diğer konuda değil...
                Anlaştığı takım Bursaspor olsaydı öyle yapmazdı. Adam kaşar boşversene.

Bu arada Cavanda kadro dışı bırakılmış
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 15:09.

Yorum

• Bugün bir gelişme olmaz haftaiçi hareketleniriz, Junuzovic açıklamaları gelirim ama 100 bin daha verin mealinde olmuş, tabiri caizse köppek gibi gelir ama ben Medel gelmeden rahat edemeyeceğim, Kucka Medel bu takımın çehresini değiştirir başka oyuncu alınmasa dahi adamlar full karakter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• Antalya'ya transferi yattıysa Sosa için neden nabız yoklamıyoruz?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesin şu tatavayı artık ya.Yok neymiş kimse 2 maçını izlememiş, sen izlemiyorsun diye kimse izlemedi olmuyor.Bir tek siz izliyorsunuz zaten başka kimse maç izlemiyor! Sen istiyorsun başkası da istemiyor bu kadar basit.
                      Bir sürü insan var çok izlemedim yorum yapamam diyen, her istemeyen izlemedi oluyorsa sen de izlemeden istiyorsun diyelim o zaman biz de..
                      Uslubuna dikkat et asker arkadasin yok senin karsinda.

Ben cok uzun zamandir yaziyorum bir tane ben biliyorum diye mesajim yok tanimadigim topcu hakkinda da yorum yapmam..

Izlediysen ben izledim su sebeplerden istemiyorum dersin olur biter.

Bu kadar bilgiyle insallah bu meslekten gelir elde ediyorsundur. Bak futboldan hic anlamayan Ersun bile dunyalari kazanıyor.

Hadi kal saglicakla sana göre bir sey yok.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antalya'ya transferi yattıysa Sosa için neden nabız yoklamıyoruz?
                        Sosa çok para istiyor sanırım, adam kafayı takmış, TR'ye gelmem için çok para verin diyor herhalde.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zlatko Junuzovic: Birkaç gün düşündüm Werder Bremen'de kalmaya karar verdim fakat zaman ne gösterir bilinmez .Şair burda ben paranın köpeğiyim muharrem usta gelsin görüşelim diyor .d

Bu adamın bipolar bozukluğu olduğunu düşünmeye başladım bir gün gelecem bir gün gelmeyecem,bir gün iyi bir gün kötü bir insanın düşünceleri bukadar hızlı değişmez bu adam dengesiz bir oyuncuya benziyor.Mani ve depresyon arasında gidip geldiğini düşünüyorum bize gelirse öncelikle iyi bir psikolojik tedavi şart.

Yorum

• Bremen belki de demiştir ki, gelmicem de bonservisi arttırsınlar.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bmn yönetime liste yolluyor mu hala?
                              Tbr ler güzel analiz diye işte buna denir.Gerçek piyasa değeri nedir acaba..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sosa çok para istiyor sanırım, adam kafayı takmış, TR'ye gelmem için çok para verin diyor herhalde.
                                Bjk'da ne kadar alıyordu ki? Bir görüşmek lazım. Bir oyuncuya takılıp kaldık. Daha dört tane eksiğimiz var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X