Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o paraya gelir mi sence

yıllık 5 milyon ve 2 yıllık ister en az
    Iste orasi muamma .

Yorum

• Kadro listesini kontrol ettim internetten, forvet henüz gelmemiş.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başakşehir visca + 2.75 euro versin yusufun hayrını görsün.
        Yanlış yazdın abi sanırım
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5.5 milyon yuromu viscaya bide sesli güldüm
          o paraya öküz alırız

Yorum

• Foruma bakıyorum da batıyoruz diyenler, seneye 2 yıl men garanti diyenler, bu maaşlar fazla, gider gelirden fazla diyenler. Herkes birer CFO adeta. Kulübün finansal tablolarına erişiminiz mi var? Her seneki gibi transfere harcanan para aynı. Ha önceden 2 milyon 2 milyon gibi küçük parçalarla birsürü çöp alıyorduk şimdi tek bir oyuncuya para verip net transferler yapıyoruz. Özellikle yabancı transferinde bu yönetimin henüz hatası yok. Sadece onazinin bence performansı maaliyetini karşılamadı. Neyin peşindesiniz kimden neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadro listesini kontrol ettim internetten, forvet henüz gelmemiş.
              Damdoy tatilde mi abi ?

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol hocanın konuşması herşeyi gösteriyor yusuf bjk yolcusu 1-5 - 2 arası bir paraya gidecek. Başkan mehmette verilen parayı biz kazanacağız derken bunu kast ediyordu.
                Başkan hikaye anlatıyor.Mehmetten ayrı,Yusuftan ayrı para kazanacaktık ama olmadı zarar ettik.Olcayın aldığı maaştan ötürü bonservisine 500 bin euro bile verebilecek bir kulüp yoktu.
                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 13:40.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Güneş: "Yusuf Erdoğan yetenekli,Trabzonspor onu neden bırakıyor bilmiyorum,düşünebiliriz, her iki kanatta da oynuyor."
                  Boşver hocam niye bırakıyoruz,bir şeyler ateşle al senindir.
                  Asndjflfşfl süpersin kardeşim

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlış yazdın abi sanırım
                    yok be kardeşim yusufun değeri arttı yazıları okuyunca havaya girdik bir an idare edin

Yorum

• Mehmet Ekici'yi fenere 4-5e okutmak yerine 6 ay hapsettik simdi süre doldu gitti belese, elimize ne gecti?

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok be kardeşim yusufun değeri arttı yazıları okuyunca havaya girdik bir an idare edin
                        Anladım abi, bir an önce gerçek hayata dönmen dileklerimle
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Foruma bakıyorum da batıyoruz diyenler, seneye 2 yıl men garanti diyenler, bu maaşlar fazla, gider gelirden fazla diyenler. Herkes birer CFO adeta. Kulübün finansal tablolarına erişiminiz mi var? Her seneki gibi transfere harcanan para aynı. Ha önceden 2 milyon 2 milyon gibi küçük parçalarla birsürü çöp alıyorduk şimdi tek bir oyuncuya para verip net transferler yapıyoruz. Özellikle yabancı transferinde bu yönetimin henüz hatası yok. Sadece onazinin bence performansı maaliyetini karşılamadı. Neyin peşindesiniz kimden neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum.
                          finansal tablo ariyorsan hepsi burda
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Ekici'yi fenere 4-5e okutmak yerine 6 ay hapsettik simdi süre doldu gitti belese, elimize ne gecti?
                            kimse sözleşme imzalamayacağı belli olan ekici kalitesindeki adama 4-5 vermez

fb başkanı 2 milyon teklif ettiğini söyledi

ama bizim geçmişte selçuktan başlayan oyuncu isterse gider izlenimini yok etmek için başkan vermedi. 6 ay seve seve oturdu yerinde

ben hiç pişman olmam ekici için

Yorum

Mehmet Ekici'yi fenere 4-5e okutmak yerine 6 ay hapsettik simdi süre doldu gitti belese, elimize ne gecti?
                              Nasıl okutacaktın 4 5 e ?

Yorum

aç gezeriz kuyruğu dik gezeriz
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Çalışıyor...
                                X