burağa o maaşı veriyorsak parayı da veriyosak kimse kusura bakmasın ndiyaye daha fazlasını vermek saçma olmazdı biz almalıydık ndiyayi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray bu sene şampiyon olamazsa seneye tt arenayı da satarBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferlerimiz yetersiz olsa bile bize bu yakıştırmaya yapması güzel
Helal olsun Fikret Ormana
https://www.youtube.com/watch?v=3gIK-81jS3Y şampiyonluk zor bu sene ama başkanlarından güzel iyi kalpli niyetli bir davranış
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 4 senedir Moskova'da idim. 3 senedir de Kazan'dayım. Azmun'u 2 yıl önce almak lazımdı tabi. Şimdi zor. Dediğiniz gibi hala tam olmuş, patlama yapmış oyuncu değil, ama kumaşı sağlam.
Berdiyev'in öyle takıntıları var. Yaşı 35-36 sanırım Navaz diye bir stoper var. Onu da Kazan'a getirdi gelirken ama adam babam hasta diyip futbolu bıraktı sezon başında. Berdiyev gelsin isterim Trabzon'a ama sistem hocası. Ama çok defansif oynatıyor. Bizim tribünler dayanamaz adamı gibi. Şartlar oluşursa gelir ama. Gökdeniz'den dolayı Trabzon'a sempatisi oluşmuştur mutlaka. Bir de Cavcav tarafından 3-5 maç sonra kovulduğu bir Türkiye macerası var. Türkmen sonuçta dil sıkıntısı da çekmezNavas gibi bir takozu iyi stoper yapan degerlendiren bir hoca, daha ne diyelim... ben de bir kaç kere yazdim futbolu bizi tatmin etmeyebilir ama kesinlikle istikrarli basari yakalattirir... haydi ilk senesinde olmaz belki ama 2.senesinden itibâren kesin ilk 3 kim hangi kadroyu kurup hangi topçuyu alirsa alsin... su eldeki topçulara Serdar Burak ve 1 topçu daha eklensin, Ersun'un ne yapacagini kestirmek güç ama getir Kurban hocayi ilk 2 garanti... daha dandirik topçularla sampiyon olmus 2.olmus adam Rusya'da, çok daha iyi topçulara sâhip olan baska takimlarin önünde...
O Navas da zâten Kazan'daydi, Rostov'a aldi onu simdi de tekrar Kazan'a mi aldiracakti ahahah sasirmam
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerdiyev gelirse en çok [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] sevinirbirçok kisi daha var Berdiyev'i isteyen bu forumda
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir somut katkısı olabilir ve sen bunu nasıl görebilirsin?
Ersun Yanal bu sezon çoğu maçta yanlış değişiklik yaptı, ilk 11'lerde birçok hataya imza attı, gerektiğinde oyuncu değiştirmedi vs.
İşte tam burda yardımcı hocanın etkinliği ortaya çıkıyor.En son B61 tarafından düzenlendi; 31.07.2017, 19:17.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRostov'un yarısını da Kazan'a getirdi neredeyseİranlı Serdar Azmun dahil. Keşke Ramil yerine Azmun'u alsaydık. Rubin Kazan'in Berdiyev için özel anlamı var. Tataristan'dan çağrılınca hemen gelir. Zaten evi barkı vardı burada.
çok yazdım çok istedim ama gitti güzelim forvet“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Fatih Terim'in milli takımdan ayrılması ,Şenol Güneş'e milli takım için teklif yapılması,
aslında hepsi aziz Yıldırım'ın ayak oyunu .
aklı sıra taşları yerinden oynatıp , kendi takımına alan açacak . kaos olsun ki , arkadaş aradan sıyrılsın . sırf şu herif için , ( bazen çok kızdığım ) Şenol Güneş'in milli takıma gitmesini istemiyorum .
bu uğursuz , bir yandan el altından kendi medyasına istediği haberler yaptırıyor , kalemşörlerine her türlü senaryo yazdırıyor , sonra da (İsrail)gibi sessiz , sessiz, sinsice gelişmeleri izliyor . bu yaratıktan o kadar tiksiniyorum ki , her şey beklerim ben bundan . hatta cumhurbaşkanını " bizim Aykut'u milli takıma bulaştırmasınlar.bir telefon açın sayın Cumhurbaşkanı'm " diye tüpçüye aratmış bile olabilir .
senin bırak hücreni , kromozomlarını biliyorum artık .
sen de , yancıların da , def olup gitse de , kurtulsak .
Yorum
-
Trabzondaki Arkadaslar bir ricam var, hayatimizda ilk kez esim ve cocugumla hep birlikte Trabzona gelecegiz açılış maci icin Konyadan. Onlarin ilk Trabzonspor maci olacak nasipse. Yalniz esimin passolig karti falan yok, benim kartimla da konyaspor logolu oldugu icin bilet alinamiyor. Havalesini hemen yapmam kosuluyla Trabzonda yasayan ve bize kagit bilet alabilecek (doğu alt j blok) arkadaşim var mi acaba...Konu dışı oldu cok özür dilerim.Ama Trabzonda hic tanıdığımız yok ve mac gunu aksam 5 gibi orada olabiliyoruz malesef.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Abdulkadir ve Yazici yeteneginde olmasa da bunlara yakin çocuklari altyapidan cikarmak ve genc yetenekli çocuklari bulmak ana hedef olmali..
Bu fb nin aldigi Elif Elmas hakikaten yetenekli cocuk onu fenere birakmayacaksin mesala..
Ersun Yanala destekciyim ama bu Abdulkadire adam gibi süre vermezse sezon sonu giderse de bir sey demem artik..
Yorum
-
İçmesi önemli değil o kendi alışkanlığı.kendi yediği yemek kendini ilgilendirir ama bizi açıklamalarıyla onore etmesi önemli olan.ayrıca Şenol güneşin beğenmediğim yönleri olsada fikret başkanın bizim yöermizin insanıyla çalışıyor bizim yöremize ait öyle ya da böyle bizi İstanbulda güzel temsil etti fakat prensip ve ahlak anlayışı açısından milli takıma gidip beşiktaşa satış koyarsa para göz olduğu kesinleşecek ve prensip sözüne sadık olmayan satış koyan bir insan olarak bilinecek.ve başarılı olmak söz ve prensipten daha önemli bir şey asla değildir.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi niyetli.. Sonuçta umreye gitmeden önce sabaha kadar içen birisi..En son erenslash tarafından düzenlendi; 31.07.2017, 19:19."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-2 sene oynatıp 10-15'e satarsalar yine karlılar. Belki de iyi iştir bu transfer. Ama Osmanlıspor topçusuna bu parayı vermeyi göze almazdım.Ellerinde öyle bir patlayacak ki
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTudor ile şampiyonluk şansları en fazla bizim kadar.
Yorum
Yorum