Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardeşim biz de maçları izledik adam gayet sağlam futbolcu etik problemleri var adamın klubun adına leke getiriyorsa hareketlerin özel hayatına o anlamda dikkat etmelisin.sorunu buydu jaja olayın da olduğu gibi.yoksa kimsenin yediği içtiği bizi ilgilendirmez.saha içinde gayet baba oyuncuydu.bizdeki performansı gsdakinden çok daha iyiydi.ama ahlak sıkıntısı klubun adına zarar o yüzden sıkıntı gizli yapacaksın bu işleri yapıyorsan açık açık yaparsan böyle kapak olursan haberlere tabi ki gönderilirsin.
    İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben saha içinde de yeterli olduğu kanaatinde değilim.Belçika milli takımına bir kaç kez seçilmiş olmasıda bunu değiştirmez.

Ayrıca saha dışı tavırlarının neler olduğunu gönderilmeden herkes biiliyordu.Mesela o alkol ve alem yapma sevdaları, tesislerde çıplak gezme durumları.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• beinsports ndoye a teklif var diyor

Yorum

• Kişisel görüşün bir şey diyemem sana göre öyledir
        İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla videoyu izleyince ne kadar kötü bir futbolcu olduğunu tekrar anladım
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim insiyatif alıp Damdoy'u Ersun hocaya sormadan yollaması lazım yoksa Damdoy ile gol atamayan ama cok verimli! oynayan Damdoy hikayelerini cok duyarız.
          DAmdoy iyi top saklıyo yaa
          sakin olun...

Yorum

• cavandanin yetenegine laf edilmez

beyin olmadimi yetenekde cok sey ifade etmedigini anlamak gerek
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konunun benle ilgisi yok ama dikkatimi çeken yazım tarzın var. Senin ileri sürdüğün bir görüşe ya da önerdiğin bir futbolcuya eleştiri gelince hemen üst perdeden cevap veriyorsun. Elestirdigin şeyi kendin yapıyorsun.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              İlla konunun sizinle alakası olmasına gerek yok.Burada olan herşey forumdaki herkesi alakadar edebilir.
              Bunu vakti zamanında @artvints kardeşim de söylemişti sonra ona gerekli izahatı yaptıktan sonra anlamıştı.Dilerse söyleyebilir kendisi de.

Üst perdeden konuşmak konusuna gelince, ben üst perdeden felan konuştuğumu düşünmüyorum.
              Benim ileri sürdüğüm bir görüşe ya da beğendiğim futbolcuya itiraz gelince ''sen ne anlarsın'' minvalinde bir cevap verdiğim gösterilsin bu foruma bir daha girmem.Üst perdeden konuşmak budur.

Ben şu an herhangi bir işle meşgul değilim.Yaptığım tek şey neredeyse istisnasız her gece saatlerimi verip maç seyretmek.
              Şimdi benim saatlerimi verip, burada Trabzonspor maçı izlediği kadar benim başka takımları izlediğim takımda oynayan oyuncu hakkında ''bu adam bizde iş yapmaz'', ''o kimdir yaaa'' gibi ifadelere maruz kaldığım zaman bırakın da biliyor gibi konuşmaya biraz hakkım olsun.El insaf yani bu da bilmişlik, üst perdeden konuşma oluyorsa ona benim yapacağım birşey yok.Sonra ben izlemedi diye itham etmiyorum, ben soruyorum veya o kişinin kendi benz izlemedim ama diyor o zaman ben diyorum ki nereden bu kanıya varıyorsun o zaman diye.

Forumun eskileri bilir, ben(liğe lanet) yıllardır Şili milli takımını izliyorum, D.K'nda İspanya'yı yenecek dediğim zaman dalga geçenler vardır burada da arkadaş çevremde de. Bizim milli takımlardaki rezillikten dolayı eleştirel olması nedeniye benim milli takımım Şili diyorum ve oyuncularını da kendi takımlarında bile takip etmeye özen gösteriyorum, tabiki hepsini her hafta takip etmem imkansız ama en kötü bildiğimi burada en iyi bilen kadar biliyorumdur desem bu bi ego olmaz.Üst perde de olmaz.
              Hal böyleyken adam çıkıp bu Medel stoper oynamaz dediği zaman sanki beni beynimden vuruyorlar gibi oluyor.
              Aç kardeşim diyorum bana Şili milli takımın en son yüksek toptan ne zaman gol yediğini göster ben de sen haklısın diyorum.Bu şimdi benim kızdığım şeyi ben yapıyorum mu demek?

Bilmediğim hiçbir oyuncu hakkında ahkam kesmedim kesmem, dikkatli takip eden ve biliyorum diye tahmin edip birçok oyuncu sorulmuştur bana tanımıyorum demişimdir.Bildiğimi bilirim bilmediğimi de söylerim.Ama benim futbol anlamında onun ailesinden birini tanıdığı kadar tanıdığım adama sadece boyuna, istatistiklerine bakıp absürd iddialarda bulunmasına dayanamıyorum, bunun için de kusura bakmayın.
              Az önceki tartışmaya gelirsek, atıyorum ben Funes Mori Eduardo Vargas alalım demişimdir çokça, mesela bana biri dese ki ben Mori'yi şu şu şu anlamda yetersiz buluyorum, şunları yapamıyor, sonuna kadar tartışalım, acaba ben yanlış mı düşünüyorum diyeyim ama adamın en iyi yaptığı şeyi yapamıyor dersen sonra da ben 2 senedir izlemedim belki kendini geliştirmiştir dersen, ben de sana boş konuşuyorsun tatava yapma derim 2-3-4 den sonra.

Burada Fransa ligini ingiltere 2.ligini felan takip eden arkadaşlar oluyor ben hiç topa girmiyorum mesela ama söz konusu benim 4-5 senedir izlediğim oyuncuya gelince, söylediklerinden daha ismini yeni öğrendiğini anladığım (itham ederek anladığım demiyorum altını çiziyorum sizin kaçırdığınız yer burası) kişi saçma sapan yorumlarla ahkam kesti mi fıttıracak gibi oluyorum.Bunun adı da üst perdeden konuşmak oluyor malesef.

Bir kardiyoloji mütehassısına gidince o kalple ilgili şeyler anlatınca kimse üst perdeden konuşuyorsun demez, hatta konuşsun diye de davetler alır, tvlere çıkarılır, röportaj yapılır.
              Benim burada bazı istisna kişiler tarafından gördüğüm muamele şu ben buna kesin kanaat getirdim; kendi maç izlemiyor tanımıyor diye kimsenin tanıyamaz bilemez olduğu düşünmek, bildiklerini ifade edene de sizi tenzih ediyorum, bilir kişi misin, üst perdeden konuşuyorsun, sadece sen biliyorsun tabi demek.

Tevazu ne demek kibir ne demek haddini bilmek ne demek hepsini çok iyi bildiğime inanıyorum ama hakkımı bilmeyi de çok iyi bildiğime inanıyorum.Birileri böyle düşünecek diye bildiklerimi konuşmaktan vazgeçecek değilim, bilmediğim birşeyi konuştuğum gün isteyen gelip yüzüme tükürebilir.

Son olarak hakaret etti diyen olmuş, birine çıkarcı, menfaatçi imasından bulunmak hakaret olmuyor tatava yaptığı zaman tatava yapıyorsun demek hakaret oluyorsa suçumu kabul ediyorum.Kaldı ki birine tatava yapıyorsun demek sadece o konuda konuştukları için tatava yapıyorsun demektir, ne şahsına ne bilgisine ne de farklı zamanda başka konuştuğuna böyle birşey demek değildir.
              Bu memlekette vesikalı bir umum kadına ''f...şe'' demek, suçu sabit bir hırsıza hırsız demek suç teşkil ettiği için normal ama bana da hakaret ettin denmesi.

Neyse çok boş konuştum, biri çıkar da ''amma boş konuşuyorsun'' derse doğru diyorsun hakkını helal et derim Adam haklı ne diyim ki başka...Her insan boş da konuşabilir ama önemli olan insanın yaptığı farketmesi ve kabullenmesi .Böyle bir yazıyı kimsenin tamamını okumayacağını ve yazmamam gerektiğini bildiğim halde görmeniz zorunda bıraktığım için herkesin hakkını helal etmesini rica ediyorum.

Merak etmeyin 5 gün kadar daha buralardayım en fazla ondan sonra kimsenin başını ağrıtamayacak, kimseye üst perdeden konuşamayacağım.Tekrar görüşemezsek istemeyerek kırdığım her kim varsa da hakkını helal etmesini istirham ediyorum.Benden yana kimse de birşeyim yok, kimseye kızgın ya da kırgın da değilim bu fani dünyada..
              En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 16:45.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beinsports ndoye a teklif var diyor
                Ersun Yanal göndermez hatta ilk 11 daha kötüsü. Tek yolu var forvete transfer yoksa Damdoy varsa Damdoy oynar..................

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen sene bu zamanlarda bir bu Cavanda için ortalık yıkılmıştı bir de De Jong Gsye gitti diye.

İkisi de ne durumda şimdi.

Hep derim forumda futbol öngörüsü ve bilgisi iyi olan kişiler az sayıda ama ne yazık ki forumda sesi çıkan çoğunlukta futbol bilgisi olmayan arkadaşlarımız.
                  istisna vakalardan gelip futbol bilgisi çıkarımı yapıyorsunuz olmuyor.Bu forumda de jong büyük övgülerle karşılanmadı bir kere.Gs'nin Cavanda'yı kadro dışı bırakması mıdır Cavanda'nın referansı ? Gs'nin geçen sezon defans hattında görev almış hangi oyuncusu el üstünde tutuluyor ki bugün ? Hangisini elden çıkarmak için alicengiz oyunları yapmıyorlar ki ? Gs denilen takım 2-3 yıldır sistemi bozuk olduğu için onlarca defans oyuncu yemiş takım.Bu sezon izlersiniz chedjou'yu başakşehir'de.Cavanda'nın iddialı ve hedefi olan bir takımda kendini verdiğinde nasıl oynadığını da gördük .İki sezon önce ilk 5 hafta Trabzonspor kopartılana kadar tüm yorumcuların dilindeydi.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Medel Tigres'de beyler.. Geçmiş olsun. Yarın sağlık kontrolünden geçecekmiş.

Yorum

• zenci oyuncuların en kralında bile beyin çok yoktur

hız, kıvraklık, güçlü olmaları iyi özelikleri

genelde kanat ve forvet oyuncuları zenci oluyor

cavanda o dönem bizim için süperdi ama şehre uyum sağlayamadı

gs de de futbolu kafada bitirmiş bi hali var

bizi de ilgilendirmiyor

olcan ve cavanda ile seelçuğun maddi intikamını aldık sayılır

semih transferi de sparta için iyi

çünkü 2 sene oynatıp gs ye 6-7 ye verirler

ya da türkiyede bir kulübe

tekrar söylüyorum gidece 2 hatta 3 oyuncumuz var

doye,ibanez,sheidaev

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Medel Tigres'de beyler.. Geçmiş olsun. Yarın sağlık kontrolünden geçecekmiş.
                        Stoper alternatifi daha iyi denmişti bakalım kimmiş

Yorum

• Değerli arkadaşlar,

Bugün 9 Temmuz, saat 16:48.

An itibariyle Rodallega haricinde forvet oyuncumuz bulunmamaktadır.

(Genel kanaate göre kadroda düşünülmeyenler haricinde).

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istisna vakalardan gelip futbol bilgisi çıkarımı yapıyorsunuz olmuyor.Bu forumda de jong büyük övgülerle karşılanmadı bir kere.Gs'nin Cavanda'yı kadro dışı bırakması mıdır Cavanda'nın referansı ? Gs'nin geçen sezon defans hattında görev almış hangi oyuncusu el üstünde tutuluyor ki bugün ? Hangisini elden çıkarmak için alicengiz oyunları yapmıyorlar ki ? Gs denilen takım 2-3 yıldır sistemi bozuk olduğu için onlarca defans oyuncu yemiş takım.Bu sezon izlersiniz chedjou'yu başakşehir'de.Cavanda'nın iddialı ve hedefi olan bir takımda kendini verdiğinde nasıl oynadığını da gördük .İki sezon önce ilk 5 hafta Trabzonspor kopartılana kadar tüm yorumcuların dilindeydi.
                            Bunlar şu anda aklıma gelenler dostum.geçtiğimiz senelerde o kadar çok örneği var ki bunun gibi.Başkaları alınca kıymetli olan ama bir iş çıkmayan.He bunu belirtmemin sebebi.Bu tür oyuncular yüzünden yönetimleri istifaya davet edenler mi ararsın, milleti galeyana getirenler mi ararsın.EEEE sonuç ne adamla ortada yok.

Geçen sene burada De Jong Gsye gelmeden önce neler denildiği, geldikten sonrada neler denildiğini birebir hatırlamasam da genel olarak çok iyi biliyorum.

Gelelim Cavanda özeline.Hastayım şu hedefi olan takımda neler neler yapılıyor kılişesine.

Adam gibi oynamak için hedef mi gerekiyor.kendisi oynasın da takım belki bir hedef bulur.ikinci yarı takımın ne kadar hedefi vardı biz pereiranın Masın kalitesine hayran kaldık.

Biz de hedef yok Cavanda kötü değil.Gsnin takım ve defans kötü Cavanda kötü değil, Kadrodışı kaldı Tudor kötü Cavanda değil. Bir de Lazio gönderdi kötü ama Cvaanda kötü değil.

Tamam Cavanda kötü değil.Böyle bir adamı o paraya gönderdiği için YÖNETİM İSTİFA!!!!!!
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bence medel olmadıysa vida olabilir

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değerli arkadaşlar,

Bugün 9 Temmuz, saat 16:48.

An itibariyle Rodallega haricinde forvet oyuncumuz bulunmamaktadır.

(Genel kanaate göre kadroda düşünülmeyenler haricinde).
                                Sakin ol ,Başkan Yusuf erdogan-Mustafa Pektemek takasıyla sorunu çözer

Yorum

Yükleniyor...
                                X