İlk olarak cebcare tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedel, Junuz, Visca olmayacak bence. Şuan ki izlenim o yönde. Yarın ne olup biter kimse bilemez.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar Semih Kaya'yı 2 milyon euroya Sparta Prag'a satmış. İyi para aga Semih için. Darısı başımıza.
dahada büyük kisim ederini bulani satmak gerektigini anlamadi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle😄 Yalnız iyi iteledik ha.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAğasarlı_61
Yorum
-
Bize gerçekten Trabzonsporda oynamak isteyen oyuncular lazım..Türlü türlü oyunlarla,para kazanmak için vs. gelenden zaten genelde hayır gelmez.
Visca gelmeyi istiyor gibi,Instagram hesabı gerçekse tabi..
Ama benim tereddütlerim var.O maliyetlere daha iyilerini bulabiliriz.Takasla gelecekse buyursun gelsin tabi..Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar Semih Kaya'yı 2 milyon euroya Sparta Prag'a satmış. İyi para aga Semih için. Darısı başımıza.
ilk parladığında demiştim bi numarası yok diye,
PARAtor un desteği ile hiç hak etmediği seviyelerde anıldı,
Serdar Aziz de benim için öyle,Ozan Tufan da,
ama dediğin gibi 2 milyona iyi satmışlar,resmen transfer başarısı
darısı bizim Aykut-Aytaç-Sefagillere inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Zlatko kararını vermiş, gelmiyormuş.....
Galiba sırf Bremen'de ki sözleşmesini iyileştirmek için bizi kullandı.En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 16:10.
Yorum
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleconstant , cavanda ve türevleri gibi yetenekli fakat afrika kafası olan , sonradan görme olup bozulan afrikalılardan uzak durulmalı ...
Neyse.. Cam adamda praga gitmiş.. Terim prensi nede olsa.. Şimdi serdarı teneke bağlayıp yollarlar
Yorum
-
Oyuncu satma bence transfer sezonu sonlarında olacak. Transfer sezonunda isteği oyuncuları alamayan kulüpler çaresiz kalıp bizim oyuncuları alabilirler
Bir de lig Ağustos'ta açılıyor. 2-3 maç oynandıktan sonra kulüpler eksiklerini görecek ve ister istemez takviye yapacaklardır. Aytaç, Sefa, Aykut Demir vb. oyuncuları bu dönemde kiralık ya da satılık olarak elimizden çıkartabiliriz bence.
Yorum
-
Cavanda çok iyi bir oyuncu disiplin sorunu var sıkıntılı özel hayat durumları alışkanlıkları futbol performansına yansıyor.İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ikisi yetenekli de değildi zaten. Cavanda sadece hızlıydı topla pek alakası yoktu Constant zaten nasıl futbolcu oldu onu bile anlamadım 1 yıl boş geçtikten sonra Sion ile anlaşmış büyük ihtimalle orda da oynayamaz."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda çok iyi bir oyuncu disiplin sorunu var sıkıntılı özel hayat durumları alışkanlıkları futbol performansına yansıyor.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu arada Sparta Prah'ın eti ne budu ne, kadro değeri ne ki Semih gibi bir adam için 2,5 milyon euro verecekler. Bana çok garip geldi.
Yorum
Yorum