Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelik golcü ve stoper olmalı yunusovic munusovic lüks. Eksik yerleri doldurmaya calıssımlar bi zahmet ve domdoyu yollasınlar.
    Damdoy Ersun Yanal'ın prensi satılması çok zor bu sene forvetimiz yine Damdoy rode gider Damdoy gitmez...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Medel, Junuz, Visca olmayacak bence. Şuan ki izlenim o yönde. Yarın ne olup biter kimse bilemez.
      Junuz ztn belli oldu... Ne yazik ki Medel bana göre Tigres' e gidecek... Umarim yanilirim... Visca icin hala umutluyum... Göksel' e ragmen...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Adamlar Semih Kaya'yı 2 milyon euroya Sparta Prag'a satmış. İyi para aga Semih için. Darısı başımıza.
        bizimkiler ugura 3 milyonluk teklif geldiginde beyenmiyor sonra

dahada büyük kisim ederini bulani satmak gerektigini anlamadi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gs Semih Kaya'ya bile kulüp bulduysa bizim Damdoy'a çok rahat kulüp bulmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            😄 Yalnız iyi iteledik ha.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Öyle deme abi Cavanda katıldığında burada Cavandaya D.Alves muamelesi gösterip yönetimi yerden yere vuranlar vardı.
            Ağasarlı_61

Yorum

• Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Muhammet Demir, İbanez, Onazi ve Aytaç için bir teklif yok mu?

Yorum

• Bize gerçekten Trabzonsporda oynamak isteyen oyuncular lazım..Türlü türlü oyunlarla,para kazanmak için vs. gelenden zaten genelde hayır gelmez.
                Visca gelmeyi istiyor gibi,Instagram hesabı gerçekse tabi..
                Ama benim tereddütlerim var.O maliyetlere daha iyilerini bulabiliriz.Takasla gelecekse buyursun gelsin tabi..
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Adamlar Semih Kaya'yı 2 milyon euroya Sparta Prag'a satmış. İyi para aga Semih için. Darısı başımıza.
                  Semih deyince,
                  ilk parladığında demiştim bi numarası yok diye,
                  PARAtor un desteği ile hiç hak etmediği seviyelerde anıldı,
                  Serdar Aziz de benim için öyle,Ozan Tufan da,
                  ama dediğin gibi 2 milyona iyi satmışlar,resmen transfer başarısı
                  darısı bizim Aykut-Aytaç-Sefagillere inşallah.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Zlatko kararını vermiş, gelmiyormuş.....

Galiba sırf Bremen'de ki sözleşmesini iyileştirmek için bizi kullandı.
                    En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 09.07.2017, 16:10.

Yorum

• Ya bu arada Sparta Prah'ın eti ne budu ne, kadro değeri ne ki Semih gibi bir adam için 2,5 milyon euro verecekler. Bana çok garip geldi.

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        constant , cavanda ve türevleri gibi yetenekli fakat afrika kafası olan , sonradan görme olup bozulan afrikalılardan uzak durulmalı ...
                        Ben bunu 5 yıldır söylüyorum hocam burada.. Hatta dünyanın en iyi takımlarında drogba eto yaya toure auba haricinde tutunan afrikalı adam yok diye.. İş ahlakı olmayan parayı sonradan gören tip.. Bjk bile abubakarla neler yaşadı. ...

Neyse.. Cam adamda praga gitmiş.. Terim prensi nede olsa.. Şimdi serdarı teneke bağlayıp yollarlar

Yorum

• Oyuncu satma bence transfer sezonu sonlarında olacak. Transfer sezonunda isteği oyuncuları alamayan kulüpler çaresiz kalıp bizim oyuncuları alabilirler

Bir de lig Ağustos'ta açılıyor. 2-3 maç oynandıktan sonra kulüpler eksiklerini görecek ve ister istemez takviye yapacaklardır. Aytaç, Sefa, Aykut Demir vb. oyuncuları bu dönemde kiralık ya da satılık olarak elimizden çıkartabiliriz bence.

Yorum

• Cavanda çok iyi bir oyuncu disiplin sorunu var sıkıntılı özel hayat durumları alışkanlıkları futbol performansına yansıyor.
                            İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ikisi yetenekli de değildi zaten. Cavanda sadece hızlıydı topla pek alakası yoktu Constant zaten nasıl futbolcu oldu onu bile anlamadım 1 yıl boş geçtikten sonra Sion ile anlaşmış büyük ihtimalle orda da oynayamaz.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cavanda çok iyi bir oyuncu disiplin sorunu var sıkıntılı özel hayat durumları alışkanlıkları futbol performansına yansıyor.
                              ben hızlı koşması dışında herhangi bir emare görmedim iyiliğine dair.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya bu arada Sparta Prah'ın eti ne budu ne, kadro değeri ne ki Semih gibi bir adam için 2,5 milyon euro verecekler. Bana çok garip geldi.
                                Yakın zamanda Çinliler tarafından satın alındı diye biliyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X