her pozisyon kendini yeni yeni yere atış stilleri denedi pek başarılı olamadı, bir daha ki maç yutturur umarım zira sahaya bu amaçla çıkıyor galiba kendisi
Oynadığı oyundan birşey anlamış değilim 2 maçtır ! Topu ayağında tutamıyor..
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Dün kötü oynamadı,
hangi kanatta oynadıysa o kanattan gelen atakları durdurdu,
İlk yarı Serkan, İkinci yarı Cale zor duruma düşmelerinin sebebi kesinlikle önlerinde Burak oynamamasıdır..
normalde begenmem, ama dun aksam iyiydi
hatta ilk onbirde gorunce salladim biraz
yanimda fenerliler vardi mac icinde onlar da cok begendi burak i
hatta bizde böyle oynamiyordu gibisinden hayiflandilar
dun gercekten ilk defa begendim
İlk yarı boyunca sol kanatta bir hücum elemanımızın olduğunu farkettirdiği için teşekkür ederim ikinci yarı da solda oynasa eminim o kanattan golü yemezdik açıkçası yediğimiz golü ben Burak'ın sağa geçmesine bağlıyorum..
Bence dun en iyi maclarindan birini oynadi, Jonhson denen sag beki acayip zorladi ki hakem adil olsaydi kendisine cok rahat sariyi gostertmisti. Macin kader ani Burak'in sol kanada cekilmesiydi, boylece Johnson bizim sahada fink atmaya basladi. Ben de Burak'i cokca begenmememe ragmen fizik gucu gerektiren maclarda Alanzinho'dan da, Yattara'dan da daha etkili olabiliyor.
Ayrica dun hakemin kendisini attigini iddia ettigi ve sari gosterdigi pozisyonda sol ayakkabisina resmen bastilar, adamin ayakkabisi bile cikti...
En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 27.08.2010, 18:03.
engin form tutana kadar sol tarafta değerlendirilmeli. hem cale yi rahatlatıyor hem de topu ileriye taşıyabiliyor. dün akşam bende beğendim. alanzinho nun dinlendirilip sol tarafta oynar. engin gelince yedeğe geçer. bu tarz adamlar lazım...
Yorum