Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emrah bende anlamadım neye dayanarak güzel oynadı dediklerini..sanırım ben izleyememişim maçı....Burak yine aynı buraktı kendinizi kandırmayın
    arada bir fark var, Burak oynadığı kanattan atak yemiyoruz, ilk yazı soldan 2. yarı sağdan atak pek yemedik ve daha diri çıktık o kanatlardan,

bir Yattara'ya bakıyorum birde Burak!a akşamki maç için,

aralarında dağlar kadar fark vardı,
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• fizik gücü denildiği gibi şahane hakikaten

yerden kalkmadı

her pozisyon kendini yeni yeni yere atış stilleri denedi pek başarılı olamadı, bir daha ki maç yutturur umarım zira sahaya bu amaçla çıkıyor galiba kendisi

Yorum

• Belki önyargılı oluyorum ama senin oynadığın oyunu beğenemiyorum maalesef. Dün akşam yine kötüydün bana göre...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Oynadığı oyundan birşey anlamış değilim 2 maçtır ! Topu ayağında tutamıyor..
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• iyi oynayan hali buysa
            hocamız ne kadar ısrar etse de bişey çıkmayacak

Yorum

• Dün kötü oynamadı,
              hangi kanatta oynadıysa o kanattan gelen atakları durdurdu,
              İlk yarı Serkan, İkinci yarı Cale zor duruma düşmelerinin sebebi kesinlikle önlerinde Burak oynamamasıdır..

Yorum

• Kötüyüdün...
                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• normalde begenmem, ama dun aksam iyiydi
                  hatta ilk onbirde gorunce salladim biraz
                  yanimda fenerliler vardi mac icinde onlar da cok begendi burak i
                  hatta bizde böyle oynamiyordu gibisinden hayiflandilar
                  dun gercekten ilk defa begendim

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kötüyüdün...
                    degil di (bence).
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      degil di (bence).
                      Abi bencede dün iyiydi

İnşallah daha da iyi olur
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bekeldigimden iyidi...fena sayilmaz..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kesinlikle kanat oyuncusu degil. 4-4-2'nin uc elemanlarindan birisi olmasi gerek bence performansini tam olarak yansitabilmesi icin.
                          "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk yarı boyunca sol kanatta bir hücum elemanımızın olduğunu farkettirdiği için teşekkür ederim ikinci yarı da solda oynasa eminim o kanattan golü yemezdik açıkçası yediğimiz golü ben Burak'ın sağa geçmesine bağlıyorum..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bence dun en iyi maclarindan birini oynadi, Jonhson denen sag beki acayip zorladi ki hakem adil olsaydi kendisine cok rahat sariyi gostertmisti. Macin kader ani Burak'in sol kanada cekilmesiydi, boylece Johnson bizim sahada fink atmaya basladi. Ben de Burak'i cokca begenmememe ragmen fizik gucu gerektiren maclarda Alanzinho'dan da, Yattara'dan da daha etkili olabiliyor.

Ayrica dun hakemin kendisini attigini iddia ettigi ve sari gosterdigi pozisyonda sol ayakkabisina resmen bastilar, adamin ayakkabisi bile cikti...
                              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 27.08.2010, 18:03.

Yorum

• engin form tutana kadar sol tarafta değerlendirilmeli. hem cale yi rahatlatıyor hem de topu ileriye taşıyabiliyor. dün akşam bende beğendim. alanzinho nun dinlendirilip sol tarafta oynar. engin gelince yedeğe geçer. bu tarz adamlar lazım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim