Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence kalmali kadro genisligi adina ligde birseyler yapar en azindan.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• takımı bozdu bu akşam dediğiniz gibi forma ağır geliyor burağa..

Yorum

• Burak bugün hiç iyi değildi.

Yorum

• Hey dostum suskun görüyoruz seni
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Böyle basit kartlar görüp cezalı duruma düşen futbolculara çok kızıyorum.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• birinden acele adamlık, trabzonluluk dersleri almalı. bu karakterle yalnız kalacak...
              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Kendini yere attığı pozisyondan hemen sonra oyundan alınmasını istedim. Takımın ve takım arkadaşlarının verdiği emeğe yakışmıyor.

Yorum

• ama pozisyonu net bir penaltıydı.
                  Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• umut'la beraber santrfor veya tek başına hedef adam olarak oynaması şart.adam hava toplarında etkili,fizikli.kanat oyuncularımız varken kanatta böyle bir cevheri öldürmemek gerek.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Kendini yere atman hic yakismadi Burak bu kötü huyundan kesinlikle kurtulman lazim Trabzonsporluluga yakismiyan hareketler bunlar..
                      Onun disinda takimin dün en kötülerindendi bence..

Yorum

• Çok kötüydü. Yani eski takımına Messivari bir gol atmak için şartlamış kendini ama, sonuç felaket. Çok top kaptırdı, sağ kanatta olmuyor. Geçen bir gazete röportajında, sağ kanat oyuncusuyum demiş. Bence kötü bir kanat oyuncusu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok kötüydü. Yani eski takımına Messivari bir gol atmak için şartlamış kendini ama, sonuç felaket. Çok top kaptırdı, sağ kanatta olmuyor. Geçen bir gazete röportajında, sağ kanat oyuncusuyum demiş. Bence kötü bir kanat oyuncusu.
                          fovret'e transfer ettik bir de boşuna ?
                          Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                          Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Dün bir kişi eksik oynattı maalesef.
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• dünkü kart sebebiyle ceza verilmesi gerek bence.hem 3 sarı kartın var hem kendini yere atıyorsun!
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Malesef bekledigim gibi degildi, sanirim her macta 60 dk. oyundan alinacagini bildigi icin. Biraz motivasyonu kaybolmus durumda. Kendini fazla vermiyor gibi sanki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim