Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İçimden bir his Şenol Hoca onu ilerleyen haftalar da hep ilk 11 de oynatacak gibime geliyır.
    Ilk 11 de olmasa bile yeteri kadar sans bulacak burak.

Bugün lig tv de ropörtajinda senol hocanin kendisini cok istedigini burak da teyid etti.

Iyi olur insallah,kazanan hem burak hem de Trabzonspor olur.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• burak eğer Türk futbolunda bir yere gelmek istiyorsa bu onun son şansı.

umarım iyi değerlendirir, umarım biz de onun bu durumundan iyi yararlanırız

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim bildiğim kadarıyla Burak, Gökhan'a kurban gittiydi. Ben mi yanlış biliyorum yoksa
        İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak hakkında taraftarımız arasında bir yanlış anlama var onu açıklamak istiyorum.

Geçen yıl sezon başında Selçuk ve Burak,ı hem biz hemde Fener istedi öyle olunca Manisa çok para istiyor doğal olarak yönetimde Ersun hocaya bir tanesini alalım diyor Ersun hocada Selçuk İnan,ı tercih ediyor Fenerbahçe kulübü ile abnlaşarak biz Buraktan çekilelim sizde Selçuktan deniliyor o zaman Burak Fenere gitti Selçuk bize geldi yani Burak bizi istemedide Fenere gitti gibi sözler gerçeği yansıtmıyor ve Burak yılmaz iyi futbolcu hırslı,güçlü süratli ama biraz futbol zekası zayıf.
        bu transfer ile ilgili bildiğim benim aslında burak bize elecekti. hatta o zamanlar menejerinden haber bekleniyor olayı ortaya atıldı. menejeride bizden haber bekliyordu galiba. Gökhan transferi ve Isaac 'ın bedavaya gelme olayı çıkınca Burak'tan vazgeçildi.

Burak bizi fenere satmadı ama bunu biliyorum. yani o zaman gelişen olayları göz önüne aldığımda bu sonucu çıkarmak çok kolaydı.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güveniyorum Burak'a. Kendisini futbola versin yeter ki. Yeteneklerine güveniyorum.
          Katılıyorum sana vallahi.Zaten Şenol Hoca ısrarla istediyse fayda sağlayacağını biliyordur.
          Herşeyin kolayını isteseydim TRABZONSPORLU olmazdım. TRABZONSPORLU doğduk, öyle öleceğiz...

Şenol GÜNEŞ...

Yorum

• senol hocanin buragi adam edicegine bende inaniyorum

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak eğer Türk futbolunda bir yere gelmek istiyorsa bu onun son şansı.

umarım iyi değerlendirir, umarım biz de onun bu durumundan iyi yararlanırız
              bizim klubumuz futbolcularin bir yere gelmesi icin son sans olunacak klup mu acaba

iste biz hep boyle son sans topculari alirsak sittin sene sampiyon olamayiz
              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Serkan bu formunu sürdürürse (nazar değmesin) kendisini ispat etme fırsatınız zor bulur..
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• senol hoca oldugu icin onu adam yapacagina eminim. bizde basarili olacaktir.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                  Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• sadece şenol hoca istedi diye birşey dememeye çalışıyorum.
                    FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Ne zaman ve hangi maçta oynayacak merak ediyorum. Biraz gereksiz bir transfer olmuş gibi. İlerleyen günlerde daha iyi anlarız bunu. İnşallah takıma faydalı bir oyuncu olur.

Yorum

• son şansı ve bunuda değerlendiremeyecek ... 2 sene sonra hakettiği yer olan bank asyaya gider ...

Yorum

• Yedek kulübesinin seksapelitesini artırdık.Yakışıklı çocuk.Fazlası değil.

Yorum

• Destek olun be destek olun! Herseye bir laf atmaktan bikmayan kisileri anlayamiyorum.
                            Hatadir degildir ilerleyen haftalarda anlarsiniz. Destek olun biraz hayret birsey ya.

Yorum

• En kısa zamanda Şenol hocamızın Burak'a şans tanıyacağına inanıyorum. Diğer arkadaşlarıma katılmıyorum, bence Burak takımımızda oynayabilecek kapasitede bir futbolcu.

Ama..

Serkan'ın olağanüstü performansı ve Ömer Aysan'ın gittikçe yükselen performansı yüzünden sağ kanat'ta oynaması mümkün değil. Şenol hoca kendisini forvet olarak deneyecektir, bu sefer de Umut'un performansı göze çarpıyor. Teofilo'nun da önümüzdeyki haftalarda kadro'nun önemli bir futbolcusu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Umut ve Teofilo oynadığı sürece Burak'a şans tanımaz Şenol hoca. Belki oyuna sonralardan girebilir ama ilk onbirde başlayacağına inanmıyorum.

İyi bir yedek ama banko oynayabilecek kadar iyi futbolcu değil maalesef.

Yorum

• Burak da ilerleyen haftalarda forma bulacaktir.

Önümüzde daha uzun bir lig ve kupa maratonu var.

Buragin da kendisini her an oynayacakmis gibi hazir tutmasi lazim.

Teknik direktör gibi konustum yine.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim