Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri maçında iyiydi bjk maçındada sırıtmadı iyiydi yani..bu maçta çok iyiydi...hakkını vermeye başladı...böyle devam eder umarım..
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Burak'ın bizi en sinir hareketleri saha içinde hep yanlış pas ve şut tercihleri yapması herhalde. Bir türlü geliştiremedi oyun zekasını. Kapalı savunmalara karşı hala sağ kanatta başarılı olacağını düşünmüyorum.

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @ Adam haklı beyler
      İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dağılın

şukuyuda vermeyi unutmayın
      Adam Sandler beyler. I am gonna now.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Manhattan'a kadar yoluna var smart.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• - Maçı Stadda İzleyen Sevdamız_Bir Nickli Üyemizin Maç Analizinden Alıntıdır..Düşündüklerimde Biraz Haklı Olduğumu Gösteren Mesajı

" Gol atmasına rağmen Burak’ın ilk yarıdaki oyununu beğenmedim. Koşu yoluna atılan pek çok topa koşmadı ve takım arkadaşlarından da tepki aldı. "..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Maçı Stadda İzleyen Sevdamız_Bir Nickli Üyemizin Maç Analizinden Alıntıdır..Düşündüklerimde Biraz Haklı Olduğumu Gösteren Mesajı

" Gol atmasına rağmen Burak’ın ilk yarıdaki oyununu beğenmedim. Koşu yoluna atılan pek çok topa koşmadı ve takım arkadaşlarından da tepki aldı. "..
            Biz başka maçı mı izledik?

Burak'ın maça iyi başlamadığı doğru da 2 gol atan adam da körü körüne eleştirilmez.Burak fizik olarak çok güçlü Şenol Hoca biraz da bu yüzden oynatıyor bana göre.
            Bordomavi.net

Yorum

• Burak 8 gol atsa, yinede eleştirilecek , anlaşıldı

Yorum

• - 2 Gol Attı Diye eleştirmiyorum Tabikide , Küçümsemiyorumda..

- Takip Edicez Burak'ı , Özellikle Bursa , G.Antep Gibi Maçlarda..

- Burağın Arkasında Serkan Balcı Oynamasa Farklı Olurmu Mesela
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- 2 Gol Attı Diye eleştirmiyorum Tabikide , Küçümsemiyorumda..

Ozaman selçuk Colman olmasa 7 gol atamzdık, olmasa oynamasa diye neden durduk yere bizim oyuncumuzu eleştiriyoruz,destek versek nolur,

Yorum

- 2 Gol Attı Diye eleştirmiyorum Tabikide , Küçümsemiyorumda..

Ben de bayılmıyor aslına bakarsan ama Şenol Hocanın adaletine güvenen biriyim.Burak idmanlarda çok çalışıp formayı kapıyorsa buna diyecek birşeyimiz olamaz.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozaman selçuk Colman olmasa 7 gol atamzdık, olmasa oynamasa diye neden durduk yere bizim oyuncumuzu eleştiriyoruz,destek versek nolur,
                      - Bakın Bazı Şeyleri Ayıralım..Stada Geldik Burak'a Yuhmu Çektik..Dometesmi attık..

- Sahaya Çıktığı an Sonuna Kadar Her Oyuncumuzun Arkasındayız..

- Celaleddinlere , Aymanlara Destek Olduk Burak'a mı Olmayacağız

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de bayılmıyor aslına bakarsan ama Şenol Hocanın adaletine güvenen biriyim.Burak idmanlarda çok çalışıp formayı kapıyorsa buna diyecek birşeyimiz olamaz.
                        - Zaten Şenol Hocanın Adaletine Güvenimiz tam..

- Ama Kesinlikle Burak'ı Kasımpaşa Maçıyla Değerlendirmeyelim..

- Burak' Son Dönemde 2'si Canlı Olmak Üzere 3 Maçta İzledim..

- Urfa , Süper Kupa , Fb İle Son Maç...

- İnanırmısınız Çıldırttı Beni..O Kadar Sorumsuz ki Sahada.Son Fb Maçındaki Oyunu Hala Gözümün Önünde..Attığı Gol Dışında Yemin ediyorum 1 Tane Olumlu Hareketi Yoktu

- Benim Şahsi Kanaatim Bu Takımın Oyuncusu Olamaz , Bütünüyle

Yorum

- Bakın Bazı Şeyleri Ayıralım..Stada Geldik Burak'a Yuhmu Çektik..Dometesmi attık..

- Sahaya Çıktığı an Sonuna Kadar Her Oyuncumuzun Arkasındayız..

- Celaleddinlere , Aymanlara Destek Olduk Burak'a mı Olmayacağız
                          Forumda herkez Burak düşmanı olmuş, Adam çatır çatır mücadelesini gösteriyor,2 gol atıyor biraz emeğe saygı istiyorum bende,
                          -bu takımın topcusu değil diyorsunuz bu takımın topcusu olmak neye göre ? napmalı,

Yorum

- Zaten Şenol Hocanın Adaletine Güvenimiz tam..

- Ama Kesinlikle Burak'ı Kasımpaşa Maçıyla Değerlendirmeyelim..

- Burak' Son Dönemde 2'si Canlı Olmak Üzere 3 Maçta İzledim..

- Urfa , Süper Kupa , Fb İle Son Maç...

- İnanırmısınız Çıldırttı Beni..O Kadar Sorumsuz ki Sahada.Son Fb Maçındaki Oyunu Hala Gözümün Önünde..Attığı Gol Dışında Yemin ediyorum 1 Tane Olumlu Hareketi Yoktu

- Benim Şahsi Kanaatim Bu Takımın Oyuncusu Olamaz , Bütünüyle

Beni de çıldırttığı zamanlar olmuyor değil.Şahsi düşüncem yetenek olarak takımın oyuncusu olabilir fakat performans itibariyle takımı haketmiş sayılmaz biraz daha zaman vermek lazım belki de.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda herkez Burak düşmanı olmuş, Adam çatır çatır mücadelesini gösteriyor,2 gol atıyor biraz emeğe saygı istiyorum bende,
                              -bu takımın topcusu değil diyorsunuz bu takımın topcusu olmak neye göre ? napmalı,
                              - Şimdi Şöyle , Herkes Burak Düşmanı Olduysa O zaman Bi Haklılık Var Demektir..

- Burak Kötü Bi Yattaradan Daha Disiplinli Olduğu İçin Oynuyor Bence..

- Bu Takımın Oyuncusu Olamaz Derken Yine Söylüyorum Sadece Bir Maça Dayalı Yorum Yapmıyorum..

Yorum

- Şimdi Şöyle , Herkes Burak Düşmanı Olduysa O zaman Bi Haklılık Var Demektir..

- Burak Kötü Bi Yattaradan Daha Disiplinli Olduğu İçin Oynuyor Bence..

- Bu Takımın Oyuncusu Olamaz Derken Yine Söylüyorum Sadece Bir Maça Dayalı Yorum Yapmıyorum..
                                Şenol hoca hermaç oynatıyor, burdada bir haklılık var bence,Şenol hocayı desteklemek sadece Şenol hocanın başlığına gidip yazmak değil yaptığı herşeyi desteklemek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim