Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diğer maçlarına göre daha etkiliydi.Yalnız orta konusunda çok büyük sorunu var.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu adamın sorunları kafasında.Mental problemleri var.Futbolu basit oynamıyor.
      İlk yarıda sol çizgide Glen Johson'la aynı anda depara kalktı, geriden gelmesine rağmen rakibini geçti ve faul aldı.Ama aynı zamanda ikinci yarıda bir hareket tutturmuş onu yapacam diye sürekli önü boşken içeriye girmeye çalıştı.Önün boş, al git, hızın var top tekniğin var.
      Umarım Şenol hoca emeğinin karşılığını alır, zira oyun zekası yok.

Yorum

• ben diğer maçlarına göre bu maç beğendim açıkçası şenol hoca birşeyler biliyor olmalıki ısrar ediyor

Yorum

• aferim glen jonhson la oynadı bunuda göz önüne alalım,

Yorum

• Kendine oynamayıp takıma katkı yapmaya çalıştığında faydalı oluyor. Bu maçta da böyle bir oyun sergiledi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İyiydin beğendim bugün... Oynayanların içinde en kötüsü demek yanlış olur. Yattara varken
              FIRTINA

Yorum

• Ben buragi bugün cok begendim,gercekten yararli oynadi, lazim bize burak.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Maçı izleyemedim.. tam da 20:30 da nöbet değişimi yaptığım için..

Yazılanlara göre Burak iyi oynamışa benziyor.. ama yazık günah daha düne kadar defolup gitsin, bu takımda yeri yok diyenler, beğendik ettik güzel oynadı falan diyorlar.. artık futbolcu başlıkları günü birlik mesajlarla dolmamalı.

Yorum

• Emrah bende anlamadım neye dayanarak güzel oynadı dediklerini..sanırım ben izleyememişim maçı....Burak yine aynı buraktı kendinizi kandırmayın
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Bana göre mükemmel oynadı tebrikler
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• burak bu sene bizim değişilmezimiz, umut gittiği içinde takımın bütün eleştiri yükün çekecek , kolay gelsin

Yorum

• Fena değildi bugün; bir de önü boşken topu sağa sola dolaştırmaktansa bir an önce orta yapsa daha iyi olacak.

Yorum

• bugün baya diriydi, topada hakimdi
                            Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• yine kendini durduk yere yere bıraktı
                              kart yedi
                              topu kurtarmıştı ve önü boştu
                              burak bunu hep yapıyor,cok gereksiz
                              16 Egemen Korkmaz

Yorum

• Kac mactir hakemleri kandirmaya calisiyor kendini yere atiyor.
                                Ciddi sekilde uyarilmali ve yapmaya devam ederse kadro disi birakilmali.
                                Artik Fb'de degil Trabzonspor'da oynadiginin farkina varmali artik.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim