Herkes Burak'ın son dönemdeki performansındaki düşüşün sebebinin solda oynaması şeklinde yorumluyor ancak ben buna pek katılmıyorum. Yine de az bir grup tarafından da olsa yuhlanmamalıydı. Bu hareket karşısında susup tepki göstermemesi de Burak'ın olgunlaştığını gösteriyor...
umut ile burak arasında bir rekabet var ama bu kötü yönde etkiliyor takımı.
burak sen bu konuda daha bencilsin umuta nazaran.
yapma gözünü seveyım bu kadar insanın hayalleriyle oynamayın
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Sol kanatta oynayamıyor işte inat etmemek lazım. Takımın en skorer oyuncusununu bir çırpıda kaybetmeyeceğiz tabii ki, bu maçı unutmak lazım Burak açısından.
Şenol hocanın yanlışının kurbanı Burak oldu. Burak ve Yattara aynı anda oynadıklarında bu sorun herzaman olacaktır. Sol ayağıyla top süremeyen Burak'ı ısrarla o kanatta oynatmak hataydı. Halbuki Burak-Umut- Jaja üçlüsü hücumda verimli olabiliyorlardı. Burak sağ, Umut sol ve Jaja ortadan gayet organize ataklar gerçekleştirebiliyordu. Sırf Yattara'yı oynatabilmek için klasik hücum anlayışını bozmaya gerek yoktu. Yattara belki kötü oynamadı ama o kanatta oynaması gereken Burak belki Yattara'nın verdiği faydadan daha çoğunu gösterebilirdi.
Umarım çıkarken aldığı tepkiyi fazla kafasına takmaz. Futbola sadece "iyi oynadı, kötü oynadı" penceresinden bakan taraftarımızın 'Burak'ın ısrarla yanlış yerde oynatılmasını' görememesi ve klasik gereksiz tepkilerini göstermeleri daha büyük bir eleştiriyi hak ediyor.
ya koşuyor falan iyi de ikinci yarıya pek iyi başlamadı. kupa maçlarında saç baş yoldurdu, bu maçta da aynen deva mediyor. top sürerken ayağından fazla açması acaba sol kanatta oynamasından mı, madem öyle hiç top sürme paslı oyna, neler yapabileceğini bilmen gerekir. kaçırdığın golde de ilk vuruşu yapmadıysan boşta olan umuta pası atmalıydın, Allah muhafaza bir gol yersek şu basit maçta, sonra napacaz? ciddiyet lütfen!
ilk yarı sonunda yaptığım yorum, korktuğum başıma geldi ve maç buraka kaldı. yazık! bir insanın kendi kendine yaptığını bütün köylü toplansa yapamaz derler ya.. ciddiyetsizliğin sonuçları işte, maç 10-0 da olsa sen 0-0 gibi oynayacaksın ki yuhlanmayacaksın! açıkçası ilk yarı çok maçta çok iyi işler yaptı, silinip atılacak bir oyuncu değil fakat karakterinde sıkıntı olduğu gerçek, milli takıma seçilme, taraftar şişirmesiyle olduğundan fazla yere gelince performansı düştü. ikinci yarıya kötü başladı ama ilk yarıda olduğu gibi beni yine şaşırtacaktır. bozma moralini, daha çok çalış, daha çok düşün!
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum