Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak'ın tipik özelliği bu. bir maç çok iyi oynar sonra 3-4 hafta yatar. sonra bir maç daha iyi oynar ve bu böyle devam eder.

Yorum

• Tebrikler!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her zaman bu ayarda mücadele edecekse kendinde zaten var olan yeteneğiyle bu takımda oynar. Keşke ruhsal yapısı biraz daha taraftarın seveceği türden olsaydı, çok itici olması taraftarın onun kabullenmesini zorlaştırıyor.

Bu maç umarım Burak'la aramızda bir köprü olur. Hiç olmazsa düzeyli bir ilişki olsun.
        neden arkadasim. Tamam bir yattara alanzinho degil burak ama en azindan bir colman serkan.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• bu kadar iyi oynayacağını tahmin edemezdim, bence formanın hakkını verdi, mücadelen için teşekkürler burak.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Takımın en iyisiydi belki de. Helal olsun Burak.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak'ın tipik özelliği bu. bir maç çok iyi oynar sonra 3-4 hafta yatar. sonra bir maç daha iyi oynar ve bu böyle devam eder.
              Yaklaşık 10 maçtır çok kötüydü.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yanlis basliktamiyim ben? Burak mi iyidi???
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• burak diri çünkü iki yarıdada beklere yardım etmedi. bu yüzden ilk yarı cale, ikinci yarı serkan cok yoruldu. macı tribünde izledim, top varken iyi gözüktü ama top almak için koşuları olmadı, ileri çıktığındada geri dönüp kanadına ayrdımcı olamadı

Yorum

• ilk kez burağı bu kadar iyi gördüm.ve kahvedede öyle eskisi gibi büyük tepkiler almadı..trabzonspora lazım..ama 11 ama 18 rotasyondan şans bulur kendine..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İyiydi yıprattı Liverpool savuna hattını.

Yorum

• mental sorunları var onları çözerse, çok büyük kaznç olur. ama çözerse...

Yorum

• teşekkürler bugün iyiydin...

Yorum

• iyi yıprattın defansı ama ah bide kaçırmasaydın be burak
                            Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlis basliktamiyim ben? Burak mi iyidi???

kötü müydü sence ?
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kötü müydü sence ?
                                Oyuncularimizin "kötülerinden" biriydi bana göre..
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim