Buraktan beklerdik derim de Selçuktan taraftara karşı bir olay ne bileyim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
.....
Aynen. Selçuk mu bu kankası dediğiniz adam ?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraktan beklerdik derim de Selçuktan taraftara karşı bir olay ne bileyim..
Yorum
-
Yok yok söylensin biz de bilelim gerçekleriİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında söylenmese daha iyi olacak ama söylemeyince de ben meraktan çatlarım...
Yorum
-
süslü olmasın. olduğu gibi olsun.İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüslü cümleler kurma modumda değilim uşaklar.. bi kaç güne cihan anlatır zaten..
Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
KUTADGU
İlk yazımda da yazdım.
Biraz daha kendi açımdan olayın soğumasını bekliyorum yazmak için.
Ha yüreğiniz rahatlayacaksa ortada bir skandali bir rezalet yok.
Olayı tüm hatlarıyla anlattığımda "Hadi lan" diyeceksiniz belki de.
Ama yaşadığımız bu -bazılarına göre belki de çok küçük olay- bir davranış kalıbını getirdi aklımıza.
Yorum
-
.....
Bende öyle düşündüm en son.İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok söylensin biz de bilelim gerçekleri
Sevdiğim adam da olsa bi yanlışlık yaptıysa gözümde ki değeri yanlışına göre düşer.
Önemli olan fani bir dünyada yaşadığımızı bilmek ve o bilinçle kimseyi kırmamak , incitmemek ve aşşağılamamak.
Bekliyoruz açıklamayı
Yorum
-
Neyse eğer şimdi yazmak istemiyorsa da zorlamanın bi alemi yok. Sabırla bekleyeceğiz artıkİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle düşündüm en son.
Sevdiğim adam da olsa bi yanlışlık yaptıysa gözümde ki değeri yanlışına göre düşer.
Önemli olan fani bir dünyada yaşadığımızı bilmek ve o bilinçle kimseyi kırmamak , incitmemek ve aşşağılamamak.
Bekliyoruz açıklamayı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum