Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acilen A takım kadrosundan uzaklaştırılmalı.

Burak ile takımın şampiyon olacağını düşünenler var hala. Bildiğin akıl tutulması. Trabzonspor hiçbir futbolcunun, yöneticinin babasının çiftliği değil. Kulüpten para alıp mesleğini icra eden hiç bir insan armadan daha değerli değildir. Hatta bilet alıp stada giden, mağazadan forma alanlardan da daha değerli değiller.

Yaptıklarını soru sorar gibi sıralıyorum. Trabzonspor'a yakıştıran varsa buyursun yazsın.

Burak Yılmaz'ı futbolcu yapan Trabzonspor'dan türlü türlü oyunlarla himmetspor'a gitmedi mi?
    Himmetspor'la bize karşı oynayıp her türlü çirkefliği yapmadı mı?
    Çin'den dönerken İstanbul takımlarından (Başakşehir dahil) hangisi teklif yaparsa yapsın bizi seçecek miydi?
    Kafasına göre sakat, kafasına göre idman programı uygulamadı mı?
    gs (farkettiysen küçük yazdım) maçlarında gerçekten sakatlığı yüzünden mi oynamadı?
    Başkan değiştikten hemen sonra kulübe alacaklarından dolayı 2 kez ihtarname çekti mi? TFF'ye başvurdu mu?
    Maddi konularda baskıyı kulübün son zamanlarda çok büyük ödemeler yaptığı dönemin hemen ardından piyasaya sürdü mü?
    Asıl gönlünde yatan himmetspor'a 4 tane koyduktan sonra her şey çok güzelken bütün takımın - taraftarın havasını bozdu mu?
    Acaba menajerler üzerinden genç oyuncular üzerinde etki oluşturuyor mu?
    Siyasetin içerisinde bir futbolcu mu?
    Bu adam Trabzonspor'a yakışıyor mu? Trabzonspor sadece bir futbol takımı değil. Şehrin lokomotifi. İş ahlakı bozuk olan adam bir zahmet uzak olsun artık bizden. Bunun yerlisi yabancısı yok.

Burak bu süreci bize yaşatmadan yönetim alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih etmiş olsa burada yönetime ne giydirenler olacaktı. Belki bize yarım sezon çok pahalıya patlayacak (malum çok gol atacağız, bu da oturduğu yerden çok para kazanacak) ama eninde sonunda artık senden ebediyete kadar kurtulacağız. nokta.
    Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Marco Asensio: Madrid'deki baskı hiçbir yerle kıyaslanmaz ama Mallorca'da oynarken tribünlerde şöyle bir şey duymuştum: "Koş! Çocuklarımın harçlığıyla oynuyorsun."
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzonspor’da gündemin bir numaralı maddesi olan Burak Yılmaz ile ilgili Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Burak’ın 15 Mayıs’ta herkese ödeme yapıldığını ancak kendisine yapılmadığını ifade etmesine yanıt veren Ağaoğlu , Burak dahil olmak üzere tüm alacaklı futbolculara 18 Mayıs’ta yapıldığını ancak tecrübeli golcünün bir ihtimal gözden kaçırmış olabileceğini söyledi.

BURAK GÖZDEN KAÇIRMIŞ OLABİLİR

Ağaoğlu “18 Mayıs’ta Halkbank’a 80 Milyon TL giriş oldu. Aynı gün saat 14.00’te tüm futbolcuların alacakları yatırıldı. Burak Yılmaz da dahil. Belgeler de var. Belik Burak bunu gözden kaçırmış olabilir. “ dedi.

SATMAMAK İÇİN SON ANA KADAR UĞRAŞTIM

Ağaoğlu transfer döneminde Burak’ın takımda kalması için var gücüyle uğraştığını belirterek “Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile görüştüm beni aradı. Burak’ı kesinlikle satmayacağımı söyledim. Fikret Başkan da almayacağız o zaman dedi, başkanlar nezdinde iş bitti. Burak kendisine de sorabilir. Başkaları araya girmiş vs. bunlar bizi bağlamaz. Ben Burak Yılmaz’ı vermemek için son ana kadar uğraştım, bunun belgeleri de var. Ancak bunu da gözden kaçırmış olabilir. Bunun en yakın tanığı da Fikret Orman’dır.“ ifadelerini kullandı.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Burak konuşuyor Burak'ı haklı buluyorum, başkan konuşuyor başkanı haklı buluyorum.
          Bu nasıl iştir anlamadım.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde

"Burak Yılmaz'ın parasını ödedik"

Tüm oyuncuların parasını ödedik. Buna Burak Yılmaz'da dahil. 18 mayısta herkesin parasını ödedik, onun da parası yattı.

Beşiktaş,Partizan deplasmanından döndükten sonra ben Fikret Orman ile görüştüm. Orman beni aradı ve şunu söyledim: "Sayın başkan biz Burak'ı satmıyoruz." dedim. Fikret Orman'da peki biz de transfer etmeyeceğiz dedi.

"Burak'ın bunu bilmemesi mümkün değil"
            Burak benim neler hisssettiğimi ve neler düşündüğümü biliyor. Biz, Burak Yılmaz'ın parasını vaat ettiğimiz günde ödedik. Diğer futbolculara da ödediğimiz günde Burak Yılmaz'ın ücretini de yatırmıştık. Burak'ın bunu bilmemesi mümkün değil.

Yorum

• Burak konusunca başkana, başkan konuşunca da buraga siz hakkı geçiyor. Muhtemelen belgelerle bir açıklama daha yayınlanır resmî siteden.iyice suyu çıktı.

Yorum

• Vallahi Burak konuşunca yine başkana inanıyorum
                Adam futbolu bırakmayı düşündüm dedi ya
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Burak Haluk Ulusoy'da Mehmet Ekici tarzı tek başına çalışırken takım dinlenme zamanı olacak. Takım tesislerde antrenmandayken Burak dinlenme saati olacak. Takım içi huzur sağlanmış olacak. Akşam da Burak'a Extra antrenman koyacan. 30 milyon TL'yi de havaya atacan.

Bu her haltı yer. Ajanlık, nifak, üçkağıtçılık, maç satma vs. radikal karar şart. HH ile alakalı bir durum yok ortada. HH ise sebep Özkan Sümer'e de artistlik yaptı bu lahana.

Bu takıma adilik yapıp da cezası kesilemeyenlere ayar oluyorum.

Şimdi Trabzonspor taraftarı da Karını dövdün boşandın, Nafakasını Trabzonspor'a dayılanıp mı ödeyeceksin desin. Bel altı mı vursun.Sakız ediyorsun bizi milletin ağzına.
                  En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 23:49. Sebep: *p
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• burak gibi futbolcunuz var, arıza mısınız nesiniz, yürüyün işinize, adamın parasını ödeyin.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak konuşuyor Burak'ı haklı buluyorum, başkan konuşuyor başkanı haklı buluyorum.
                      Bu nasıl iştir anlamadım.
                      Adı emek hırsızına çıkmış, her fırsatta hakemi aldatmaya çalışan takım içi sürekli sorun yaratmış , milli takımda ait olduğu çeteyle beraber yaptıkları prim pazarlıkları ve karaktersizlikler yüzünden kadroya çağırılmayan bir adama inanmak için baya bir çaba sarfedilmesi lazım ki yaptığı açıklamaları neresinden tutsan elinde kalıyor .. Siz ve bi kısım taraftarda da bu çabayı görüyorum ne diyelim Allah akıl fikir versin.

Yorum

• Araplara satamiyor muyuz, oradan da İstanbul a gecer ne yaparsa yapar. Burak a 2m euro verecek Arap kulubu yok mu, Negredo yu pazarlamaya calisiyorlar Burak i niye satmiyoruz, bu adam niye bu kadar konusuluyor yaw siradan vasat bir futbolcu, ayrica sakatlik sorunu var.

Hem kalmak istiyorum diyor hem de kulube resmen beni kadro disi birakin yatarak para kazanayim diyor. Ne kadar karaktersiz adammis, bu kadarini da tahmin edemezdim, 40 yasina geldi hala şımarık ergen cocuklari gibi. Bu kazmayi izleyecegime Caleb i izlerim daha iyi. En azindan pozitif hava veriyor.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu fikirleri olaylar patlamadan önce de belirttiğim için rahatlıkla şunu söyleyebilirim;
                          Burak sahada da sahteci bir adam.
                          Sürekli yalandan yere kendini yere atan, yalandan pres yapan. Hem hakemi, hem kendi tarafında olanları kandırmaya çalışan bir tip.

Bu adamın söylediklerine nasıl inanıyorsunuz?

Adamın saha içinde var olduğu zamanda, bu takımda kaliteli dediğimiz ayakların neredeyse tamamı çürüdü...

Tek bir kelamına inanmam.
                          Arif Erdem'den sonra Türk futboluna gelmiş en büyük penaltı sahtekârıdır.
                          Neyine inanacağım.

Yorum

• burak kazanılsın diyen arkadaşlar.

bi iş yeriniz olduğunu düşünün. çok yetenekli süper iş çıkaran bir de çalışanınız.

bu adam zamnında sizi satıp rakip firmaya gitsin, sonra işleri ters gidince el uzatın işe alın, tekrar namının yürümesine vesile olun.

ama bu çalışan diğer çalışanlar mobing uygulasın mesela, göze batacak her işi ben yapacağım diye diğerlerinin hevesini kırsın, psikolojisini bozsun, performansını düşürsün.

siz bu adama piyasadaki en yüksek maaşı verin ve bu kafasına göre ise gelsin kafasına göre gelmesin. bazen çok ihtiyacınız olduğunda arasın üzerinde bir kırgınlık var gelemiyorum desin.

sonra rakip firmalarda kankaları var diye bazı işlerinizi bozsun, ihale almanızı engellesin.

sonra siz bu adama hayvan gibi maaş verirken ve hiç geçim derdi yokken nakit akış dengeniz bozulsun, bak koçum bir kaç ay geç ödeyeceğim paranı diyin, tamam desin ama gidip sizi SGK'ya şikayet etsin. bu arada 3 kuruşa çalışan diğer çalışanlarsa eyvallah abi diyip işine baksın.

sonra bide gitsin piyasada olay maaş değil, beni kovsun cesareti varsa ben davamı geri çekmem, psikolojim düzelmeden de çalışmam desin.

siz sonra bu adamı çağırıp, gel aslanım unutalım işini yap sen mı dersiniz?

kusura bakmayın ama öyle derseniz hem bütün piyasa hem de bütün çalışanlarınız sizin biraz "ŞEY" olduğunuzu düşünür ve çok kısa zamanda şamar oğlanına dönersiniz.

gevşekliğe hiç gerek yok.

Yorum

• yine ve yeniden söylüyorum, sabah 6 antremani verilsin hergün.
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• bu formayla 81 gol attı, 4 büyüklerde oynadı, gol kralı oldu.

trabzonspor ve trabzonspor taraftarı ile ilgili 10 senedir hiç bir kırıcı sözü olmadı.

adamın arkasından bin türlü dümen çevrildi ve çevrilmeye devam ediyor.

yeter artık herkes adam olsun, alacaklarını ödeyin bu sene bize lazım. sene sonunda satarmısın atarmızın o zaman bakarsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim