Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yasattigin güzel anilar icin tesekkurler.
    Yolun acik olsun
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Söylenebilecekler bu kadar kısa ve net. Uzun uzun yazmaya gerek yok.

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yiyesınız Cardozonun tacuarasını.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiçbirinize tek tek cevap veremeyeceğim maalesef çünkü bir sav öne sürmemişsiniz. Acıdım yeminlen Nerede o eski Cardozo savunucuları. Kral reyiz dünya yıldızı adamın dibi diye savunuyorlar adamı resmen ya haha

Ula madem her şey istatistikti neden Henrique'yi gönderdik? Cardozo'ya bu kadar övgü diziliyorsa, Henrique Tanrı ilan edilmeliydi resmen.

Sizin mantığınızla Henrique > Cardozo. Sonunda siz de doğru yola geliyorsunuz. Öğreneceksiniz futbolu yavaş yavaş
        Henrique 2011-12 26 maç 2 gol ....2012-13 20 maç 4 gol....2013-14 32 maç 13 gol. tez istiyordun dimi al sana tezin dibi.

Henrique 78 maç 19 gol.
        Cardozo 28 maç 17 gol.
        Bu sene 100 bine yakın forma satıldı,bunun en az yarısı Cardozo transferi etkisiyle.120x50.000=6 milyon tl.şimdiki kılıfını merakla bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henrique 2011-12 26 maç 2 gol ....2012-13 20 maç 4 gol....2013-14 32 maç 13 gol. tez istiyordun dimi al sana tezin dibi.

Henrique 78 maç 19 gol.
          Cardozo 28 maç 17 gol.
          Bu sene 100 bine yakın forma satıldı,bunun en az yarısı Cardozo transferi etkisiyle.120x50.000=6 milyon tl.şimdiki kılıfını merakla bekliyoruz.
          Fatih neden cevap verme zahmetine katlanıyorsun anlamıyorum....

Henri ile Cardozo'yu aynı satırda yazmak bile abesle iştigaldir......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Faik,
            Bazen öyle bir cümle yazıyorsun ki "Âmin" diyesim geliyor.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru diyorsun dostum,trolle trol olmamak lazım

Yorum

• Adamin klas olmayan golü yok penaltilari bile klas tavana cakiyor

Her kafa golunde fotoğraf çektirdi adam daha ne yapacak.
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yasattigin güzel anilar icin tesekkurler.
                  Yolun acik olsun
                  hayırdır cardozo bir yeremi gidiyor ki ?
                  HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamin klas olmayan golü yok penaltilari bile klas tavana cakiyor

Her kafa golunde fotoğraf çektirdi adam daha ne yapacak.
                    Yani her golü ders olarak gösterilecek nitelikte....

Ne zaman , nerede olacağını

Nereye , nasıl vuracağını biliyor....

Çok çok kaliteli bir golcü...

Bir daha bu kalibrede adam gelir mi bize bilmem.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Cardozo nere gitti hayırdır?
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Henrique 78 maç 19 gol.
                        Cardozo 28 maç 17 gol.
                        Sen kendini çok çakal zannediyorsun herhalde. İstatistikleri kendine göre eğip büküyorsun. Benim diğer mesajıma özellikle cevap vermemişsin. "HAHAHAH" yazıp geçmişsin. Niye iki mesajı da alıntılayıp cevap vermedin? Öyle yapsaydın bunları yazamayacaktın değil mi? Bu mesajın gösterdi ki o desteklediğin İHO'dan çok etkilenmişsin. Malum İHO yalan çarpıtma gibi konularda ustadır.

Bir İHO destekçesine laf anlatarak boşuna vakit kaybediyorum ya neyse İşimiz yok uğraşalım futbol cahilleriyle

O forma satış rakamını ne alaka yazdın bilmiyorum ama o rakamları bir araya getirmek büyük başarı tebrik ediyorum seni. Bir kaynak koysaydın bari... İHO gibi mesnetsiz iddialarda uzmanlaşmışsın. Karakterler ne kadar da benziyor.

İkincisi, o sezon oynadığı bütün maçlardaki gol ve asist sayılarını yazmıştım. Sen gidip Henrique'nin tüm maçlarını yazmışsın ve ayrıca sadece ligdekileri hesaba katmışsın. Safa yatma boşuna.

Haa diyeceksin niye Henrique'nin son sezonunu aldın? Çünkü ağırlıklı olarak forvet oynadı diğer sezonlarda ciddi ciddi ilk 11 bile çıkmadı kanatlarda takıldı. Öteki mesajlarımda nedenleri açıkca belirtmiştim zaten. Dön mesajımı tekrar oku. Ya okuduğunu anlamakta sıkıntın var ya da dediğim gibi çakallık.

Madem olayı para eksenine çekiyorsun, Senin Cardozo 2.5 Milyon Euro alıyor Henrique ne kadar alıyordu? Senin Cardozo Avrupa'da sadece 1 gol atarken Henrique 8 gol attı. Hangisi daha fazla kazandırdı? Hangisi kulübün daha fazla parasını yedi?

Cardozo'yu savunmak gerçekten zor size de hak veriyorum tabii ki mini çakallıklar yapıp olayları başka yöne çekeceksiniz. İstatistiklerle savunmaya çalışacaksınız.

Futbolda her şey istatistik değildir ayrıca bunları yazmıştım hep. Siz illa istatistik konuşalım diyorsunuz o yüzden biz de mecburen istatistik üzerinden gidiyoruz.

Gerçekten şu son iki sayfada Cardozo savunucularının ne kadar acziyette olduklarını görmek için okumak yeterli. Cevap veremeyip troll deyip geçiyorlar haha Bu forumda alışık değilsiniz tabii kendi fikriniz dışında bir şeyler duymaya.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Carzo'nun bugünkü haliyle sıradan bir oyuncu olduğunu, büyütülüp göklere çıkarılmaması gerektiğini savunuyorum. Hayatından bıkmış bir görüntü sergilediğini, Trabzonspora yeteri derecede faydası olmadığını, onun yerine bu takıma Burak Yılmaz tipinde daha çabuk, agresif ve "aralara kaçabilen" bir santrafor gerektiğini düşünüyorum.

Carzo'nun pres yaptığından filan bahsetmişsin. Yaptığı o koşular tamamen göstermelik ve rakibi rahatsız edici koşular değil. Ayrıca bahsettiğin golü ben Avni Aker'de izledim. Gol attığı takım bizdeki ikinci lig takımı eş değerinde Rostov ve 1-0 gerideler. Tüm riskleri almışlar. Rakip kafayla bir geri pası gönderdi o da bu topu takip edip aşırtma bir gol attı. Bu istisna golü mü bana örnek gösteriyorsun. Hadi ciddi bir rakip karşısında markaj altındayken göstersin bakayım kendini. bjk ve gs karşısında ne yaptı bu adam? Hiçbir varlık gösteremedi. Bundan bahsetmelisin bence.

Akıl dolu paslar attığından bahsetmişsin. Attığı pasların çoğu rakibe gidiyor sen farkında değilsin sanırım. Bu akşam Manisa'ya atılan gole bak. Boş pozisyonda orta yapmak isterken topu gitti rakibe isabet ettirdi dönen şans topu Soner'in önünde kaldı. Kafa topu indiriyor demişsin. Manisa gibi bir takım karşısında sadece bir kafa topu aldığını gördük hep beraber Topa zıplamaya mecali yok adamın. Kornerlerde hiç risk almıyor, kafa topuna çıkmıyor ve topun geleceği yere kesinlikle hareketlenmiyor. Sağ olsun onun sayesinde defans oyuncularımız golcü olup çıkacaklar.

Manisa maçı. İlk topla buluşma 13'üncü dakika. İkinci topla buluşma 15'inci dakika ve adam sol ayağına gelen topu kaleye dört metre mesafeden auta dikiyor. Bir de Bursa maçında Volkan Şen'in gelişine vurarak bize attığı gole bakın. Hangisi "yıldız futbolcu" vuruşu acaba! Topla üçüncü buluşma 24'üncü dakika. Adam oyunda yok neredeyse Neden??? Adam top oynamaya istekli değil kardeşim. İkili mücadeleden uzak duruyor. Top almak için gelmek yok, hareketlenmek yok, aralara kaçmak yok. Ceza sahasına havadan gelen toplara hareketlenmek yok. Bir forvet bunları yapmayacak da ne yapacak??

Heeee birisi topu kalenin dibine kadar bin bir çabayla getirecek Carzo da hazır topu boş kaleye yuvarlayacak. Öyle mi! Kusura bakmayın da onu bizim ilkokul talebesi de yapar. Şimdi diyeceksiniz ki kale önüne kadar yıldızlara yaraşır, mükemmel, olağanüstü, harikulade boş koşu yaptı onu niye söylemiyorsun. Aha da söyledim. Helal olsun, büyük golcü! boş koşu yapmayı becerebildi.

İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın bırakın topa vurmayı yürüyecek mecali yok. Ne hava toplarına zıplıyor, ne rakibi rahatsız ediyor, ne defansın arkasına sarkabiliyor ne de doğru düzgün pozisyon alıyor. En iyi bildiği işleri de yapamıyor. Tamamen kendini korumaya dönük oynuyor. Fedakârlık "sıfır". Hücumdaki kısırlığımızın en büyük nedeni bence Cardozo'dur.

Kısacası bitmiş, uzatmaları oynuyor arkadaşlar. Bir huzurevine ihtiyacı var artık.

Yatabere sağ olsun kendisine mücadele etme dersi verdi ve golü attırdı.

Bu renktaşa da olmadık hakaretler etmişsiniz. Allah bilir bu renktaş gibi ne kaliteli yazarlar vardı forumda ama saçma sapan banlarla hakaretlerle yıldırdınız adamları. Steril kardeşim yazmaya devam et futbol cahilleri bir şeyler öğrensin

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu renktaşa da olmadık hakaretler etmişsiniz. Allah bilir bu renktaş gibi ne kaliteli yazarlar vardı forumda ama saçma sapan banlarla hakaretlerle yıldırdınız adamları. Steril kardeşim yazmaya devam et futbol cahilleri bir şeyler öğrensin
                            hakli oldugundan okadar eminsen neden neden görüsünü zorlan millete kabul ettirmeye calisiyosun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu forumdaki saçma sapan linç kültüründen ve bu linci uygulayanların yönetimdeki yancılarıyla insanları yıldırdığından bahsetmiştim.

Eski yazılanları inceliyorum da insanlar fikirlerini çarpıştırıyormuş en azından. Şimdi bakıyorum da

Cardozo'nun her golü ders yeaaa, kalite golcü yeaa, Benfica'da oynamış boru mu abi yeaa, Kral abi yeaa tarzı adamlar ele geçirmiş forumu.

Bir de demezler mi Henrique kimmiş yok bu kimmiş şu kimmiş o Cardozo ile karşılaştırılırmıymış da falanmış filanmış.

Beyler Henrique de Trabzonspor'da oynadı Cardozo'da? Madem CArdozo hepsinden üstün ve bu kadar süper ne işi var la Trabzonspor'da? Avrupa'nın en iyi 5 golcüsünden biri diyorsunuz, niye en iyi takımlarda değil la bu adam? Ne arıyor Süper Ligde?

Hadi iyi günler.

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkincisi, o sezon oynadığı bütün maçlardaki gol ve asist sayılarını yazmıştım. Sen gidip Henrique'nin tüm maçlarını yazmışsın ve ayrıca sadece ligdekileri hesaba katmışsın. Safa yatma boşuna.

Haa diyeceksin niye Henrique'nin son sezonunu aldın? Çünkü ağırlıklı olarak forvet oynadı diğer sezonlarda ciddi ciddi ilk 11 bile çıkmadı kanatlarda takıldı. Öteki mesajlarımda nedenleri açıkca belirtmiştim zaten. Dön mesajımı tekrar oku. Ya okuduğunu anlamakta sıkıntın var ya da dediğim gibi çakallık.

Madem olayı para eksenine çekiyorsun, Senin Cardozo 2.5 Milyon Euro alıyor Henrique ne kadar alıyordu? Senin Cardozo Avrupa'da sadece 1 gol atarken Henrique 8 gol attı. Hangisi daha fazla kazandırdı? Hangisi kulübün daha fazla parasını yedi?

Cardozo'yu savunmak gerçekten zor size de hak veriyorum tabii ki mini çakallıklar yapıp olayları başka yöne çekeceksiniz. İstatistiklerle savunmaya çalışacaksınız.

Futbolda her şey istatistik değildir ayrıca bunları yazmıştım hep. Siz illa istatistik konuşalım diyorsunuz o yüzden biz de mecburen istatistik üzerinden gidiyoruz.

Gerçekten şu son iki sayfada Cardozo savunucularının ne kadar acziyette olduklarını görmek için okumak yeterli. Cevap veremeyip troll deyip geçiyorlar haha Bu forumda alışık değilsiniz tabii kendi fikriniz dışında bir şeyler duymaya.

Şaka mısın?

Henrique: 118 maç / 29 gol / 23 asist
                                Cardozo: 41 maç / 20 gol / 4 asist

Ayrıca Henrique Avrupa'da 8 gol atmışmış da Cardozo 1 gol.

Eeh Henrique kime atmış onu da yazsana.

Köy takımı Derry City'e 3, mahalle takımı Dinamo Minsk'e 1 ve bir başka köy takımı Kukesi'ye 3.

Sadece Lazio'ya 1 gol attı onda da şans eseri önüne aldı topu.

Henrique hangi istatistikte üstün? Göremiyorum.
                                Ayrıca arka sayfada paylaştığım bu sezon bilgilerine göz atarsın adam maç başı en az şut çeken futbolcu olmasına rağmen dakika başına en çok gol atan forvet.

Yorum

Yükleniyor...
                                X