Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklediğim tablo.Hayal kırıklığıÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Ben nereye geldim diyor mu acaba
Adama top atamiyoruz yahu bugün sikecilerde olsa 20+ gölün üstüne çıkmıştı
Yorum
-
İstediğim tarz bir oyuncu değil ama golcü...
Şu kadar az topla bile bu kadar gol atabilmişken fazla yorum yapmaya gerek yok...
Yalnız çok ağır aksak yavaş hantal.....Ama golcü...
Hep demişimdir bana Burak gibi deli danalar gibi koşan değil Jardel gibi koşmadan gol atan golcü lazım....
Lakin bir şartla....
Jardel kanatlardan besleniyordu....
Biz ne hikmetse Cardozo 'nun oynadığı maçlarda orta yapmıyoruz, ama Cardozo yokken dünyanın ortasını yapıyoruz....
Bir terslik var bu işte....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk yarı ön tarafta bir oyana bir bu yana pres yaptı çok yoruldu.oyunu ön tarafa yıkamadığımız müddetçe Cardozo'dan çok büyük beklentilere girmemek gerek.maç başlığında adamı öyle saçma sapan gerekçelerle eleştiriyorlarki gülmekten kendimi alamadım.ulan Cardozo bu.top kapsa,adam kovalasa bizde değil Barca'da oynardı.sen buna şükret tarihinde bundan iyisini nah görürsün.
Yorum
-
Belki oyun planımız ona uygun değil, istediği topları ona atamıyoruz ama sezon başından beri görülen fiziki yetersizlik aynen devam ediyor. Bu çalışma ile giderilecek bir sorun değil gibi gözüküyor. Kalitesi tartışılmaz ama çok güçsüz olduğu ayan beyan ortada.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
Yorum