Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat Cardozo'yu körü körüne her şeyi ile savunmak nasılsa sizin de ne yaparsa yapsın eleştirmeye çalışmanız aynı kapıya çıkıyor. Cardzozo eski performansında olsa zaten bugün Trabzonspor forması giymezdi. Ancak eleştirdiğiniz oyuncunun CV'si bile bir saygıyı hak ediyor. Avrupa Ligi gol kralı olmuş ve şu an aktif futbol yaşamını sürdüren oyuncular arasında Avrupa Ligi'nde en çok golü bulunan ilk üç oyuncu arasında olduğunu unutmamak lazım. Kaldı ki son 20 yılda forma giyen diğer yabancı forvetleri de gördük. Şota'dan bu yana onun attığı gole yaklaşan bir Cardozo geldi. Sadece ligden düşmüş Balıkesir'e gol atıyor ifadenizin ise ne yazık ki elle tutulur bir tarafı yok. Bu sezon ligdeki 17 takımın 10'una gol attı. Evet şampiyon olmuş takımlara karşı gol atamadığı gerçeği var ama bu biraz da zirvedeki takımlara üstünlük kuramadığımızdan kaynaklandı. Kaldı ki Henrique'nin de 3 sene boyunca bu başarıyı gösteremediğini unutmamak lazım. En başta belirttiğim gibi Cardozo'nun eleştirilmesinde bir yanlış yok hiç kimse kusursuz değildir ama bu eleştirileri yaparken geçmişimizi de unutmamak gerekir...
    Hocam ben hem fikirlerinize saygı duyuyorum hem de değer veriyorum. Çok yerinde bir eleştiride bulunmuşsunuz. İnsanlar Cardozo'yu böyle körü körüne savununca ben de ister istemez mıknatısın iki kutbu gibi davranıyorum. Ayrıca Cardozo'nun geçmişte iyi olduğunu ve sakatlıktan sonra berbat bir forvete dönüştüğünü belirtmiştim. İyi olmak için çabalamadığını da eklemiştim. Benim görüşüm Cardozo gibi sadece görevi gelecek pasları veya ortaları tamamlamak olan forvetlerle şampiyon olamayacağımız. Forvet oynayan adam çok daha oyunun içinde olmalı aynı Luis Suarez gibi. Forvet nasıl olmalı diye sorarsanız bu başlıkta Alika renktaşımızın belirttiği gibi olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cardozo'nun büyük futbolcu olduğu konusunda herkes hemfikir. Benim eleştirim adam oynamak istemiyor, isteksiz oynuyor diye oluyor. Ama EcM812 tamamen provokasyon yapıyor. Kuş olma olasılığı yüksek
      Bu mesaj silinecek mi acaba? Artık raporlamaktan bıktım çünkü hiçbir müdahelede bulunulmuyor. Şikeci kuş tarzı şeyler yazmak serbestse küfür etmek harbi harbi serbest olmalıdır. Ben şimdi bu arkadaşa sövsem sorun olmaz herhalde?

Yorum

• sagli sollu yattara gibi orta yapan olacakti ki 30 golü gecmisti

Yorum

• Buna trol diyen kimdi?

Yorum

• Óscar René Cardozo

Aynı fikirdeyim.

Başkalarının Tecrübelerini Yaşayarak Tasdik Etmek Kadar Büyük Aptallık Yoktur.

Yorum

• Dünyanın en iyi 5 forvetinden birisi bizde şu an...

Ve hala O'nu beğenmeyenler var.....

Adama doğru dürüst orta gelince neler yapabildiğini gördük...

Yarım değil çeyrek gazla ,

doğru dürüst orta gelmeden

sakatlıklarla boğuşurken 17 gol atmış daha ne yapsınnnn
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cardozo büyük oyuncu, peki ersun hoca onu oyun sisteminde düşünüyor mu? Bence asıl sorulması gereken soru bu.
                Ersun süratli ve atletik forvetleri seviyor. Emenike mesela, düz bir santrafor ama güclü ve süratli.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun süratli ve atletik forvetleri seviyor. Emenike mesela, düz bir santrafor ama güclü ve süratli.
                  iyi koysun yanına Warisi 4-4-2 oynasın....

sistem çok...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bunu da gördük ya Cardozo'yu beğenmeyen ya da yeterli görmeyen var. Adam iki sene oynasın bizde en azından altyapıdaki çocukların seyrettiği hamleleriyle katkısı olur bize. Adam sanat eseri.
                    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fenerliler duymasın
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Cardozo'ya dokunulmazlık verilmeli. Bazı ortalama altı takımlara karşı dahi oyuna hükmedemiyorsak gitmesi gereken Cardozo değildir. Ki o kadar haftayı boş geçmesine, doğru dürüst beslenmemesine rağmen 17 gol atmış durumda şu an.

Zaten adamı Trabzonspor formasıyla izlemek rüya gibi bir şey ve bu durum 1 yılda bitmemeli. Sözleşme sonuna kadar devam etmeli.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Cardozo mutlaka kalmalı ama isteksizlik mi güçsüzlük mü her neyse o soruna çare aranmalı. Bir şekilde daha motive olmalı. Bu haliyle bile attığı goller ortada.
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Cardozo yu eleştirmek için kaç top gelmiş kaçını gole çevirmiş buna bakmak lazım. Bu zaman kadar şunu gördük ki adam golcü beyler. Gelen topları gole cevirme oranı cok yüksek ve Gol vuruşlarında aşırı soğukkanlı ne yaptığını bilen bir görüntüsü var. Cardozo bizim şu Umut Bulutlu 20 pozisyona girip birini attığımız kadroda olsa idi eminim ki Ligin tüm rekorlarını alt üst ederdi.
                            Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• "Buldun bunuyorsun" derler ya...
                              Cardozo'yu beğenmeyenleri görünce aklıma bu söz geliyor.

Yorum

• Allahım kabus görüyor olmalıyım.İlk sezonunda takım olamamış bir kadroda 17 gol atmış dünya kalitesindeki bir adamı beğenmiyoruz.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X