Cardozo ile henrique i ayni satira yazmayin yumulurda kitlenirsiz sora. Benden demesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTövbe tövbee. Evet bu forumda Cardozo'yu beğenmeyen ne kadar kişi varsa hepsi benim.
Yorum
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim neyi zorla kabul ettiriyormuşum? Kafanıza silah mı dayıyorum yahu komik olmaya başladınız iyice. Adı üstünde forum burası görüşlerimi yazıyorum sadece.
Bu dediğin yorumun aynısı Cardozo savunucuları için de yazılabilir o zaman kimse yazmasın foruma.
neden yüzkere tekrarlarsin
tamam anladik begenmiyorsun
oldumu
kimsede senlen ayni görüsü paylasmaya mecbur degil
zaten senin istegin sadece görüsünü paylasmak olsaydi, yüzkere üstelemezdin, millete ithamlarda bulunmazdin
istedigin kadar begenme
bende hakani begenmiyordum
git bak basligina 2-3 msjim var, sonra yaniltti beni. sükür olsun
ama kimseylen senin gibi biseyi üsteledigim yok
yusuf basligindada aynisi
yusufu begenen az sayidan üyelerdenim burada ama senin gibi biseyi 100 kez yazip zorlan millete kabul ettirmeye hicbirzaman ugrasmadim
sen fikrini yaz kimseye seviyesiz cevap verme seni burda herkes tolere eder
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle aynı fikirdeyim. Bir çok kaliteli yorum yapan insan uzak kalmak zorunda kalıyor. Kaliteli yorum okumanızı da boş ve hakaret içeren mesajlarıyla kirlilik yaratıp bir de utanmadan komiklik yaptığını sanan tipler var ve bazı forum görevlileri de bu tiplere ayrıcalık tanıyıp destekliyor. Yapacak bir şey yok, yalakalık ülkemizde ve şehrimizde hat safhada, kaçamayız. Başkanın ne ki senin, destekçilerinden medet umarsın. En sağlıklısı fazla kaale almadan yokmuş gibi davranıp aklı başında olan insanlarla bir şeyler paylaşmak zira onların sayısı daha fazla ama boş beleş yorum yapanlardan ötürü uzak kalmak zorunda kalıyorlar.En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 05:18."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Cardozo sakatlıklar nedeniyle oynayabildiği maç. 28.....
11 de başladığı maç sayısı 22.....
Ligde 28 maç 17 gol.....
2086 dakikada 17 gol..... 122 dakikada 1 gol........
--------------------------------
Ligin şu anki gol krali Fernandao.....
31 maçtada 11 de başlamış....
31 maç 22 gol.....
2750 dakikada 22 gol....
125 dakikada 1 gol....
Birini tüm takımlar yere göğe sığdıramıyor diğerini bazı arkadaşlar yerindibine sokmaya çalışıyor....
Lakin Güneş balçıkla sıvanmaz.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle aynı fikirdeyim. Bir çok kaliteli yorum yapan insan uzak kalmak zorunda kalıyor. Kaliteli yorum okumanızı da boş ve hakaret içeren mesajlarıyla kirlilik yaratıp bir de utanmadan komiklik yaptığını sanan tipler var ve bazı forum görevlileri de bu tiplere ayrıcalık tanıyıp destekliyor. Yapacak bir şey yok, yalakalık ülkemizde ve şehrimizde hat safhada, kaçamayız. Başkanın ne ki senin, destekçilerinden medet umarsın. En sağlıklısı fazla kaale almadan yokmuş gibi davranıp aklı başında olan insanlarla bir şeyler paylaşmak zira onların sayısı daha fazla ama boş beleş yorum yapanlardan ötürü uzak kalmak zorunda kalıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJun, Janko, Umut, Gökhan, Burak, Henrique'leri izlemiş birisi gelmiş burda Cardozo'ya laf atıyor
Dön bi geçmişe bak forvetinde kimler vardı şimdi kim var ?
Kendilerini rezil etmekten başka bişey değil gelip burda Cardozo'ya bok atmak
He ,Umut fıtık ederdi bizi o ayrı ama bu adamlar golcü adamlardı en azından.
Diğerlerini salla da yiğidi öldür hakkını ver....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'ya değil lafım da Burak gol kralı oldu sende 35 golle,ilk sezonunda sezon ortasında geldi 17 gol attı yanlış hatırlamıyorsam,Umut her sezon 15 golden aşağı atmıyordu,beğenilmeyen Gökhan Ünal 15 gol,15 asistle oynadı ve gönderildi.Bu 3'ü kötü müydü?
Diğerlerini salla da yiğidi öldür hakkını ver....
Onları bu listeye almam kötü oldukları için değil ne kadar iyi olurlarsa olsunlar Cardozo gibi birinin yanında esameleri okunmaz
Cardozo tipik golcü, besleyeceksin sagdan soldan orta acacaksın ki o da işini yapsın
Bizim çoğu taraftar Cardozo hiç koşmuyoo yaa diye eleştiri de bulunuyor arkadaş herkes koşmak zorunda değil
Jardel, Tekke çok mu koşuyordu?
Neymiş oyun sistemimize uygun değilmiş ortada sistem mi var Allah aşkına?
Not: Gökhan'ı herkes eleştirirken ben savunuyordum ki bence başarılıydı da, Burak'a zaten laf yok
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan ve Burak'ı bende severdim başarılarına diyecek lafım yok Umut'u ise sevmem istediği kadar atsın gençliğimi yedi bitirdi
Onları bu listeye almam kötü oldukları için değil ne kadar iyi olurlarsa olsunlar Cardozo gibi birinin yanında esameleri okunmaz
Cardozo tipik golcü, besleyeceksin sagdan soldan orta acacaksın ki o da işini yapsın
Bizim çoğu taraftar Cardozo hiç koşmuyoo yaa diye eleştiri de bulunuyor arkadaş herkes koşmak zorunda değil
Jardel, Tekke çok mu koşuyordu?
Neymiş oyun sistemimize uygun değilmiş ortada sistem mi var Allah aşkına?
Not: Gökhan'ı herkes eleştirirken ben savunuyordum ki bence başarılıydı da, Burak'a zaten laf yok
Umut konusunda da hemfikirim.20-30 yaş arasındaki gençliğimi tüketen faktörlerden biridir ama doğrudur,dürüsttür,çalışkandır.
Ama bizden ırak olsun tabi.....Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'ya değil lafım da Burak gol kralı oldu sende 35 golle,ilk sezonunda sezon ortasında geldi 17 gol attı yanlış hatırlamıyorsam,Umut her sezon 15 golden aşağı atmıyordu,beğenilmeyen Gökhan Ünal 15 gol,15 asistle oynadı ve gönderildi.Bu 3'ü kötü müydü?
Diğerlerini salla da yiğidi öldür hakkını ver....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak devre arası geldi sezon bitimine kadar 4 gol attı.ertesi sene yani şampiyon olduğumuz sezon 19 gol attı.3.senesinde 33 golle kral olmuştu.Gökhan bizde bir sezonda 15 gol 9 asistle oynamıştı.2-3 sezon oturmuş orta sahası ve defansının önünde bi zahmet bu kadar golleride atın artık değilmi ya?
Konu bu sadece...Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa attı mı atmadı mı onu tartışıyoruz,Henrique atamadı ama...
Konu bu sadece...
Yorum
Yorum