Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo ile henrique i ayni satira yazmayin yumulurda kitlenirsiz sora. Benden demesi
    Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tövbe tövbee. Evet bu forumda Cardozo'yu beğenmeyen ne kadar kişi varsa hepsi benim.
      Beyler Bmn'ye virüs bulaşmış. Troller senin yanında daha kaliteli la

Yorum

• Bu başlıkta yeni bir akım ve slogan başlatmak zorundayız!!!

O da şu;

#CardozoyaDokunma

Beğenmeyen gitsin kumda oynasın.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim neyi zorla kabul ettiriyormuşum? Kafanıza silah mı dayıyorum yahu komik olmaya başladınız iyice. Adı üstünde forum burası görüşlerimi yazıyorum sadece.

Bu dediğin yorumun aynısı Cardozo savunucuları için de yazılabilir o zaman kimse yazmasın foruma.
          he yazdin
          neden yüzkere tekrarlarsin
          tamam anladik begenmiyorsun
          oldumu
          kimsede senlen ayni görüsü paylasmaya mecbur degil

zaten senin istegin sadece görüsünü paylasmak olsaydi, yüzkere üstelemezdin, millete ithamlarda bulunmazdin

istedigin kadar begenme

bende hakani begenmiyordum
          git bak basligina 2-3 msjim var, sonra yaniltti beni. sükür olsun
          ama kimseylen senin gibi biseyi üsteledigim yok

yusuf basligindada aynisi
          yusufu begenen az sayidan üyelerdenim burada ama senin gibi biseyi 100 kez yazip zorlan millete kabul ettirmeye hicbirzaman ugrasmadim

sen fikrini yaz kimseye seviyesiz cevap verme seni burda herkes tolere eder

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bir çok kaliteli yorum yapan insan uzak kalmak zorunda kalıyor. Kaliteli yorum okumanızı da boş ve hakaret içeren mesajlarıyla kirlilik yaratıp bir de utanmadan komiklik yaptığını sanan tipler var ve bazı forum görevlileri de bu tiplere ayrıcalık tanıyıp destekliyor. Yapacak bir şey yok, yalakalık ülkemizde ve şehrimizde hat safhada, kaçamayız. Başkanın ne ki senin, destekçilerinden medet umarsın. En sağlıklısı fazla kaale almadan yokmuş gibi davranıp aklı başında olan insanlarla bir şeyler paylaşmak zira onların sayısı daha fazla ama boş beleş yorum yapanlardan ötürü uzak kalmak zorunda kalıyorlar.
          ne güzel iste
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 05:18.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Crd 7

Henri denen sumo'nun beleş attığı gollere sevinemiyordum. CRD 7 attığında ise seviniyorum nihayet. Seneler sonra Gol tabirinin hakkını veren biri var Şükür takımda. Bir söz ve karikatür ile;

At izi ile it izini karıştırmamak gerek,

Yorum

• Cardozo sakatlıklar nedeniyle oynayabildiği maç. 28.....

11 de başladığı maç sayısı 22.....

Ligde 28 maç 17 gol.....

2086 dakikada 17 gol..... 122 dakikada 1 gol........
              --------------------------------
              Ligin şu anki gol krali Fernandao.....

31 maçtada 11 de başlamış....

31 maç 22 gol.....

2750 dakikada 22 gol....

125 dakikada 1 gol....

Birini tüm takımlar yere göğe sığdıramıyor diğerini bazı arkadaşlar yerindibine sokmaya çalışıyor....

Lakin Güneş balçıkla sıvanmaz.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ecm ve yaranazun yorumlarını ciddiye almayın bunlarin amacı farklı.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bir çok kaliteli yorum yapan insan uzak kalmak zorunda kalıyor. Kaliteli yorum okumanızı da boş ve hakaret içeren mesajlarıyla kirlilik yaratıp bir de utanmadan komiklik yaptığını sanan tipler var ve bazı forum görevlileri de bu tiplere ayrıcalık tanıyıp destekliyor. Yapacak bir şey yok, yalakalık ülkemizde ve şehrimizde hat safhada, kaçamayız. Başkanın ne ki senin, destekçilerinden medet umarsın. En sağlıklısı fazla kaale almadan yokmuş gibi davranıp aklı başında olan insanlarla bir şeyler paylaşmak zira onların sayısı daha fazla ama boş beleş yorum yapanlardan ötürü uzak kalmak zorunda kalıyorlar.
                  Zeki Bosingwa'dan iyi demek ki kaliteli yorum oluyor? Ayrıca yalakalıktan kastınız nedir onu da anlayamadım. Cardozo falan foruma girip yorumları mı okuyor? Okuyunca da bu beni övmüş deyip üyelere yardım falan mı ediyor? Mesela ben burada Cardozo'yu savunsam bunun bana ne yararı olacak ki yalakalık yapma ihtiyacı hissedeyim?

Yorum

• Jun, Janko, Umut, Gökhan, Burak, Henrique'leri izlemiş birisi gelmiş burda Cardozo'ya laf atıyor

Dön bi geçmişe bak forvetinde kimler vardı şimdi kim var ?

Kendilerini rezil etmekten başka bişey değil gelip burda Cardozo'ya bok atmak

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jun, Janko, Umut, Gökhan, Burak, Henrique'leri izlemiş birisi gelmiş burda Cardozo'ya laf atıyor

Dön bi geçmişe bak forvetinde kimler vardı şimdi kim var ?

Kendilerini rezil etmekten başka bişey değil gelip burda Cardozo'ya bok atmak
                      Cardozo'ya değil lafım da Burak gol kralı oldu sende 35 golle,ilk sezonunda sezon ortasında geldi 17 gol attı yanlış hatırlamıyorsam,Umut her sezon 15 golden aşağı atmıyordu,beğenilmeyen Gökhan Ünal 15 gol,15 asistle oynadı ve gönderildi.Bu 3'ü kötü müydü?

He ,Umut fıtık ederdi bizi o ayrı ama bu adamlar golcü adamlardı en azından.

Diğerlerini salla da yiğidi öldür hakkını ver....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cardozo'ya değil lafım da Burak gol kralı oldu sende 35 golle,ilk sezonunda sezon ortasında geldi 17 gol attı yanlış hatırlamıyorsam,Umut her sezon 15 golden aşağı atmıyordu,beğenilmeyen Gökhan Ünal 15 gol,15 asistle oynadı ve gönderildi.Bu 3'ü kötü müydü?

Gökhan ve Burak'ı bende severdim başarılarına diyecek lafım yok Umut'u ise sevmem istediği kadar atsın gençliğimi yedi bitirdi

Onları bu listeye almam kötü oldukları için değil ne kadar iyi olurlarsa olsunlar Cardozo gibi birinin yanında esameleri okunmaz

Cardozo tipik golcü, besleyeceksin sagdan soldan orta acacaksın ki o da işini yapsın

Bizim çoğu taraftar Cardozo hiç koşmuyoo yaa diye eleştiri de bulunuyor arkadaş herkes koşmak zorunda değil

Jardel, Tekke çok mu koşuyordu?

Neymiş oyun sistemimize uygun değilmiş ortada sistem mi var Allah aşkına?

Not: Gökhan'ı herkes eleştirirken ben savunuyordum ki bence başarılıydı da, Burak'a zaten laf yok

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan ve Burak'ı bende severdim başarılarına diyecek lafım yok Umut'u ise sevmem istediği kadar atsın gençliğimi yedi bitirdi

Onları bu listeye almam kötü oldukları için değil ne kadar iyi olurlarsa olsunlar Cardozo gibi birinin yanında esameleri okunmaz

Cardozo tipik golcü, besleyeceksin sagdan soldan orta acacaksın ki o da işini yapsın

Bizim çoğu taraftar Cardozo hiç koşmuyoo yaa diye eleştiri de bulunuyor arkadaş herkes koşmak zorunda değil

Jardel, Tekke çok mu koşuyordu?

Neymiş oyun sistemimize uygun değilmiş ortada sistem mi var Allah aşkına?

Not: Gökhan'ı herkes eleştirirken ben savunuyordum ki bence başarılıydı da, Burak'a zaten laf yok
                          Cardozo konusunda haklısın,beslemek lazım bu adamı.Koşmasını,mücadele etmesini beklemek pek doğru değil.Ona göre sistem oluşturmak lazım...Yoksa tukaka olur....

Umut konusunda da hemfikirim.20-30 yaş arasındaki gençliğimi tüketen faktörlerden biridir ama doğrudur,dürüsttür,çalışkandır.

Ama bizden ırak olsun tabi.....
                          Arafilboylu

Yorum

Burak devre arası geldi sezon bitimine kadar 4 gol attı.ertesi sene yani şampiyon olduğumuz sezon 19 gol attı.3.senesinde 33 golle kral olmuştu.Gökhan bizde bir sezonda 15 gol 9 asistle oynamıştı.2-3 sezon oturmuş orta sahası ve defansının önünde bi zahmet bu kadar golleride atın artık değilmi ya?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak devre arası geldi sezon bitimine kadar 4 gol attı.ertesi sene yani şampiyon olduğumuz sezon 19 gol attı.3.senesinde 33 golle kral olmuştu.Gökhan bizde bir sezonda 15 gol 9 asistle oynamıştı.2-3 sezon oturmuş orta sahası ve defansının önünde bi zahmet bu kadar golleride atın artık değilmi ya?
                              Ya attı mı atmadı mı onu tartışıyoruz,Henrique atamadı ama...
                              Konu bu sadece...
                              Arafilboylu

Yorum

Ya attı mı atmadı mı onu tartışıyoruz,Henrique atamadı ama...
                                Konu bu sadece...
                                Ne dersun

Yorum

Yükleniyor...
                                X