Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yemin bile edebilirim ki henüz tam form tutmuş değil bu adam.

Yeter ki besleyelim bu makineyi, gerisi inanın zor değil. Benfica formasıyla attığı çoğu gol jeneriklik. Daha çok güzel goller izleyeceğiz Cardo dan.

Allah yardımcısı olsun, vurduğu gol olsun. O attıkça benim gözlerim yaşarıyor.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sabah uyandım annem kahvaltı hazırlıyordu sessızce yanına yaklaşıp CARDOZOOOOOOOOOOOO dedim cok korktu
      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
      [/COLOR]

Yorum

• Her gun abartisiz youtubeda videolarini izliyorum. Izlerken diyorumki cidden bu adam bizdemi inanasim gelmiyor. Besleser seni her mac 3 tane yazarsin.insallah bejeke macinda da cok gol atarsin adamsin seni seviyoruz reiz

Yorum

• Aynen oyle daha antreman eksilkigi var. Bosi reis form tutsun cok daha iyisi.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Kral, golün var.

Yorum

• Durup dururken, eşin dostun yanında, bir spiker edasıyla; "Oscaaaar Cardooozooo" diyesim geliyor

(UEFA)

Yorum

• Cardozo hala formunda değil bunu unutmayalım.
                bjkli taraftarlar futbolu unutmuş Demba Ba'nın Namaza durmus fotolarını görüp paylasıp bununla zafer sarhosluguna kapiliyorlar Cardozo kimdir deyip yerine dibine sokuyorlar... Batırmaya calışanlara umarım fırsatını bulup cevabını verir kralımız.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Durup dururken, eşin dostun yanında, bir spiker edasıyla; "Oscaaaar Cardooozooo" diyesim geliyor
                  Iyiymis bu. Metrobüse bence birebir gider. Yetkili arkadaslardan rica edelim, bir deneme yapalim.

Yorum

• 2 tane atar..

Yorum

• Atarsan kıyamet kopar bunu bil.

Yorum

• Ynt: Óscar René Cardozo

İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atarsan kıyamet kopar bunu bil.
                        O halde takımın Cardozo'ya calısmasını siddetle istiyorum
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Haydi geç bütün rakipleri havalandır fileleri,süslüyor bütün hayalleri,Cardozo'nun o golleri
                          TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Bu sayfaya girince Oscarrrrrrrrrrrrr Cardozooooooooo diyesim geliyor

Yorum

• Cardozo ve goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll llllllllllllll goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll llllllllllllll goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll llllllllllllll bjk0 ts 5

Yorum

• Haydi o zaman renkdaşlarım ...

Oscaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

Yükleniyor...
                                X