Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam usta beyler...

Yorum

• Óscar René Cardozo

Kusura bakma cardozo bize henrique lazim umut bulut lazim augustine lazim seni cözemiyoruz biz onlarla idare edelim
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cardozoya yanlis gözle bakiliyor, pasli oyunda 3. bölgede oyunu nasil hizlandirdigini bugün görmüs olduk, birakin fazla gol atmasin, 3. bölegedeki oyunumuzu kurup sekillendirsin yeter de artar bile. O yüzden diyorum futbol cahilisin, ne futboldan ne de futbolcudan anlamiyorsun diye.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Macta hic kosmuyor gibi gorunuyor ama ileriye aralara iyi kosular yapti. Golleri kolay gibi gorunsede oralara kosmakta onemli.Ersun hoca ileride pires istiyor ama Cardozo o tipte oyuncu degil.artik diger oyunculari pires yapanlardan sececek.

Yorum

• takımın pres gücünü biraz azaltıyor.

bence pres yapmasını beklemekte yanlış.yaş 31.

lakin biraz daha orta sahaya gelip pas alışverişine katılmalı.sırtı dönük.bunu yapmadığında takımı eksik bırakıyor paslaşırken.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam saygı duyuyorum ama katılmıyorum kesinlikle.Bir kere neyi savunduğunuzu anlamadım.Yani Cardozo yu beğenmiyorsunuz da kimi isterseniz ?Bir alternatif sunucaksın ki değerlendirelim.Yoksa kolay o kötü, bu kötü demek.

Bu takımın tamamı press yapmazken Vahid zamanında adam tek başına press yapıyordu.Kaleciye verilen geri pası kovalayıp gol attı ki, ben o pozisyondan başka o topun kaleciye verileceğini hissedip kovalayan adam görmedim.Adam 90. dk gocunmadan girdi, press yaptı, gol kovaladı.Sen bu adama yatmaya gelmiş diyorsun.

Ayrıca akıl dolu paslar atıp , oyunu açıyor, press öyle böyle yapıyor, kafa topu indiriyor, her maç 2 kişi başındayken yapıyor.Sen bu adamı yerden yere vuruyorsun.

Ha dersinki kontra atağa uygun değil ona bile katılmam.Belki adam geçemez ama tek pasla bindirme yapacak adama asist yapar.Hoş kontra falanda oynamıyoruz zaten

Ben Carzo'nun bugünkü haliyle sıradan bir oyuncu olduğunu, büyütülüp göklere çıkarılmaması gerektiğini savunuyorum. Hayatından bıkmış bir görüntü sergilediğini, Trabzonspora yeteri derecede faydası olmadığını, onun yerine bu takıma Burak Yılmaz tipinde daha çabuk, agresif ve "aralara kaçabilen" bir santrafor gerektiğini düşünüyorum.

Carzo'nun pres yaptığından filan bahsetmişsin. Yaptığı o koşular tamamen göstermelik ve rakibi rahatsız edici koşular değil. Ayrıca bahsettiğin golü ben Avni Aker'de izledim. Gol attığı takım bizdeki ikinci lig takımı eş değerinde Rostov ve 1-0 gerideler. Tüm riskleri almışlar. Rakip kafayla bir geri pası gönderdi o da bu topu takip edip aşırtma bir gol attı. Bu istisna golü mü bana örnek gösteriyorsun. Hadi ciddi bir rakip karşısında markaj altındayken göstersin bakayım kendini. bjk ve gs karşısında ne yaptı bu adam? Hiçbir varlık gösteremedi. Bundan bahsetmelisin bence.

Akıl dolu paslar attığından bahsetmişsin. Attığı pasların çoğu rakibe gidiyor sen farkında değilsin sanırım. Bu akşam Manisa'ya atılan gole bak. Boş pozisyonda orta yapmak isterken topu gitti rakibe isabet ettirdi dönen şans topu Soner'in önünde kaldı. Kafa topu indiriyor demişsin. Manisa gibi bir takım karşısında sadece bir kafa topu aldığını gördük hep beraber Topa zıplamaya mecali yok adamın. Kornerlerde hiç risk almıyor, kafa topuna çıkmıyor ve topun geleceği yere kesinlikle hareketlenmiyor. Sağ olsun onun sayesinde defans oyuncularımız golcü olup çıkacaklar.

Manisa maçı. İlk topla buluşma 13'üncü dakika. İkinci topla buluşma 15'inci dakika ve adam sol ayağına gelen topu kaleye dört metre mesafeden auta dikiyor. Bir de Bursa maçında Volkan Şen'in gelişine vurarak bize attığı gole bakın. Hangisi "yıldız futbolcu" vuruşu acaba! Topla üçüncü buluşma 24'üncü dakika. Adam oyunda yok neredeyse Neden??? Adam top oynamaya istekli değil kardeşim. İkili mücadeleden uzak duruyor. Top almak için gelmek yok, hareketlenmek yok, aralara kaçmak yok. Ceza sahasına havadan gelen toplara hareketlenmek yok. Bir forvet bunları yapmayacak da ne yapacak??

Heeee birisi topu kalenin dibine kadar bin bir çabayla getirecek Carzo da hazır topu boş kaleye yuvarlayacak. Öyle mi! Kusura bakmayın da onu bizim ilkokul talebesi de yapar. Şimdi diyeceksiniz ki kale önüne kadar yıldızlara yaraşır, mükemmel, olağanüstü, harikulade boş koşu yaptı onu niye söylemiyorsun. Aha da söyledim. Helal olsun, büyük golcü! boş koşu yapmayı becerebildi.
              En son Steril61 tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 00:46.

Yorum

• diğer 9 oyuncu gerekirse it gibi koşacak, topu cardozo nun ayağına verecek, o da gol atacak.gol atmak, gol bölgelerinde rahat davranmak öyle kolay değil. kaç yıldır bunun sıkıntısını yaşıyoruz.biraz rahat edelim.

Yorum

• Gol krali olacak. Sanki Cemisgezekspordan gelmis amator oyuncudan bAahsediyor gibi konusmak sacma.

Yorum

• 2 gol attı 3 golde direk asist yaptı. İlk golün de bir şekilde içerisinde.

3. goldeki yapmış olduğu dokunuşu çok güzeldi.

Gol attı sayılmadı. ( Oradaki soğuk kanlı vuruş işte özlediğimiz)

Tebrikler kral..
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Cardozo büyük bir oyuncu..

Cardozo gibi adamin var..sag-sol acik oyuncularin 30 metre uzaklikta ondan sonra Cardozoya salla ! Yok ya.Yani Yusuf ve Sefa ayni anda olmaz. Cünkü daha cok cizgi oyunculari...

Cardozo varsa yanlarini arkalarini dolduracaksin yakin oynayabilecek oyuncular kullanacaksin. Mesela Engin Baytar ve Burak Yilmaz 2010-2011 deki gibi..

Ben olsam Constant-Ekici-Özer-Yusuf ve Cardozo 5 lisinde israr ederim bide 6 Numara alirim...Bunlara zaman zaman Yatabare veya Waris eklerim bos oyuncular kesinlikle degiller kenara atarak performanslari düser ilk geldiklerindeki gibi degiler...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Forumda dikkat cekmeye calisan adam gelip burda ukalalik pesinde, yok bimem top rakip oyuncuya carpmisda önüne düsmüsde ondan sonra bilmem birseyler olmusda, birdaha diyorum, Cardozoyu ici bos elestirdiginde farkli falan olmuyorsun, aksine rezil oluyorsun, az kaldi teneke baglamaya.

Yorum

• Golcü.
                          Hem de çok özel bir golcü.
                          Bugün 9 golün 9'unu da atmaktan daha önemli birşey yaptı.
                          Formanın hakkını verdi, maç ayırt etmeden.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Carzo'nun bugünkü haliyle sıradan bir oyuncu olduğunu, büyütülüp göklere çıkarılmaması gerektiğini savunuyorum. Hayatından bıkmış bir görüntü sergilediğini, Trabzonspora yeteri derecede faydası olmadığını, onun yerine bu takıma Burak Yılmaz tipinde daha çabuk, agresif ve "aralara kaçabilen" bir santrafor gerektiğini düşünüyorum.

Carzo'nun pres yaptığından filan bahsetmişsin. Yaptığı o koşular tamamen göstermelik ve rakibi rahatsız edici koşular değil. Ayrıca bahsettiğin golü ben Avni Aker'de izledim. Gol attığı takım bizdeki ikinci lig takımı eş değerinde Rostov ve 1-0 gerideler. Tüm riskleri almışlar. Rakip kafayla bir geri pası gönderdi o da bu topu takip edip aşırtma bir gol attı. Bu istisna golü mü bana örnek gösteriyorsun. Hadi ciddi bir rakip karşısında markaj altındayken göstersin bakayım kendini. bjk ve gs karşısında ne yaptı bu adam? Hiçbir varlık gösteremedi. Bundan bahsetmelisin bence.

Akıl dolu paslar attığından bahsetmişsin. Attığı pasların çoğu rakibe gidiyor sen farkında değilsin sanırım. Bu akşam Manisa'ya atılan gole bak. Boş pozisyonda orta yapmak isterken topu gitti rakibe isabet ettirdi dönen şans topu Soner'in önünde kaldı. Kafa topu indiriyor demişsin. Manisa gibi bir takım karşısında sadece bir kafa topu aldığını gördük hep beraber Topa zıplamaya mecali yok adamın. Kornerlerde hiç risk almıyor, kafa topuna çıkmıyor ve topun geleceği yere kesinlikle hareketlenmiyor. Sağ olsun onun sayesinde defans oyuncularımız golcü olup çıkacaklar.

Manisa maçı. İlk topla buluşma 13'üncü dakika. İkinci topla buluşma 15'inci dakika ve adam sol ayağına gelen topu kaleye dört metre mesafeden avuta dikiyor. Bir de Bursa maçında Volkan Şen'in gelişine vurarak bize attığı gole bakın. Hangisi "yıldız futbolcu" vuruşu acaba! Topla üçüncü buluşma 24'üncü dakika. Adam oyunda yok neredeyse Neden??? Adam top oynamaya istekli değil kardeşim. İkili mücadeleden uzak duruyor. Top almak için gelmek yok, hareketlenmek yok, aralara kaçmak yok. Ceza sahasına havadan gelen toplara hareketlenmek yok. Bir forvet bunları yapmayacak da ne yapacak??

Heeee birisi topu kalenin dibine kadar bin bir çabayla getirecek Carzo da hazır topu boş kaleye yuvarlayacak. Öyle mi! Kusura bakmayın da onu bizim ilkokul talebesi de yapar. Şimdi diyeceksiniz ki kale önüne kadar yıldızlara yaraşır, mükemmel, olağanüstü, harikulade boş koşu yaptı onu niye söylemiyorsun. Aha da söyledim. Helal olsun, büyük golcü! boş koşu yapmayı becerebildi.
                            Avut ne
                            Bir de şu 10-11 ve 11-12 sezonları taraftarı epey bir köreltti. Arkadaşlar dünya futbolunda "sadece defans arkasına koşu yapan golcü" diye bir gereklilik, tanımlama yok.
                            Futbol tarzı denen birşey var. Cardozoyu beğenmeyen galatasarayı tutsun. Burak hala o takımda. Başı ellerinin arasında falan

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avut ne
                              Bir de şu 10-11 ve 11-12 sezonları taraftarı epey bir köreltti. Arkadaşlar dünya futbolunda "sadece defans arkasına koşu yapan golcü" diye bir gereklilik yok.
                              Futbol tarzı denen birşey var. Cardozoyu beğenmeyen galatasarayı tutsun. Burak hala o takımda. Başı ellerinin arasında falan
                              Kim demis Cardozo bugün hattrick yapmadi diye aha buda 3. golün resmi kayiti

Yorum

• Prim tanımamak için alıntılamadım mesajını arkadaşın.

Adam bugün atılan 9 golün 6'sında direk pay sahibi. Oturmuş dakikaları yazıyor topla buluştuğu.

Kornerlerde en az 2 bazen 3 oyuncuyu üzerine çekiyor ve stoperlerimiz çok rahat vuruşlar yapıyor. Bunu da üşengeçliğinden zıplamamasına bağlıyor.

Adam seri katil soğuk kanlılığıyla bitiriyor pozisyonları. Vuruş kalitesini Volkan Şen ile karşılaştırıyor.

Neyse uzatmaya gerek yok.

Yanıldım/yanılıyorum demek de bir erdemdir. Yada art niyet kötü bir özelliktir.

Hangisi uyarsa.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forumda dikkat cekmeye calisan adam gelip burda ukalalik pesinde, yok bimem top rakip oyuncuya carpmisda önüne düsmüsde ondan sonra bilmem birseyler olmusda, birdaha diyorum, Cardozoyu ici bos elestirdiginde farkli falan olmuyorsun, aksine rezil oluyorsun, az kaldi teneke baglamaya.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X