Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir soru : Trabzon'da güzel para alıyor Cardozo. Lakin Çin'den bunun 2 katı teklif gelmesine rağmen neden gitmek istemiyor. ?
    sakin yasamayi seviyordur
    varmi Trabzonda yasamasi gibisi, üzerinide 9 milyon tl

bu adama benfica zamanindada her türlü teklif gelmisdi, reali bile geri cevirmisdi

kalacaksa ameliyat olsun
    ayni sakatligi meloda yasadi, gündogan kat kat agirini yasadi
    ameliyat olmak bunun tek caresi
    yada gitsin
    sevgi karin doyurmuyor
    oldugu yere sadik biri, degiskenligi sevmedigi her halinden belli
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• cardozoyu satmak için muhtemelen bu son şanstı ve anladıgım transferi gerçekleşmeyecek 4 sene sözleşme yapmıştık galiba ve adam artık yaşı itibaryile ve belindeki sorunlar itibariyle rahat hareket edemiyor ve formsuz durumda anlıyacagınız 2.5 sene daha senelik yaklaşık 3 milyon euro para ödeyeceğiz bu adama. Güzel vedalaşmak varken yakında küfür kıyamet tepki göstererek adamın kalbini kıracagız iki tarafta üzülecek. ( bu arada kimse cardozoya bişey demeyiz filan demesin penaltı kaçırdıgı başakşehir maçında staddaydım adamla kaza bela stadn önünde karşılaşsaydı taraftar muhtemelen linç edilirdi cardozo )

Yorum

• Cardozo "World Class" bir futbolcudur.

Fakat bu berbat takım içerisinde "Cordozo" gibi bir değeri parlatmak mümkün değil...

Bugün bu oyuncuyu alın Bjk'ya verin, aman aman Gomez'in eksikliğini hissetmezler!

Cardozo sizin gözünüzde öcü veya canavar olabilir.

Fakat bu Trabzonspor'da değeri asla bulamaz. Etrafında berbattan öte bir oyuncu grubu var.

Bu futbolculara nasıl tahammül ediyor, nasıl dayanıyor anlamıyorum...

Yorum

• Takıma uymuyor işte niye zorluyosunuz ilerde tek başına kayboluyo bize daha yırtıcı adamlar lazım ama hala oynasada oynamasada sırf kariyeri var diye öyle bi Cardozo büyüttük içimizde ki sormayın öyle böyle değil dışarıdan bakanlar diyo bunların forveti yok zorlayamazlar bizi ama bize soruyolar "off Cardozo var oğlum iki kişi tutuyo adamı ama top getiremiyolar onun suçu yok yani" diyoruz bide ayda yılda bi pozisyon olur ve Cardozo vuramazsa bu sefer "adamın beli sakat ne yapsın veya çok az pozisyon geliyo" böyle bir mantık böyle bir düşünce zoruma gidiyo açıkçası, Cardozodan başka kimseyi hatta Trabzonsporu bile bu kadar savunmuyosunuz ayıptır.

Yorum

• Aklında sadece futbol olan tek yabancı futbolcumuz o olduğu için Çin'e gitmek istememesini gayet normal karşılıyorum. Benim gördüğüm bildiğim kadarıyla bence, Trabzonspor tarihine gelmiş yabancı futbolculardan gerek kariyeri ve gerek profesyonellik bakımından Rigobert Song ile birlikte birinci sıradasın..

Yorum

• Gitmiyormuş aslan parçası,Çatlayında patlayın

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitmiyormuş aslan parçası,Çatlayında patlayın
                İnş. küme düşme mücadelesinde katkı verir. Yazarken bile utandım.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnş. küme düşme mücadelesinde katkı verir. Yazarken bile utandım.
                  Ama maalesef acı gerçek bu

Yorum

• Muhammet Demir idmanda sakatlanmış....

"Ben takımın gol ihtiyacı olursa Başkan vizyonu ile golleri atar artık" derken işte bunu kastediyordum......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kral bizimle imiş.
                      Seviliyorsun kral.
                      Adamı Benfica'da izlemeyenler gelmiş teneke bağlıyorlar arkasından.
                      Bir sistemin var da Cardozo mu uyumsuz oynuyor.
                      Adam kanatlardan besleniyor da gol mu atamıyor.
                      Kafalar kalmış Burak Yılmaz da.At savunmanın arkasına iki koşsun bir gol atsın.Al sana futbol.Sonra gömülü bir defans denk geldin mi anca orta saha da top çevirirsin. Hele hele defans oyuncuları biraz hızlı oldu mu kalenin yakınlarından bile geçemezsin.

Sen bu adamın yanına koy bakalım hakiki kanat oyuncuları.Koy bakalım forvet arkasına pas yapabileceği misal JAJA varisi bir adam.Gol atamazsa ben buradayım.Hepinize yemek borcum olsun.
                      Biz istiyoruz ki Hanry-Messi-Ronaldo-İbrahimovic gibi alsın orta sahadan topu çalımlayarak gitsin. Dünya yıldızı diye kabul ettiğimiz Messi bile Barcelona da oynadığı futbol veriminin yarısını Milli takım da oynayamıyor.
                      Sonra Cardozo suçlu.Suçlu tabii gözü standart savunma arkasına koşan forvet oyuncusu izleyen taraftara bitiricilik nedir nasıl işler takım da forvetin görevi tam olarak nedir işlevini anlatmaya çalıştığı için suçlu.
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kral bizimle imiş.
                        Seviliyorsun kral.
                        Adamı Benfica'da izlemeyenler gelmiş teneke bağlıyorlar arkasından.
                        Bir sistemin var da Cardozo mu uyumsuz oynuyor.
                        Adam kanatlardan besleniyor da gol mu atamıyor.
                        Kafalar kalmış Burak Yılmaz da.At savunmanın arkasına iki koşsun bir gol atsın.Al sana futbol.Sonra gömülü bir defans denk geldin mi anca orta saha da top çevirirsin. Hele hele defans oyuncuları biraz hızlı oldu mu kalenin yakınlarından bile geçemezsin.

Sen bu adamın yanına koy bakalım hakiki kanat oyuncuları.Koy bakalım forvet arkasına pas yapabileceği misal JAJA varisi bir adam.Gol atamazsa ben buradayım.Hepinize yemek borcum olsun.
                        Biz istiyoruz ki Hanry-Messi-Ronaldo-İbrahimovic gibi alsın orta sahadan topu çalımlayarak gitsin. Dünya yıldızı diye kabul ettiğimiz Messi bile Barcelona da oynadığı futbol veriminin yarısını Milli takım da oynayamıyor.
                        Sonra Cardozo suçlu.Suçlu tabii gözü standart savunma arkasına koşan forvet oyuncusu izleyen taraftara bitiricilik nedir nasıl işler takım da forvetin görevi tam olarak nedir işlevini anlatmaya çalıştığı için suçlu.
                        Benfica'daki hali ile şimdiki hali aynı mı?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benfica'daki hali ile şimdiki hali aynı mı?
                          Niye bire bir aynı olmasını istiyoruz ki
                          Elbette 27-28 yaşında ki verimi ile bugün aynı olamaz
                          Lakin şimdi ki verimi bile bizi üst sıralara tırmanmamıza yeter.
                          Ben size bir soru sorayım
                          Takıma gerçek kanat oyuncusu yerleştirelim.Soluna Gökdeniz sağına Yattara
                          Ligin ilk yarısı 7 gol atan Cardozo 15 golü bulmaz mı idi sizce

Kanat oyuncusu mercisinden çıkalım.2010-2011 yılı sezonuna yerleştirelim.O takım oyunu oynadığımız dönem de bu adam sizce de lig sonunda en az 20-25 gol ortalamasını yakalamaz mı idi.
                          Biz arıya çiçek vermiyoruz sonra arıdan bal yapmasını istiyoruz.
                          Böyle yürümez ki bu iş İsmail Abim.
                          Bu adam varsa elimizde yeniden kadro yıkıp oluşturmamız gerekmez.Zaten bunu yapacak para da yok bizde olsa da yapmamalıyız.
                          Cardozo varsa ise Cardozo oynar ona göre oynanır.Mahçup etmez yüzünü kara çıkarmaz. Yeter ki onun varlığını bil ona göre oyna.Kalanı Cardozo tamamlar.
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Cardozo da sakat bu arada, çıkıp yardirmayacak pazartesi gunu. Gönlümüz besir ile.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye bire bir aynı olmasını istiyoruz ki
                              Elbette 27-28 yaşında ki verimi ile bugün aynı olamaz
                              Lakin şimdi ki verimi bile bizi üst sıralara tırmanmamıza yeter.
                              Ben size bir soru sorayım
                              Takıma gerçek kanat oyuncusu yerleştirelim.Soluna Gökdeniz sağına Yattara
                              Ligin ilk yarısı 7 gol atan Cardozo 15 golü bulmaz mı idi sizce

Kanat oyuncusu mercisinden çıkalım.2010-2011 yılı sezonuna yerleştirelim.O takım oyunu oynadığımız dönem de bu adam sizce de lig sonunda en az 20-25 gol ortalamasını yakalamaz mı idi.
                              Biz arıya çiçek vermiyoruz sonra arıdan bal yapmasını istiyoruz.
                              Böyle yürümez ki bu iş İsmail Abim.
                              Bu adam varsa elimizde yeniden kadro yıkıp oluşturmamız gerekmez.Zaten bunu yapacak para da yok bizde olsa da yapmamalıyız.
                              Cardozo varsa ise Cardozo oynar ona göre oynanır.Mahçup etmez yüzünü kara çıkarmaz. Yeter ki onun varlığını bil ona göre oyna.Kalanı Cardozo tamamlar.
                              Bence 2010-11 de Cardozo hayal ettiğiniz kadar iş yapmaz hatta takıma olumsuz yönde etkisi olurdu diye düşünüyorum.

Yorum

• Kim ne derse desin yırtıcı Muhammetin yanında bitirici Cardozo muhteşem işler yapacak. Haciz memurları yönetim kurulunun donlarını bile alsa satmamaları gerekir.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yükleniyor...
                                X