Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne yapıp ediyor adamı değersizleştiriyoruz, helal olsun bize... ne yapıp edip son yarım saatte oynatılmalı böyle verim alabiliriz ancak

Yorum

• Gomez'e orta geliyor Cardozo'ya orta gelmiyor sonuç ortada.

Yorum

• Gomez'in Alves'ten kurtuluşu derslikti yemin ederim keşke sende böyle atraksiyonlar yapabilsen. Pardon! Önce orta gelmesi lazım afedersin. Ben bi an normal bir takımmışız gibi düşündüm.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aynı Gomez Başaksehir'i 2-0 yendikleri maçta ilk golü ceza sahasının dışından sol ayağıyla yazdı..2.golü de savunma arkasına sarkarak yazdı. Bir bitmedi şu orta gelmiyor,top gelmiyor olayınız.

Yorum

• Sadece takım olarak orta yapacağız ve o gol atacak diye santrafor oynatılır mı? Böyle bir saçmalığa siz inanıyor musunuz? Öyle olsaydı Vittek, Janko falan 40'ar gol atardı.

Takımın ön alanında oynayacak oyuncu doğru koşuları yapmalı, duvar olmalı, dağıtıcı yapıda olmalı, mücadele etmeli, şutu olmalı ve en önemlisi 90 dakika oyunun içinde kalmalı. Başka türlü ön tarafta hep bir kişi eksik görünürüz.

SONNOT; Unutmadan Osmanlı maçında 6/30 orta yapıldı. Bu 6 isabetli ortadan sadece 1 tanesini alabildi. Yine farklı açıdan bakacak olursak 90 dakika boyunca kazandığı hava topu sadece 1.
            En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 01:55.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gomez'in Alves'ten kurtuluşu derslikti yemin ederim keşke sende böyle atraksiyonlar yapabilsen. Pardon! Önce orta gelmesi lazım afedersin. Ben bi an normal bir takımmışız gibi düşündüm.
              Derslik değil büyük takım avantajı. Trabzonspor'lu oyuncu rakibini formadan çekerse faul verilir...

İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı Gomez Başaksehir'i 2-0 yendikleri maçta ilk golü ceza sahasının dışından sol ayağıyla yazdı..2.golü de savunma arkasına sarkarak yazdı. Bir bitmedi şu orta gelmiyor,top gelmiyor olayınız.
              Hocam fikir tartışması faydalıdır. Senin görüşlerinde değerli lâkin senin de başkalarının görüşüne saygı duyman gerek. Bana masal anlatmayın, bunlar hikaye, yeni şeyler söyleyin, bi bitmedi şu yorumlarınız gibi ifadeler hakaret içermesede karşındakileri kırar ya da onların da konuyu uzatıp seninle ikili münakaşaya girmesine sebep olur...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Derslik değil büyük takım avantajı. Trabzonspor'lu oyuncu rakibini formadan çekerse faul verilir...

Hocam fikir tartışması faydalıdır. Senin görüşlerinde değerli lâkin senin de başkalarının görüşüne saygı duyman gerek. Bana masal anlatmayın, bunlar hikaye, yeni şeyler söyleyin, bi bitmedi şu yorumlarınız gibi ifadeler hakaret içermesede karşındakileri kırar ya da onların da konuyu uzatıp seninle ikili münakaşaya girmesine sebep olur...
                Haklısın.. bazen dozunu kaçırıyorum.

Gomez dün soldan gelen ortaya uçarak kafa vuruşu yaptı.Bu golden sonra alın bakın bu adama orta geliyor ama Cardozo'ya gelmiyor lafı ortaya atılıyor.
                Ben de diyorum Başakşehir maçında bu adamın ilk golü ceza sahasının dışından ikinci golü de savunma arkasına sarkarak.
                Tarafsız olan bir insan bu gollerden de bahsetmeli.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya bırak arkadaşım bana masal anlatmayın.
                  Bu adam geçen hafta yedek başladı diye ortalığı ayağa kaldırdınız.
                  Cardozo varsa Cardozo oynar.İlk 11'de başlasaydı maç ilk yarıda bitmişti falan filan.

11'de başladığı 4.maç oldu bu sezon ki.. ve her maç sonrasında savunmaya çalıştığınız tek şey TOP GELMİYOR.!
                  11'de başladığı 4 maçıda gol atamadan tamamladı.. sonradan girdiği 2 maçta 2 gol atınca ibretlik tespitler de bulundunuz hemen.
                  11'de başlayıp saha da kaldığı 4 maçta da kazanamadık.
                  Sonradan girip kazandırdığı 4 puan gözünüzün önündeyken Şota'yı bu tercihi yüzünden eleştirdiniz o da taraftara boyun eğdi işte.

Geçenler de bir arkadaş yazmıştı..
                  Oynamayınca dünya yıldızı oynayınca da top gelmiyor.
                  hepsine katılıyorum..
                  elimizdeki forvetler göz önüne alındığında ndoye her maç 11 çıkar , içerdeki maçlarda oyunun durumuna göre yanına zatı şahaneleri geçebilir
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haklısın.. bazen dozunu kaçırıyorum.

Gomez dün soldan gelen ortaya uçarak kafa vuruşu yaptı.Bu golden sonra alın bakın bu adama orta geliyor ama Cardozo'ya gelmiyor lafı ortaya atılıyor.
                    Ben de diyorum Başakşehir maçında bu adamın ilk golü ceza sahasının dışından ikinci golü de savunma arkasına sarkarak.
                    Tarafsız olan bir insan bu gollerden de bahsetmeli.
                    Forumda yorumlarını en çok beğendiğim kişisiniz, keşke tüm taraftarlarımız sizin gibi objektif bakabilse.

Fakat bazı taraftarlarımız at gözlüğü takmış gibiler, savunma mekanizmaları ve şekilleri sürekli aynı. Osmanlı maçından sonra bile orta gelmiyor diye saçmalayan arkadaşları görünce gerçekten art niyetli olduklarını düşünmeye başlıyorum. Bazı arkadaşlarımız Cardozo gol atınca daha çok mutlu oluyorum diye yorumlar bile yapıyorlar bu arkadaşlarımıza önerim Şenol Güneş ismini de bir zamanlar herkes den önde tutuyordunuz şimdi gidin şikecileri destekleyiniz.

Cardozo takımdan kesinlikle gönderilmelidir ve devre arasında 2 tane iş yapacak santrafor alınmalıdır.

Yorum

• Ben anlamıyorum arkadaş. Elinde baş altı bir forvet var iyi kanatlar alıp iyi bir orta saha kurup takımı bu adamın seviyesine çıkarmak yerine forveti gönderme derdinde millet. NDoye ilaç olur vs. deniyordu geldi. Takıma akan oyunda Cardozo dan daha fazla verim verdiği gerçek ancak o bile istenen seviyenin yanina yaklasamiyor. Carsozo bu takım için ne kadar lüks ise iyi bir takım için de o kadar gereklidir.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam bi art niyet yada kötülük olmadığını biliyorum ama, "büyük takım" yerine "istanbul takımı" desen iyi olurdu bence
                        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam bi art niyet yada kötülük olmadığını biliyorum ama, "büyük takım" yerine "istanbul takımı" desen iyi olurdu bence
                          Haklısın da öyle şeylere hiç kafayı takmıyorum. Ha real anlamda bakarsak Trabzonspor kulüp olarak hiçbir zaman büyüklüğünü yitirmez ama takım olarak çoktan yitirdi...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• buraya ugramadan kacmiyalim. vur kir parcala, kücük takimin büyük santrforu :-)
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• kanat olmazsa cardozo asla gol atamaz nasil stoperlerimiz sifirsa kanatlarimiz da okadar sifir. cardozo gibi forvetin varsa kanatlarin iyi olacak yusuf ve erkan gibi kanat özürlülerle olmaz
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kanatlarda yusuf/erkan/özer/sefa olduğu sürece ilk 11 başlaması intihar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X