Eleştiriler başlamadan yazayım. 4 milyon euroya Henrique'yi satıp 5 milyon euroya Cardozo'yu almak başarıdır. Henrique Cardozo'nun üçte biri fiyatına oynuyor olabilir ama daha önce de söylediğim gibi bu bir vizyon transferiydi. Takımın bütün gol yükü tek forvete yüklenilmez. Demba Ba'nın yaşadıkları da ortada. Sorgulanması gereken lig boyunca Yatabare'nin 1, Deniz'in 2, Waris'in gol atamamış olmasıdır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Ersun hocanın futbolcu portföyünden savaşçı iki hücumcu alalım tamamdır reyiz. İlk senen için gayet başarılısın. Seviyoruz seni.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 23:12.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Kendini tamamen lige veremedin.Şansız yanın Halilhodzic gibi bir futbol katili ile lige başlamandı.
Zaman zaman sakatlıklar geçirsende 17 gol attın.Üstelik olun sistemimiz senin üzerine kurulu olmadığı halde.
Senin %60 performansın bu ligde 17 gol attı.Bence diğer oyunculara nazaran başarılısın be Cardozo.Umarım seneye daha güçlü ve istekli olursun Tacuara!!
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyonluk Cardozo 17 gol > kötü oyuncu
6 milyonluk Waris 0 gol > ışık var bu futbolcuda.
Yersen.Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği15.08.14
Yorum
-
aykırı fikirlere niye tahammülümüz yok?
forumda herkes sadece "kendi çapına" göre yorum yapıyor, insanları yaftalamaya lüzum yok kimse otorite değil burada.İsteyen beğenir isteyen beğenmez.
-bende Cardozo'nun Türkiye ligi ve Trabzonspor koşullarında başarılı olacağını düşünmüyorum, saha içinde beğenmiyorum..
-bundan önce vasat forvetlerimizin olması, bu adama tav olma zorunluluğu doğurmuyor.
-kendisi milli takım aday kadrosuna çağrılmadı bundan sonra da çağrılması zor şu haliyle
-eğer Ersun bildiğimiz Ersun Yanal ise satışına onay verecektir.
-ortalama bir golcü Trabzonspor forması ile her sezon ortalama 13-14 gol zaten atar, oyuna-takıma katkısı yeterli mi bunları sorgulamak lazım..
-umarım kendisi ve takımımız için hayırlı sonuç ne ise o olur..önce takımımTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykırı fikirlere niye tahammülümüz yok?
forumda herkes sadece "kendi çapına" göre yorum yapıyor, insanları yaftalamaya lüzum yok kimse otorite değil burada.İsteyen beğenir isteyen beğenmez.
-bende Cardozo'nun Türkiye ligi ve Trabzonspor koşullarında başarılı olacağını düşünmüyorum, saha içinde beğenmiyorum..
-bundan önce vasat forvetlerimizin olması, bu adama tav olma zorunluluğu doğurmuyor.
-kendisi milli takım aday kadrosuna çağrılmadı bundan sonra da çağrılması zor şu haliyle
-eğer Ersun bildiğimiz Ersun Yanal ise satışına onay verecektir.
-ortalama bir golcü Trabzonspor forması ile her sezon ortalama 13-14 gol zaten atar, oyuna-takıma katkısı yeterli mi bunları sorgulamak lazım..
-umarım kendisi ve takımımız için hayırlı sonuç ne ise o olur..önce takımım
Yorum
Yorum