Trt 1 'de Uğur Meleke Burak'ın attığı golleri gösterdi..Bütün attığı gollerde de sürekli defansla mücadele ediyor yıkılmıyor..Bu adama nasıl siz kendini yere atıyor diyorsunuz anlamıyorum diyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğdi ama 75 Tl'ye.
Bileti aldığın zamanki mesajın geldi bir an aklıma.ama maçı izleyemedik doğru düzgün arkadaşımı arıyordum gol nasıldı diye
bu arada biri koltuk kırarken bir amcanın ula uşağum ne kıraysın biz ödüyrik parasını diyen amca burda mı acaba
Bir de maçın özetini nasıl izleyeceğiz facebook'a düşmedi daha heralde.En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 23:52.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel bir maç,
Ünal Karaman'ın sözleri mükemmeldi.
biz takımı zaten idmanlarda 1 kişi eksik oynatıyorduk. o nedenle zorlanmadık. Takımın başındaki Şenol Güneş taktik olarak ne kadar etkili olabileceğini tekrar gösterdi.
Yeryüzünde antrenmanda takımını böyle oynatan kaç hoca vardır ki...?
Helal olsun Şenol Hocam seviyoruz seni...!!!'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Bordo forma ile kazanmaya devam. Yemin ediyorum bu formayla çıkınca kendimizi kazanacakmışız gibi görüyorum hep. Hiç puan kaybetmeyiz gibi hisse kapılıyorum.
Sezon sonuna kadar bordo forma.
Yorum
-
Ayrıca :Haftalar once sürekli dedigim seyi tekrarlıyorum. Burakı trabzonda ıslıklayan taraftarımıoz ne kadar ayip ettigini simdi anlamıstır. Bir futbolcu cok yeteneklide olabilir ama yüregi yoksa isimize yaramaz. Burak yüregi ile oynuyor o penaltı pozisyonunda aglayacaktı bize burak gibi serkan gibi oynayan Yürekli topcular lazım. Serkana bu ceza arasının iyi gelecegini dusunuyorum 2. yarnın basıundan beri bir dusus var insallah Toplar bu arada kendini Onur icin soylenecek soz yok. Giraya haftalardır kızıyordum bu guın taktir ettim oda cok iyi oynadı kestigi top kırılma anlarından biriydi bana gore.umut iyi karakterli calıskan biri ama yetenegi bu kadar kızsan bir türlü kızmasan bin. Şampiyonluk yolunca ciddiyet ile duran tüm topcularımıza ihtiyacımız var mac sonu herkezin serkana hediye etmesi maca kazanılan mactan dahada onemli bir mesaj.. ŞAMPİYONuz Rabbimin izniyle...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozek kardeşimizi değerlendirelim birazda.Ben beğendim hatta serkanın yerindede gayet başarılı buldum.Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
Burak döve döve gol atıyor, bırakmıyor hiç bir zaman mücadeleyi. Bu hırs, bu istek, bu mücadele bizi şampiyon yapacak inşallah. Gladyatör'ümüz de hayırlısıyla bir dönsün o zaman işler değişecek.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
burak burak burak..bu adamdaki hırs, azim ve yetenek süper ligde kimsede yok..ama ısrarla hala neden sağ açıkta oynatılıyor.burağın yeri forvet bunu anlamak için futbol izleyicisi olmaya bile gerek yok...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
demiştim arkadaşlar sakin olacak bu iş diye
asıl fenerin maçları şimdi başlıyor
bu 3 hafta koltukdayız belkide farkı açarız
fenerlilerin psikolojisi darma duman
bu arada bursa düştü beylerrrrr
fenerde düşecek
olacak bu iş olacak
28 yaşındayım son dakikalarda bu kadar aldığımız maçları hatırlamıyorum
Allah'ın takdiri
olacak bu işadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
Jaja için ben haftalardır yazıyorum, bu adamın sahadaki vurdumduymaz tavırları takımdaki diğer arkadaşlarınıda olumsuz etkiliyor.Sahada 8-9 tane adam koşuyor-savaşıyor-tekmeye kafa sokuyor-burnunu kırıyor bizim jaja efendi eli belinde takım elbiseli jönler gibi dolaşıyor ve bol bol top kaptırıyor....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum