Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yenecez Ulan...Hepinize,Herkese,İnanmayanlara,Tek maçla kıçını dönenlere inat YENECEZ....

Dolmabahçe'deyiz..Sevdamızın Yanında...HER ZAMAN....
    İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kazım şeytanın bacağını kıracak...

İlk yarı da bjk maçından önce aynı hava esiyordu...Yine aynısı olacak ve dönüm noktası olacak...KAZANACAĞIZ.....
    Kazım da şeytanın bacağını kırdı sonunda

Yorum

• takımı bu gece binlerce kişi karşılamalı

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya arkadaşlar ben Burak'ın pozisyonuna inanmıyorum.Dikkat edilecek olursa Rüştü'nün ayağı yerde duruyor.Burak ,oradan kurtulabilir gibi geliyor bana.Öteki taraftan yahu bomboşkale ,niye kendini yere atsın diyorum ama hakikaten hiç inandırıcı gelmiyor bana.Ha İstanbul takımlarını ne penaltılar verildi,bize de verilsin biraz derseniz o ayrı ama hakikaten bana bu pozisyonda birşey yokmuş gibi geliyor
        Yahu tamam herkesin fikri ayrı yorumları farklı olabilir ama gözünüzü seveyim bu pozisyonu da tartışmayın artık
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• şampiyonluk sivas maçında gelmiştir bence.bu maçı kaybetmiş olsaydık bile,şampiyonluk gelecektir diye düşündüm.
          sene sonu bu maça 0 puan yazıp tekrar puan tablosuna bakalım.

şampiyonluk sivasta santra sonrası Burak'ın attığı gol ile gelmiştir.

Yorum

• helal olsun be usaklar boyle oynayın canımızı yıyın be.allaha sukurler olsun.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Takım ne zaman Trabzon'a iniyor? O görüntüleri izlesek de öye yatsak.

Yorum

• Burak malesef Hocasına yakışan şekilde oynamıyor.Rüştüyü geçmişsin golü atsana aslanım orası ist. sana o dakikada penaltı vermezler.Bence pozisyonda Burak devam edebilir ve golü atabilirdi ama o her zaman yaptığını yapıp yere atladı.Şahsen Maçı kazanamasaydık Burak takıma ihanet etmiş olacaktı benim kanımca.Yinede bu konuları kapatalım kazanmanın sevincini yaşayalım...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Caferrrrrrrrrr, dik dur....Bozma totemi.....Dur ben sana hatırlatayım.....Mesela Glo nun ne işi vardı golde sol çizgide? )))
                  Totemi bozmak yok,bu haftaki kasimpasa macinda da izmit in kasimpasaya yakin olmasindan ve rakibin ates hattinda olmasindan dolayi kasimpasa favoridir diyorum ben.

Abi glo degil onur,onur onur acilen toparlanmali tipki serkan,colman ve jaja gibi...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Çaykaralı Burak ...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam burak umutun yerine ileride tek santrafor olabilirmi.....
                      Burak böyle serbest oynamaya devam etmeli bu pozisyonda daha rahat oluyor hedef santrafor konusunda aynı performansı gösteremeyebilir.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• -- 17'de 17 yapmaya geldik.. --
                        -- Avrupa Ligi'ni almaya geldik..--
                        -- Beşiktaş seninle ölmeye geldik..--
                        -- Gülmekten! --

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4-4-2 veya 4-4-1-1'e daha yatkın bir kadromuz olduğuna inanmaya başladım.
                          Umut'un mevkii değil abi orası orda Piotr'la devam etmeliyiz ayrıca Burak kesinlikle forvet oynamalı.
                          Bence de Burak forvet pozisyonunda daha etkili, zaten kanatta olsa da topu ayağına aldığı zaman ortaya doğru giriyor.

Yorum

• Uşaklar....Koşarken yediğiniz tekme dengenizi bozar....Üstelik bastığı ayağa....Etmeyin...Gözünüzü seveyim etmeyin
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• - Onur Beşikdüzü'lüymüş
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu galibiyet kötü günde takımına inanıp destek verenlerin, tribüne gidenlerin, ekran başında dua edenlerin, sahada terini, kanını dökenlerin hakkıdır. Kötü günde futbolcusuna, hocasına sövenlerin değil. İnanmayanlara inat, hakemlere inat bu yıl şampiyon olacağız Allah'ın izniyle.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X