Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu galibiyetten sonra yarın gençlerbirliğinin FB yi yeneceğini düşünüyorum. Tablo eskiye dönecek.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja için ben haftalardır yazıyorum, bu adamın sahadaki vurdumduymaz tavırları takımdaki diğer arkadaşlarınıda olumsuz etkiliyor.Sahada 8-9 tane adam koşuyor-savaşıyor-tekmeye kafa sokuyor-burnunu kırıyor bizim jaja efendi eli belinde takım elbiseli jönler gibi dolaşıyor ve bol bol top kaptırıyor....

at gözlügüyle izlemeyi birakirsaniz hem burakin hemde jaja nin aslinda öyle olmadigini görürsünüz.... jaja teknik klas bir oyuncu ama biz onu öyle bir yerde oynatiyoruzki karsi takimin önliberolarinin resmen kucaginda oynamya calisiyor cok sertlige maruz kaliyor bence jaja bizim alex miz her an maci döndürebilecek bir adam....

Yorum

• Sıra sende İbo....Şimdi değilse ne zaman?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• buda benden facede millet deli oldu

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız bu Shuster hoca ise Şenol Güneş Mourinho...Hani bana sorsalar kim çıksın bjk den diye Fernandez derdim....
            Halbuki Simao'yu çıkarıp Ersnt'i oyuna alsa Guti'yi Bobo'ya yakın oynatsa maç bizim için zor hale gelebilirdi Schuster haklı diyelim yine de.
            Bordomavi.net

Yorum

• Acilen Jaja'dan nasıl en üst verimi almamız gerekirin cevabını bulmamız lazım. Bu adam bizi şampiyon da yapabilir eksik bırakıp çok puan kaybetmemize de neden olabilir.

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu laf çok şeyi açıklıyor...
                Yeryüzünde antrenmanda takımını böyle oynatan kaç hoca vardır ki...?
                Helal olsun Şenol Hocam seviyoruz seni...!!!
                Aykut boyle bir kisi eksik antreman yaptirir mi sizce? Gerek yok ki. Kirmizi kart gormez ki fener'li futbolcu, goremez ki, gosteremezler ki aziz'in korkusundan.
                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Ne yapip edip jaja yi maclara motive etmeliyiz.

Jaja nin sorunu kalite veya yetenek degil isteksizlik,umursamamazlik.

Yanlismiyim?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu bordo forma allah çarpsın uğurlu
                    bu maç için umudum yoktu acıkcası ama helal olsun takıma.rahat uyuruz bugun
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Ah birde Kayseri'yi yenseydik.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• hasan-şaşın-karşısındaki kim-trt-türk
                        En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 00:34.

Yorum

• Harika oldu.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• brozeki ben de çok beğendim... sezon ortasında serkanı alternatifsiz bırakan hoca ve yönetim bu günleri hiç düşünmezmi anlamış değilim... her futbolcunun kötü dönemi olur... bunu hocanın görüp bir hamle yapması gerekir.. ama bizde gereksiz bir ısrar var... oynayamıyor inadına zorluyor hoca... serkan kaç maçtır perişan... bir kere de değişik bir oyuncu koy oraya... yedeği yoksa benim sorunum değil niye almadın... keza umut da aynı... yedeğini aldın denemedin bile... niye bu ısrar anlamış değilim...

Yorum

• Miraç kovulcaksın nabıyon

Yorum

• Şuster'i 60'lı yılların futbolunu şikayet edip,bu akşam sahaya 60'lı yılların takımıyla çıkması bile kurtaramadı..bu ahlak yoksunu Almanın tek hedefi önümüzü kesmekti..ilk yarıda ki maç içinde kalmış anlaşılan..
                                Burak ne kadar hevesi varsa içine tıkadı..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X