Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç sonu görüntüleri yokmu arkadaslar
    u will need justice at the end..

Yorum

• - Ha Bjk efendi 35 bin dolar primi , kampa almaları unutmadım , yazdım kenara , bjk duruşundan bahsedersiniz ilerde hatırlatma amaçlı...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        at gözlügüyle izlemeyi birakirsaniz hem burakin hemde jaja nin aslinda öyle olmadigini görürsünüz.... jaja teknik klas bir oyuncu ama biz onu öyle bir yerde oynatiyoruzki karsi takimin önliberolarinin resmen kucaginda oynamya calisiyor cok sertlige maruz kaliyor bence jaja bizim alex miz her an maci döndürebilecek bir adam....
        Sence Jaja nerde oynamalı abi ?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• tele golde kaya çilingiroğlu deli etti beni bu akşam..bu kadar geri bir yorumcu türk spor tarihinde yoktur..birde 3 istanbul büyüğünün en büyük yalakası ahmet çakar..erman toroğlunun tırnağı olamaz bu adam..
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• tv8 de besiktaslilar mactan once:

sampiyon fener olmasinda bize heryer trabzon
            İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
            ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Colman bugün iyi oynadı, adam basmadık yer bırakmıyor. Kötü oynayanlar Jaja ve Selçuk'tu. Selçuk ilk yarıdaki performansından çok uzakta. Serkan da ise başka bir şeyler var gibi. Amatör topçu gibi oynuyor ilk yarıda, gelen geçiyor yanından, giden geçiyor. Bir an önce toparlanması lazım.

Ama biz bir takımız, bu işi hep birlikte başaracağız. Kötü Serkan da bizim Serkan'ımız, iyi Serkan da...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• TRT Türk`ü kacirmayin.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colman bugün iyi oynadı, adam basmadık yer bırakmıyor. Kötü oynayanlar Jaja ve Selçuk'tu. Selçuk ilk yarıdaki performansından çok uzakta. Serkan da ise başka bir şeyler var gibi. Amatör topçu gibi oynuyor ilk yarıda, gelen geçiyor yanından, giden geçiyor. Bir an önce toparlanması lazım.

Ama biz bir takımız, bu işi hep birlikte başaracağız. Kötü Serkan da bizim Serkan'ımız, iyi Serkan da...
                  Selçuk mu kötü oynadı ciddi olamazsın.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak veysel061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    brozeki ben de çok beğendim... sezon ortasında serkanı alternatifsiz bırakan hoca ve yönetim bu günleri hiç düşünmezmi anlamış değilim... her futbolcunun kötü dönemi olur... bunu hocanın görüp bir hamle yapması gerekir.. ama bizde gereksiz bir ısrar var... oynayamıyor inadına zorluyor hoca... serkan kaç maçtır perişan... bir kere de değişik bir oyuncu koy oraya... yedeği yoksa benim sorunum değil niye almadın... keza umut da aynı... yedeğini aldın denemedin bile... niye bu ısrar anlamış değilim...
                    bu kötü dönem nedense bir umuta denk gelmiyor..ne yaparsa yapsın sonraki hafta kadroda herifçioğlu...
                    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• bu hasan şaş ı gözüm tuttu haa

şenol güneş isterse sövsün hakediyo diyo

Yorum

• Burak golu attiginda babamin ayaga firlayisi ve annemin Allah'a sukurler olsun demesi geliyor aklima ve gozlerim doluyor yeminle. Usaklar resmen savastilar. Sizinle gurur duyuyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Boyle bir sevinci bize yasattiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Ulan simdi bile gozlerim doldu.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colman bugün iyi oynadı, adam basmadık yer bırakmıyor. Kötü oynayanlar Jaja ve Selçuk'tu. Selçuk ilk yarıdaki performansından çok uzakta. Serkan da ise başka bir şeyler var gibi. Amatör topçu gibi oynuyor ilk yarıda, gelen geçiyor yanından, giden geçiyor. Bir an önce toparlanması lazım.

Selcuk bu aksam sahada basmadik yer birakmadi,asla kötü degildi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hasan Şaş....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tele golde kaya çilingiroğlu deli etti beni bu akşam..bu kadar geri bir yorumcu türk spor tarihinde yoktur..birde 3 istanbul büyüğünün en büyük yalakası ahmet çakar..erman toroğlunun tırnağı olamaz bu adam..
                              Abi çilingir midir nedir kaç senedir görmediğim adam nerden çıktı oraya ya...

Futbol yorumu yapmakla , ne ilgisi var o sarı pisiğin ?
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tele golde kaya çilingiroğlu deli etti beni bu akşam..bu kadar geri bir yorumcu türk spor tarihinde yoktur..birde 3 istanbul büyüğünün en büyük yalakası ahmet çakar..erman toroğlunun tırnağı olamaz bu adam..
                                Kaya çilingiroğlunun yorumculuğundan başka ne beklenirki.Rizeliydi yanılmıyorsam.Utanmalı biraz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X