Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakemlerimiz ciddi anlamda kötü , bu işi çözmeleri lazım .

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takip eden var mıydı ?
      cok zor pozisizyon dedi. yan hakeme bişey diyemem dedi.

Yorum

Takip eden var mıydı ?
        Ofsayt demis diye duydum.
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Takip eden var mıydı ?
          Yanlis karar dedi..

Yorum

• sergen hala kabullenemiyor yazik yaa

Yorum

• burak yalandan yattı aşağı. deli etti beni.. iyiyki ikinci golu attı yoksa ver yansın çek uzansın..
              mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Umut 11070 metre ile en çok koşan futbolcu .

Umut en uçta oynamazsa çok rahat en fazla koşan oyuncu olacağını söylemiştik .
                Twitter Adresim

Yorum

• Trabzonsporum varsa heycan vardır gene heycanlı bir maç oldu genelde duragan geçsede golü yesekte geri dönüşü yaptık bu maçta bjk gerçekten kötü ve ligi bitirmiş gibiler kafalarında.

Maçın yıldızı şöyle bi sıralama yaparsak;
                  1-Burak 2-Selçuk 3-Giray ve Piotr oldu.

Piotr adına çok sevindim çok olumlu oynadı kardeşide yetenekli oyuncu bunu biliyorum oynadıkça katkı sağlarlar umarım Piotr her hafta forma bulur haftaya garanti zaten yaptığı paslar olumluydu 2.golde topu nereye vurdu diye veryansın etmiştim Umut'a adrese teslim pas Umut indirdi ve Burak kuvveti ile golü yaptı açıkçası sınıfı geçti Piotr dahada iyi olacaktır.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Kartala fazla yük olmasin diye 10 kisi bindik.

Yorum

• Macı tribünden orta saha çizgisinin ordan seyreden birisi olarak söylüyorum; Selçuk'un kendini yırtısini ve arkadaşlarına serzenişlerine şahit oldum. Helal olsun sana Selçuk...
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakem için çok zor bir pozisyon ofsayt ama kimse bir şey diyemez dedi .
                        İlk olarak itsmylife tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cok zor pozisizyon dedi. yan hakeme bişey diyemem dedi.
                        İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ofsayt demis diye duydum.
                        İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanlis karar dedi..
                        Kafam karıştı Heralde ofsayt ama milimlik gibi bişe dedi
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 22:38.

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen hafta gülmekten yerlere yatıyorlardı Şansal'la Denizli. Gayet sakinler bu hafta
                            Hocam avatarını çaldım hakkını helal et.
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Markus Bjk'nın ofsayttan verilmeyen golüne ne dedi ?
                              ofsayt yok, fakat karar gayet normal pozisyon çok zor teknoloji olmadan çıplak gözle sahada kararı zor verilir dedi.

bizim oyuncunun ayağı 3-5 santim ileride, fakat bizim oyuncumuzun vücudu arkaya doğru yatık, bjk'li oyuncunun ise düz duruyor, bu da hakemi yanıtlmış.
                              Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• Piotr'un takıma montajı gerçekleşti..Sıra Pawel'de..Bu arada umut'a çok kızdım radyodan dinlerken karşı karşı ya kaldığı pozisyonda..ama atması zormuş,golün de iyi kötü pasını verdi..

Yorum

Yükleniyor...
                                X