Allah'ın bize lütfü bu maç!!!!Allah'a şükürler olsun!..İkinci yarı hakemler ince ince değil , baltayla bizi doğruyorlar!...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu fenerliler harbi mal ya beşiktaşın bize maçı sattığını söylüyorlar ulan siz yenerken bi bok yoktu da biz yenince mi satış oldu salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar.Neyse cezam daha şimdi bitmiş daha fazla konuşmayayım takımımıza tebrikler.Şenol hocaya saldıranların da sülalesini andım bu arada.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Yendiğimize göre eleştiri yapmak daha mantıklı takımı göklere çıkarmaktansa daha önümüzde hepsi 3 puan olan bir çok maç var.
Brozek kardeşlere demek çok kötüymüş şöyle böyle atıp tutanlara lafım adamlar neredeyse hiç oynamamasına rağmen bu eleştirileri yaptılar.Piotr Brozek normalde sol kanat oyuncusu Cale ise haftalardır oynayan sol bekimiz.Serkan kırmızı gördüğünden dolayı adam normalde sol bek bile olmamasına rağmen sağ beke ters ayak oynayacağı bir yere koyuluyor ve kelimenin tam anlamıyla hatasız oynuyor.Serkan'dan da kat kat iyi kademe yaptı Simao tek pozisyonda geçemedi.Ama golü yine haftalardır sol bek oynayan Cale'nin hatasından yedik.Şimdi bu adamı oynayıp haftalardır Piotr'un oynamaması adalet mi?
Umut'un karşı karşıya bomboş gittiği pozisyonda yaptığı saçma hareketlerden sonra Pawel'e hala şans vermemekte aynı adaletin ürünü sanırım.İçindeki şampiyonluk ateşiyle yanıp tutuşan bir Burak bir de Onur şu maçta aldığım izlenim.Lütfen son golde Umut'un büyük emeği var gibi saçma bir şeyle gelmeyin kaçırdığı maç içinde yaptığı garip hareketler orta sahada oynamaya başladıktan sonra kaptırdığı toplar olmasa zaten rahat alacaktık bu maçı genel bakın olaya.
Şenol Hoca'ya bir Bjk'li bayan sıfatlı hayvan taraftarın ayakkabısını atmasıyla ilgili başlayan olayları ise yapılacak son adama yaptınız o hareketi diyorum.Allah sizi cidden bildiği gibi yapsın umarım cezasını çekersiniz.
Yorum
-
İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinanengin allah seni bildigi gibi yapsin hsla quaresma olsaydi diyo
q7 olsaydi diyo serefsiz aygir sinan ya engin ya egemen olsaydi
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10'lara rağmen, 10 kişiyle, Son 10 hafta! Direnişe devam!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Bence- Remzi Giray Kaçar.
yeni kan yeni soluk açısından piotra vereceğim oyumu.
egemen dönünce kim kesilecek o da ayrı bir soru
Yorum
-
İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fenerliler harbi mal ya beşiktaşın bize maçı sattığını söylüyorlar ulan siz yenerken bi bok yoktu da biz yenince mi satış oldu salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar.Neyse cezam daha şimdi bitmiş daha fazla konuşmayayım takımımıza tebrikler.Şenol hocaya saldıranların da sülalesini andım bu arada.
kim ne derse desin bjk nın maximumunu hakeme rağmen yendik..
Yorum
-
Bu maçın düşündürdükleri...
1) Beşiktaş camiasının bittiği maçtır ; ne kadar zavallı, ne kadar hedefsiz, amaçsız, kişiliksiz bir camia olduklarını ispatlamışlardır. Sadece Fenerbahçe'ye yaranmak. Azizin attığı kemiklerle beslenmek tek amaçlarıdır.
2) Teşvik piriminde yeni dönem aralandı. Fenerbahçenin parasıyla Beşiktaş yönetiminin pirim dağıttığı maç olmuştur. Ama dağıtamadılar. Beşiktaşlı futbolcular gol attıklarında gözlerindeki dolar sembollerini gördünüz herhalde.
3) Beşiktaş' da kendi kalesine gol atan, durup dururken takımı aleyhine penaltı yaratıp kendini oyundan attıran futbolcular çıkmadı. Herkes şaşırdı.
4) Schuster sadece Trabzonspor maçları için Beşiktaş'a gelmiş. İlk defa bu kadar hırslı ve konsantre gördüm kendisini. Bu maçta olduğu kadar hırslı olsaydı Beşiktaş şimdi şampiyonluğa oynuyordu. Uefa'da da turu geçmişti.
5) Türk ulusal spor basınının şerefli mensupları ve yayıncı kuruluşunun sevimli spikerleri onuruyla yaşayan insanlarda maaşlarıyla şöyle böyle hayatlarını sürdürüyorlar.
6) Türk futbolu Aziz Yıldırım denen şahsiyetin ve kirli ilişkilerinin, yayıncı kuruluşun ve mafyanın esiri olamaz, olmamalı.
7) Federasyon ve hakemler, bu kadar göstere göstere yapılamaz her maç yapılmaz, her dakika yapılmaz, her pozisyon yapılmaz. Şerefsizliğin de bir sınırı olmalı sizin yok.
8) Trabzonspor camiası artık silkinip kendine gelmeli biz bunları tükürüğümüzle boğarız.
9) Bizim için şampiyonluk amaç değil sonuç olmalı.
Yorum
Yorum