Rüstü Gutine düstü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan su colmanın yapamadıgını brozek yaptı helal olsun...
Colman deli gibi mücadele etti.
Sakatlandı ona rağmen baktım , hala durmadan koştu.
Ama her başlıkta dedimPiotr oynamalı bence.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
gs takımı Gerets ile şampiyon olduğu sene son dakikalarda(90. dakika hepsi)en az 7-8 maç kazanmıştı.Bu şampiyonluk habercisi bir durum inşallah bize de yarayacak bu son maçlarda ki 3 puanlar bize '7'yi getirecek...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
[QUOTE=joeBur@k;1917480940]ooo ona kalirsan ne pozisyonlar var hocam sende adam itiyo istese düsmez atiyo kednini yere pat penalti istege kaldiysa bu is... cogu futbolcu cezasahasi icinde azcik bir darbeye hele arkadan maruz kalsa birakir atar kendini... 10 kusurlu hareket neyse o uygunlanmali hocam ne burakin gecis karnesi ne yapmaya calistigi falan önemli degil.. kural ne gerekiyorsa o uygulanmali.. isteseydiyle bu isler olmaz....[/QUOTorası doğru.neyse zaten fena bozuldu 8taş.yanımda iki beşiktaşlı bir de fenerli vatdı maç esnasında.başta baya bir bozuldum ama sonra adamların rengi değişti.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
ben bugün pıotr'un muhteşem oynadığını düşünüyorum.şov yapmayıp işini yapmaya çalışan yabancı özlemimden olsa gerek.sol önde çok iyiyidi.eğer serkan kırmızı kart görmese o kanattan kesinlikle gol bulacaktık.caleyede yardım edince sol kanat iyiydi.inşlalah hep böyle oynarYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
galibiyet çok güzel hele böyle kötü oynadığımız dönemde hele hele de şenol güneşin anlamsız oyun dizilişinde direttiği dönemde... beşiktaş karşısında galibiyet çok ama çok güzel... hiçkimse kusura bakmasın ben bugün şenol güneşe rağmen kazandık diyorum... puan kaybetseydik tek suçlu o olacaktı bana göre... kazandık futbolcuların son anlardaki hırsıyla ve birazcıkta şansımızla... çok iyi bir gece oldu... teşekkürler burak... inadını kıramayıp seni sağ kanatta direten, ısrarla seni engelleyen şenol güneşe rağmen forvette diretip golü attın bravo...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Geç kaldın Mahmut , Jaja Araklılı olsunGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
mükemmel bir maç,
Ünal Karaman'ın sözleri mükemmeldi.
biz takımı zaten idmanlarda 1 kişi eksik oynatıyorduk. o nedenle zorlanmadık. Takımın başındaki Şenol Güneş taktik olarak ne kadar etkili olabileceğini tekrar gösterdi.
Teşekkürler hocam teşekkürler tüm futbolcular, yarın harika bir gün olacak. Birde Borsa da tavan yaparsak değmeyin keyfimeBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
cümleler kurmak zor ama ben giray gibi adamlar istiyorum.Hugo Almeida'nın röveşatasına kafasını sokarak maçın yıldızını benden almıştır
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
Yorum