Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Hafta içinde Jajayla ilgili bir yorum yapmıştım bu başlık altında. Jaja iki ucu keskin bir bıçak gibi. O saha da varken ince paslarla asist yapabilir ya da her an gol atabilir ancak aynı zamanda takım oyununa, hırsına ve birlikteliğe vurulmuş bir balta gibi.

- Jaja ligimizin kalitesinin çok üstünde bir oyuncu olduğundan mıdır yoksa aşırı derecede sertliğe maruz kaldığından mıdır bilmem ama ne kendini oyuna veriyor ne de sorumluluk üstleniyor.
    Eğer Jaja sahada ise onun bıraktığı boşlukları tolere edebilmek için birkaç oyuncumuzun normalin üstünde mücadele etmesi gerekiyor.

- Hafta içinde de dediğim gibi ne Jajayla ne de Jajasız bir kadro düşünemiyorum.
    Bazı maçlarda onu ikinci yarı oyuna almak daha mantıklı galiba. Ama Jajasız başlanan bir 11 de yattara veya alan değil piotr engin ya da pawel gibi mücadele, pres ve takım oyunu ruhu yüksek oyunculardan biriyle başlanmalı.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dahi(!) Schuster oyundan Fernandez'i çıkartıp Nobre'yi soktuğunda maç lehimize döndü diye düşündüm.
      Aynı şeyi düşündüm hatta yazdım böyle saçmalığı da Schuster'den başkası yapmazdı heralde.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak böyle serbest oynamaya devam etmeli bu pozisyonda daha rahat oluyor hedef santrafor konusunda aynı performansı gösteremeyebilir.

peki hocam son olarak su jaja olayini kisaca bir özetlesen jaja cok top kaybediyor cok top kaybetmesinden ziyade öyle yerlerde top kaybediyorki karis takim direk ataga cikiyor sanki jaja yi biz mi yanlis yerde kullaniyoruz sen ne düsünüyorsun adma resmen karsi takiminönliberolarinin kucaginda oynamaya calisiyor ???

Yorum

• Bu maçta illaki eleştirilecek şeyler var. Ama bu hafta öyle bir dönüş yaptık ki acayip mutlu oldum hala o sevincin yarattığı kıpır kıpır bir his içimde. Böyle doldum taşıcam. O sebeple tüm takıma bize bu sevinci acısıyla tatlısıyla yaşattıkları için teşekkür ediyorum hakikaten onurlu bir mücadele ile galip geldik ve 3 puanı aldık. İyiki varsın Trabzon'um

Yorum

• bu takıma egemen bıde engin donsün daha mukemmel olacak ama yınede pek ümidim yok gıbı.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yalnız bu Shuster hoca ise Şenol Güneş Mourinho...Hani bana sorsalar kim çıksın bjk den diye Fernandez derdim....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bugün burak kadar iyi oynayan biri daha vardı sahada oda colmandı..colmanı eleştirenlere acıyamıyorum bile....
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak cezalı duruma düşmüş bu arada...
                  Adam savaştan çıkmış gibi oldu,bir hafta nefes alsın

Yorum

• hırsına kurban olayım
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sinan Engin: Bjk veteranlar takımına dönmeye başladı.

E günaydın Sinan.

Yorum

• Fenerlilerin yüzünü görmek isterim simdi.

2-2 mi 2-2 ?
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Fatihi, Aydın....Benden önce yazmışsınız
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak cezalı duruma düşmüş bu arada...
                            Abi Burak'ın cezalı duruma düşmesine şu saatten sonra üzülmek yersiz olur.

Bence fırsat Pawel için.

Bu maçta kendini göstermeli
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• bjk'liler biz bu renkleri seviyoruz diyorlar, çok komik vallahi yahu ortada renk yokki sevesiniz...
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Biz 1960 ların Futbolunu oynuyoruz ama 8 tane yemiyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X