Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah değişiklik yapılmaz,Bu sezon İlk defa devre arasında değişiklik yapılmasını istemiyorum..

Yorum

• 2 Faul 2 Sari Kart bu ne ya
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• jaja ciksin diyenlerede sasiyorum..o ciksin takimi klavyeden ataga siz cikarirsiniz artik..Alt+Ctrl'ye basili tutun belki gol bile atariz..

Yorum

• 2 takım da iyi oynamıyor ofansta yine kopuğuz uyum yok ilerde.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• O ilk sari kartta o pasi verebilseydi ilk yariyi 11 kisiyle 1 - 0 önde bitirmistik...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Eğer Serkan'ın 2. sarı kartı doğruysa her maçı her takım 8 kişiyle tamamlaması lazım. (Fener hariç tabi!)

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şampiyon olmak istiyorsak almamız lazım , ne olursa olsun..

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sağ defansa mustafa..
                  orta 3 lü colman selcuk brozek.. anladın mı...
                  Sağ defans Mustafa'nın asıl mevkii mi Piotr orda kalmalı oyuncu değişikliğine gerek yok bence.
                  Bordomavi.net

Yorum

• cakma sag bekle buraya kadar.. önüne Burak' i koyarsan cakma sag bekin o yükü kaldiramaz ve benim gibi tv den ikici yariyi seyreder...

Yorum

• O poziyonda Serkan geç kaldığı için faulü yapıyor. Yani kartla alakası yok. Hakem zaten kötü hakem. Burak faul yapıyor, bize veriyor faulü; hilbert faul yapıyor, Bjk'a veriyor faulü. Guti selçuk'un dizine vuruyor tabanıyla, en direk serbest vuruş veriyor. Serkan'ın 1. kartı ne kadar doğruysa, 2. kartı da o kadar yanlış.

Yorum

• Futbolcunuza sövmek için bu kadar acele etmeyin .

Biliyorum 12 hafta çenesini kapatamayacak çok kişi var .

Umarım 50 dakika sonra daha fazla gazları kaçmaması için kapakları bir süreliğine kapanır .

Yorum

• Ya şurda yazılanlara bakınca geröçekten şaşırıyorum.
                          Hemen gruplaşmaya hemen kendi düşüncesinin karşıtı bişey söylene taraf alınmaya çalışıyor.
                          Daha kendi içimizde birlik olamıyoruz.
                          -----------------------------------
                          Sarı kartlar doğru veya yanlış sonuçta acemice hareketlerden takım 10 kişi kaldı Allah yardımcımız olsun.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• bize adam gibi futbolcu lazim...forma askin..bende serkani adam zannetmisdim
                            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                            irkciliga hayir bursa
                            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• beşiktaştan 3 futbolcu dizlere ayak bileklerine taban girdi. hiç kimseye kart göstermedi hakem.
                              ikinci yarı alanzinho şart

Yorum

• Tam baskı kurmaya başlamıştık , iyi oynuyorduk Serkan atıldı.

Umarım takımımız ikinci yarı arkadaşının boşluğunu kapatmak için çok daha iyi mücadele eder.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X