Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu mactan sonra 7 gelio
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Hasan Sas baya savunuyor Senol hocamizi.

Yorum

• maç sonu koşuları yüklemeye çalışıyorum
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bence bu verilmeyen penaltiyi iyi islememiz gerekiyor..bunun üzerine daha net basilmasi gerekiyor..sadri sener biraz cekimser davraniyor bu konuda sanirim
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şansal Büyüka:"Sonunda Şenol Güneş'i de dindan imandan çıkarttık."
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• takım geldi mi ve karşılama falan var mi

Yorum

• trtb turk te hasan şaşı izliyorum 10 numara yorum yapıyor..tavsiye ederim..futbolcuyken sevmezdim,...ama yorumları süper..
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• Yürrüü hasan sas kim tutar seni
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Inanilmaz mutluyum.. 12 arkadas bulustuk, maci bakmaya gittik bir kahve'de.
                    5 bjk'li, 7 ts'li. (aramizda 1 romanyali, 1 kosovali, 1 irakli ve 1 afrikali var, hepsini ts'li yaptim.. )
                    Heyecandan maca bakamiyorum, mac bir orada bir burada. Serkan kirmizi yiyor, ben panik havasina giriyorum. Elim ayagim titriyor, bizim bjkli arkadaslar dalga geciyor..
                    Ceyhun - Jaja degisikligi.. Gözlerime inanamadim.. Ceyhun ne yapacak dedim.. Yapma hocam, etme hocam..
                    Bobo gol.. Sinirden aglamak istiyorum ama aglayamiyorum..
                    O arada Selcuk yine müthis bir duran top yolliyor ve top bir kafaya carpip, aglarla bulusuyor. Kameralar Ceyhun'u gösteriyor, bir taraftan sevincten zipliyorum, bir taraftan saskinliktan felc oluyorum.. Ceyhun Gülselam gol atiyor.. Inanilmaz bir sey..
                    Bir anda umutlandim, cosku falan derken... "SIVOK IKINCI SARI, KIRMIZI KARTTTTTTTTT"...
                    Aklima ilk gelen FB-BJK maci idi.. Ferrari.......
                    Bu mac insallah bizim derken, Penaltimiz es geciliyor......
                    Artik son dakikalar, umut kalmadi. Bizim Bjk'li bir arkadas benimle dalga geciyor, "Neyse Selim, kafana takma.. Seneye kazanirsiniz Inönü'de.." derkeeeeeeeeeeeeeeeeeen BURAK YILMAZ sahneye cikiyor.. O an ne yaptigimi bilmiyorum daha ama bizim Besiktaslilar kacmis..
                    Ortada yoklar, sonradan aradi ve sinirden gittiklerini söyledi..
                    "Neyse Ozan, üzme kendini.. Seneye sampiyonluga oynarsiniz" dedim, telefonu yüzüme kapatti.
                    Burak YILMAZ diyorum..
                    Bu adam sampiyonlugu en cok isteyen oyuncumuz..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk mu kötü oynadı ciddi olamazsın.
                      İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selcuk bu aksam sahada basmadik yer birakmadi,asla kötü degildi.
                      İlk yarıdaki performansını baz alarak söyledim.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçen sene Avni Akerde 2-0 yenildiğimiz maçta forma kaybetmiştim.Ama o gece yemin ettim bu formayı İnönü'de geri alacağım diye ve aynı arkadaşımdan formayı bu gece geri aldıııııııııııııııımmmmmmmmmmm...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bu verilmeyen penaltiyi iyi islememiz gerekiyor..bunun üzerine daha net basilmasi gerekiyor..sadri sener biraz cekimser davraniyor bu konuda sanirim
                          Bence hakem konusunda konuşmaması doğru.

Sürekli medyada yer almak istediğini her yerde söylüyor.

Ben de onu anlamıyorum , yer alacaksın da , üstündeki baskı da artacak bir yerde.

Yerel medya zaten seni basıyor , İstanbul medyasından ne kadar beklersin ki seni yayınlamasını.Adamlar çekemiyorlar zaten.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Teknik direktör Sinan Engin maçın analizini yapıyor.Çok önemli izleyin tv8de.

Yorum

Yükleniyor...
                              X