İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledayim telefonla ts cluplari aramis bulamiyormusEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bana gecen sezonki aston villa olan formamiz lazim. nerden bulabilirim? ts clublarda satilmiyormus dahaÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbuldaki ts cluplari aradi ama yokmus. napalim benim sansima
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şortlar tam kaliteBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar büyütecek ne var bunda?
Almanya Ligi'nde bizden daha mı şöhretsiz oyuncular var? Onlar birşey demiyor da bize ne oluyor.
Ayrıca, alt tarafı bir forma, isim üstte sponsor altta olsa ne olur, tersi olsa ne olur?
Beğenmek zorunda değilim ki. Sizin hoşunuza giden benim hoşuma gitmeyebilir, benim hoşuma gideni de siz beğenmeyebilirsiniz. Bu gayet doğal birşey. Ee sorun ne zaman ?Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
Yorum