Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek kelimeyle rezillik. Sakin Fb macina yeni formalarimizi gosterecez ayagina bu parcalilarla cikmasinlar,rezil oluruz. Bu ne kardesim, Madem beceremiyosun hic cikarma! Pumanin parcalilari bunlara 5 basar.. Ne diyelim seneye artik... o da olmadi karsilikli oturup bye bye nike densin..
    Bir kere renkler Trabzonspor'un renkleriyle uyumlu. Puma'nın parçalısıyla da pek fark yok tarz dışında. Yok tarzını beğenmedim, Puma'nın stili daha iyiydi diyorsan tamam.

Yeni parçalı formalarda ortak olarak çirkin görülen tek kısım avea yazıları. Diğer görüşler zevk meselesidir.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar ne hayal ediyorlardı acaba
      sadece ve sadece avea yazısının arka planı darma duman ediyor herşeyi
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Hayal kırıklığına uğrayanlar, berbat diyenler, bir formadan ne bekliyorlar anlamıyorum.

Parçalı forma modelini her marka, kendi tarzına, kendi çizgisine göre yapar. Nike'ın parçalı forma modelinin çizgisi bu. Bu modelin bizim fark etmediğimiz yığınla detayı var. Ankaraspor katalogdan giyince her şeyi ile süper, -bize özel forma üretmiş adamlar- bize gelince berbat! pardon neden?

'Özel forma' kavramını netleştirmeyince, değerlendirmelerde yanılgılara düşüyoruz. Bu yıl için bize Barcelona, İnter gibi sadece tek takıma özel çizgi ve formlardan forma yapmayacaklarını en başından biliyorduk, e o zaman sorun ne?

Kappa giydiğimiz sezon ligde bizden başka Kappa giyen yoktu, o yüzden kimse bir kıyaslama yapmıyordu. Ben de ortalarda yoktum, kimse niye renklerimiz böyle, arma niye bu kadar küçük ve yanlış form ve renklerde, niye pahalı, diye ısrarla bu kadar dar modeller demiyordu.

Puma giydiğimiz ilk sezon yine yalnızca biz giyiyorduk, sonra Bursa giymeye başladı. Kendi rengimizden başka bir renk görmediğimiz için, Bursa'nın bizimle aynı modelleri giymesinden rahatsız olmadık, kimse özel forma diye yırtınmadı. Puma kendine tanınan süreyi doğru kullanmadı, kalitesiz ürünler ( tasarımları değil ) en baştan beri isteksiz başladıkları anlaşmayı bitirmelerine yol açtı. Dilleri öyle yanmış ki Türkiye'de hiçbir takıma sponsor olmuyorlar artık.

Adidas'ın bize bakış açısını bilen bilir. Onlar sevgili iki İstanbul takımından başka bir takıma sponsor olmak istemiyorlar.

Faraza oldular; bize yapacakları formalar çok farklı olmayacaktı ki. Bu sefer Ofspor'un formasıyla, Sivasspor ile karşılaştıracaktı bazıları. Yani tepkiler memnuniyetsizlikler, cepte hazır, kim olursa olsun aynı şeyleri duyacaktık gibime geliyor.

Oysa her olayda olduğu gibi, bu sponsorluk olayında da, önce bilgi sahibi olup, ondan sonra fikir sahibi olmaya çalışsak, biraz araştırsak, değerlendirmelerimiz daha sağlıklı olacaktır eminim.

Sene ortasında madem forma yapabiliyorlar, iki sezon üst üste parçalı forma yerine başka bir model yaptırsaydık demek ayrı, formaya iğrenç demek ayrı. Bu bakış açısıyla hangi marka gelirse gelsin tepkiler aynı olacaktır eminim.

Seneye 'en az bir modeli taraftar seçmeli' fikrine bu satıra kadar sabırla okuyan herkes katılacaktır. Fakat bunu birbirimize değil, kulübe söylemek lazım.

Eskiyi çok çabuk unutuveriyoruz. Puma'dan ağlayan biz değil miydik? Nike'ı değerlendirirken kullandığımız kriterler süzgeçinden, diğer markaları bir geçirin bakalım.

Sponsor logolarını bordo zemine basılması gözümüze hoş gelmedi fakat bu modelde arka sayfalarda paylaştığım gibi Galatasaray'da aynı uygulamayı yapmış, bunda bir gariplik yok aslında. Zemindeki bordo rengi tutturmak da o kadar kolay değil. Hiç zemin olmasaydı daha iyi olurdu benim yaptığım örneklerde zemin yok zaten. Armaların yapıştırma olması genel sorun çözmek için üzerinde çalıştıklarını öğrenmiştik.

Puma'nın naylon formasını beğenenler, Nike FIT kumaşlı, doğru renklerde basılmış, cillop gibi formalarımızı giymesinler, sorun değil, fakat biraz zaman geçince duygu ve düşüncelerinin değişeceğini tarihe not düşmek isterim.

Herşeyi yıkmaya ne kadar meraklıyız böyle.

Beğenenler seslerini beğenmeyenler kadar yüksek çıkarmadığı için, sanki hoşnutsuz bir durum varmış gibi algılanıyor. Bizim dışımızdaki taraftarlar bizi gıpta ile izliyordur eminim.

Sponsorluk karşılıklı bir olay, siz istediğiniz kadar ben şöyleyim, ben böyleyim deyin, endüstriyel futbolun kriterlerine göre değerlendirilmekten kaçamazsınız. Yönetim adamların bize bakış açısının değiştiğini ve verilen bir kararın yansımasının aylar aldığını söylüyor.

Hele şampiyon olup, şu şampiyonlar ligine adım atalım asıl o gün görün şenliği.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Insallah Afs abı senın ıyımserlıgınde soyledıgın gıbı olur
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Ali Fuat abi dediğin gibi eleştirmek bizi kanımıza işlemiş bir kere.Bunu durdurmak için sanırım bilgi sahibi olmak gerek.

Parçalı formayı bende ilk gördüğümde direk o avea yazının neden bordo zemine oturtulduğunu söyledim ki çok kötü gözüküyor.Aynı modeli bir de senin yaptığın tasarımdan bakıyorum mükemmel ötesi.Ne söylenebilir ki başka,reklam tasarımın güzelliğini bozuyorsa o reklam değil tabeladır artık...
            En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 11:24.
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• fener maçında beyaz forma giymesinler, beyaz giyince trabzonspor sanki başka takımın maçını izliyormuşum gibi geliyor bana .
              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• Fener sahasında klasik çubuklu formasını giyer büyük ihtimalle, biz de yeni parçalı formalarımızla çıkarız. Fener'in giyeceği şort rengine göre bizim şort ve çorap rengimiz belli olur.

Renklerimiz öyle güzel ki, o formaya ister beyaz giysinler, ister bordo veya mavi hepsi de çok güzel ve şık olacak.

Oyna! Dik Oyna!
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• pardon ama gaffurun pijaması ile aynı değerde forma yapacaklarsa bende istediğim gibi eleştiri yaparım.
                  bu formaların hiçbirine özenilmemiş.
                  Ha 2 ligteki takım ha biz ..
                  nike yöneticileri dev bir takımla anlaştık onlara uygun formaları üretecez dediler anlaşmadan sonra kendim bizzat duydum.
                  özel üretim bu ise yemişim böyle nike. taraftarımı niye zarara sokim .
                  sonrada niye taraftar forma giymiyor olur sokakta bu şekilde bir formayı adam alır anca maçta giyse giyer yada evde yatarken.
                  ne çizgisine ne modeline ne tasarımına . hiçbirşeye uğraşılmamış.
                  [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak matteus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne olacak cevap verince mutlumu olacan nike eğer trabzonsporla anlaşıyorsa gereğini yerine getirir bunun sportif başarıyla ne alakası var.saçmaladın bence.
                    ayaklarınız ne kadar yere basıyo görmüş olucam
                    gayet güzel formalarımız var zaten daha istediğiniz gereği nedir???
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• parçalı formamız gayet güzel bence,
                      bir parçalı formadan ne bekliyorsunuz da,rezil filan diyorsunuz anlayamıyorum,
                      gerçek renklerimiz kullanılmış,parçalı forma işte.

avea yazısını afs'nin ekledigi formadaki gibi yaparlar herhalde,
                      başka da sorun yok,gayet iyi.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bizim kadar formasını eleştiren bir taraftar grubu daha yoktur. Nike'ın bütün formaları gerçek renklerimizi en iyi şekilde temsil ediyor.
                        En son Emir Faruk tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 12:00.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayaklarınız ne kadar yere basıyo görmüş olucam
                          gayet güzel formalarımız var zaten daha istediğiniz gereği nedir???
                          Her zamanki iddiamı tekrarlamak istiyorum; sezon sonunda 70 puanla şampiyon olduğumuzda "niye 73 puanla şampiyon olamadık" diyebilecek yapıda bazı taraftarlarımız var.

Yorum

• yok abi yok ipekten forma yapsalar niye ipek diye eleştirir bizim renkdaşlar ayakları yere basmıyo ki ne anlatmaya çalışıyoruz
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her zamanki iddiamı tekrarlamak istiyorum; sezon sonunda 70 puanla şampiyon olduğumuzda "niye 73 puanla şampiyon olamadık" diyebilecek yapıda bazı taraftarlarımız var.
                              şöyle açsak daha dogru olur,

rakiplerimiz kötü oldugu için şampiyon olduk,yoksa hayatta olamazdık,
                              bi bakın bakalım 70 puanla kim şampiyon olmuş daha önce,

bi değişik milletiz ya.!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şöyle açsak daha dogru olur,

rakiplerimiz kötü oldugu için şampiyon olduk,yoksa hayatta olamazdık,
                                bi bakın bakalım 70 puanla kim şampiyon olmuş daha önce,

bi değişik milletiz ya.!
                                Aynen dediğin gibi, Onur.
                                Cevat Kol zihniyeti

Yorum

Yükleniyor...
                                X