Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formalar gecikti diye TS Club'a gitmemezlik yok dedik. Yeni Sahra TS Club'ı ziyaret ettik.

Sıfır yaka t-shirt ve nike antreman şort. Açıkçası her iki ürüne de bayıldım.

Arkadaşlar ürünler bayagı bir rağbet görüyormuş. Polo yaka tshirt yok 2 parti sipariş vermişler. Ürün satışlarından Yeni sahra TS Club memnunmuş.

Taraftar olarak bir görevimizi yaptıkça, mutlak suretle başarı gelecektir.
    TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• valla sitede grdüm bi yazı yazayım dedim t-shırtler hakkında millet çoktan yola koyulmuş neyse t-shırtler güzel bu t-shırtler forma yerine kullansak süper olur çok güzele benziyorlar parasına gelince asgari ücretli için çok para.
      Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz İstersiniz biz yapmazmıyız.

TRABZONSPOR u trabzonlulardan başkası tutmuyor mu ? bu sloganı bu yüzden pek hoşuma gitmiyor bu slogan şehir tanıtımı için olabilir ama TRABZONSPOR için olmaması gerekir diye düşünüyorum.
        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abimim üstündeki forma ile bizimkilerin üstüne gidikleri baya güzel
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRABZONSPOR u trabzonlulardan başkası tutmuyor mu ? bu sloganı bu yüzden pek hoşuma gitmiyor bu slogan şehir tanıtımı için olabilir ama TRABZONSPOR için olmaması gerekir diye düşünüyorum.
            İyide bunu bize deplasman yok diyede anlayabilirsin..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu T-Shirt olayi gercekten cok iyi oldu. T-Shirtler cok güzel ve herkes tarafindan begeniliyor. Satislar anladigim kadariyla cok iyi gidiyor. Bende en az 2 T-Shirt alacagim. Ismi "Tayfun'un giydigi T-Shirt" olarak ünlenen tshirte hayran kaldim.

Bu konuda Ali Fuat abiye tesekkür ederim. Bu uygulama onun projesi sayesinde geldi.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Eskiden çeşit yok diye yakınıyordum. Şimdi niye bu kadar çok var diye kızıyorum .İçimden hepsini almak geliyor. Hepsi birbirinden güzel.

Yorum

• Durmak yok yola devam kurumsallasmaya cok az kaldı
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• böyle bir sapka istiyorum... varmi yada mümkünmü? belki afs abi biraz düzeltmeyle yönetime sunarsa birseyler olur

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bir sapka istiyorum... varmi yada mümkünmü? belki afs abi biraz düzeltmeyle yönetime sunarsa birseyler olur
                      Birden yeni ürün sandım.Şapka çeşitlerini daha göremedik neler var neler yok.
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu formalar gecikti diye TS Club'a gitmemezlik yok dedik. Yeni Sahra TS Club'ı ziyaret ettik.

Sıfır yaka t-shirt ve nike antreman şort. Açıkçası her iki ürüne de bayıldım.
                        Abi antreman sortunu kaca aldin ?
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• afs abi,

hani formalari dikişli olacakti? olmadi ustam...

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet var ben bılıorum 76 ytl
                            yani 35 euro

acik mavi bitane kendime
                            lacivert kardesime iki tane alacam

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi
                              kardeş bunları söyleyen arkadaşlarım adına özür dilerim senden...esasında sen de anlamışsın niyetlerini ama yakışık almamış sonuçta...ayrıca tokat benim çocukluğumun geçtiği özel bir şehirdir...çok severim tokat'ı...
                              Yok abi bende bağırdım kalkıp şimdi orda çıkıpta ne oluyo ben Trabzonlu değilim demek çok saçma olur o manada denilmediğini biliyorum....Tokat güzeldir...Teşekkürler..
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buna gelinceye kadar hamsili formamız var.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X