Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bravo ya şu resimlere az daha özen gösterilip daha da güzel bi tanıtım yapılabilir.tabi resimleri siz çekseniz daha güzel olur bide tsclub logosunu her üründe kullanacagımızı varsayarsak gölge tarzında yapılırsa daha güzel olur arkadaşım siz bari evde yapın böylede klübe yollayın ben yapabilsem walla hi de yapıpı yollayacam
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önce iyi okuyun. altını çizerek yazdım. " Bana göre " demiştim

Beğenmek zorunda değilim ki. Sizin hoşunuza giden benim hoşuma gitmeyebilir, benim hoşuma gideni de siz beğenmeyebilirsiniz. Bu gayet doğal birşey. Ee sorun ne zaman ?

Madem size göre, sizi mantığınızla başbaşa bırakayım o zaman, mantığınıza müdahale ettiğim için özür dilerim.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Real Valladolid Puma

Ferencvaros Nike

Yorum

• Club America 09/10 Nike Football shirts

Yorum

• Hertha Berlin 3. formasını taraftara soruyor.

Yorum

• Hayatımda gördüğüm en berbat forma bu kesinlikle.

Yorum

• Bu seneki Puma formaları inanılmaz beğendim

Yorum

• arkadaşlar bugün ki maçta dikkat ettimde turuncu formalar hiçtr kötü gözükmedi gözüme bide turuncu konç giyersek bence daha güzel olur ???
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bugün yine formalarımızı inceledim.Daha sonra Nıke firmasının İnter-M.Utd ve daha birkaç takıma yaptığı formayı inceledim.Ve anladım ki Trabzonspor taraftarı resmen kandırılıyor.Bu konuda bu kaçıncı yazım.Arma yapıştırma,kumaş resmen 5. sınıf,dizayn rezalet,yakalar rezalet ne yazayım ki daha...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bugün ki maçta dikkat ettimde turuncu formalar hiçtr kötü gözükmedi gözüme bide turuncu konç giyersek bence daha güzel olur ???
                          Bencede formalar cok güzeldi,ama turuncu konc giyme olayina katilmiyorum. bence beyaz gayet güzel durdu..
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Armalar sadece tişörtlerde mi nakişli renktaşlar?
                            En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 22.07.2009, 01:00. Sebep: Türkçe harfler lütfen!!!
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Armalar sadece tişörtlerde mi nakişli renktaşlar?
                              olabilir,en azından formalarda yapıştırma olduğunu biliyorum.
                              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün yine formalarımızı inceledim.Daha sonra Nıke firmasının İnter-M.Utd ve daha birkaç takıma yaptığı formayı inceledim.Ve anladım ki Trabzonspor taraftarı resmen kandırılıyor.Bu konuda bu kaçıncı yazım.Arma yapıştırma,kumaş resmen 5. sınıf,dizayn rezalet,yakalar rezalet ne yazayım ki daha...
                                kumaş kalitesinin ve forma tiplerinin klüp tarafından secildiginin,eğer o kumaşlar ile yaptırsaydık formaları,forma fiyatının en az 95 tlden başlayacağını ve talebin az olacağından ve satılmaz düşüncesinden dolayı kumaş kalitesinin böyle olduğunu okumuştum biryerde.kumaş kalitesi nasıldır yorum yapamayacağım çünkü bu yıl bize çıkartılan formaları daha gözümle göremedim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X