Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bravo ya şu resimlere az daha özen gösterilip daha da güzel bi tanıtım yapılabilir.tabi resimleri siz çekseniz daha güzel olur bide tsclub logosunu her üründe kullanacagımızı varsayarsak gölge tarzında yapılırsa daha güzel olur arkadaşım siz bari evde yapın böylede klübe yollayın ben yapabilsem walla hi de yapıpı yollayacamSaygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce iyi okuyun. altını çizerek yazdım. " Bana göre " demiştim
Beğenmek zorunda değilim ki. Sizin hoşunuza giden benim hoşuma gitmeyebilir, benim hoşuma gideni de siz beğenmeyebilirsiniz. Bu gayet doğal birşey. Ee sorun ne zaman ?
Madem size göre, sizi mantığınızla başbaşa bırakayım o zaman, mantığınıza müdahale ettiğim için özür dilerim.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Bugün yine formalarımızı inceledim.Daha sonra Nıke firmasının İnter-M.Utd ve daha birkaç takıma yaptığı formayı inceledim.Ve anladım ki Trabzonspor taraftarı resmen kandırılıyor.Bu konuda bu kaçıncı yazım.Arma yapıştırma,kumaş resmen 5. sınıf,dizayn rezalet,yakalar rezalet ne yazayım ki daha...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ki maçta dikkat ettimde turuncu formalar hiçtr kötü gözükmedi gözüme bide turuncu konç giyersek bence daha güzel olur ???keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalar sadece tişörtlerde mi nakişli renktaşlar?ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün yine formalarımızı inceledim.Daha sonra Nıke firmasının İnter-M.Utd ve daha birkaç takıma yaptığı formayı inceledim.Ve anladım ki Trabzonspor taraftarı resmen kandırılıyor.Bu konuda bu kaçıncı yazım.Arma yapıştırma,kumaş resmen 5. sınıf,dizayn rezalet,yakalar rezalet ne yazayım ki daha...
Yorum
Yorum