Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence formalarımız çok güzel arkadaşlar bugün bjk li ve gs li bi kaç arkadaşla konuştum ve onlar bizim formalarımızı çok beğnediklerini söylüyorlar arkadaşlar.. Trabzon spor aşkımız bunun içinde hep en güzlini en iyisini istiyoruz ondan bize kötü gibi geliyor arkadaşlar ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya abıcım bızım cubukluların neresı guzel yaa hadı burda fotodan guzel degıl dedık gıttım yerınde ınceledım aynı berbat.....zaten almıcaktım olesıne bı bakıım dedım begenmedım beyaz forma aldım...bence bjk nın cubukluları bıle daha guzel ...bızımkısı 2. hatta 3.sınıf cubuklu ...ayrıca gıyıncede kımsenın ustunde de guzel durdugunu ben gormedım (kusura bakmayın ama gercekten de ole yanı...)
      imza...
      cubuklarin daha kalin olmasi lazim barca tarzi....bjk ve fb dede görüldügü gibi, bogazdan asagiya önce tek renk..
      kalin 3 cubuk yeterli , ortada bi renk ve sagli sollu diger renk

Yorum

• Bjk'nin çubuklu forması çok daha güzel bence...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya abıcım bızım cubukluların neresı guzel yaa hadı burda fotodan guzel degıl dedık gıttım yerınde ınceledım aynı berbat.....zaten almıcaktım olesıne bı bakıım dedım begenmedım beyaz forma aldım...bence bjk nın cubukluları bıle daha guzel ...bızımkısı 2. hatta 3.sınıf cubuklu ...ayrıca gıyıncede kımsenın ustunde de guzel durdugunu ben gormedım (kusura bakmayın ama gercekten de ole yanı...)
            Arkadaşım sana aynen katılıyorum, bizim bu nike ile yapılan formaların hepsi rezalet.Tek kelime ile pazar malı, bu cümleyi bu sayfada 10. yazışım ama hiç kimse okumuyor gibi maaşallah...

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine şu kara çocuk. Hem kara, hem de yamuk çocuk.

hiç özen ve itina yok giyilen ürünler paketten çıkarılıp direk giydiriliyor ne bir ütü ne bişey. ayrıca flaş patlatmaya ne lüzum var. flaşsız güzel bir tripod çekimiyle doğal ve güzel bi renk görünümü sağlanabilir bence.

formalar kötü diyen arkadaşlar; nelere para harcamıyoruzki değmeyen. alacağımız senede bir tane forma. varsın olsun hatıra diye kenarda saklamaya bile değer bence. çok iyi olmasada bi çubuklu aldım. (gerçi beden problemi var ama) bir tane daha almayı düşünüyorum ben bu bahaneyle. sonuçta forma satışlarımız nike'ı etkileyemezse(?) bize özel forma niye yapsınlar ki
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ben yolunacak kaz değilim arkadaşlar.Trabzonspor için maaşımı bile harcarım ama keriz yerine konmayı kendime yediremem.2.Lig B kategorisinde ki E.Şekerspor forması var elimde yemin ederim bizim formaya 5 basar hem kalitesi hemde arma baskısı.Forma nike falan değil yani...

Yorum

• Fener bu sene de hakem formalarından çıkarmış Sahada 11 fenerden toplam 14 hakem olacak

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşım sana aynen katılıyorum, bizim bu nike ile yapılan formaların hepsi rezalet.Tek kelime ile pazar malı, bu cümleyi bu sayfada 10. yazışım ama hiç kimse okumuyor gibi maaşallah...
                    100€ Vericeksen Manchester Unt Gibi Formaya ,
                    Trabzon ve Türkiyenin Kapasitesi Belli Arkadaşım
                    Gelişmekte Olan Bi Ülkeyiz
                    Para Bizde Söz Konusu
                    O Yüzden Buna Şükretmeyi Bilmeli İnsan
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      100€ Vericeksen Manchester Unt Gibi Formaya ,
                      Trabzon ve Türkiyenin Kapasitesi Belli Arkadaşım
                      Gelişmekte Olan Bi Ülkeyiz
                      Para Bizde Söz Konusu
                      O Yüzden Buna Şükretmeyi Bilmeli İnsan
                      hodlu,E.Şekerin forması bizim nike lere 5 basar diyor
                      sen Trabzonun ve Türkiyenin hali belli deyip küçük emrah modundan yazıyorsun
                      şükredilecek o kadar çok şeyimiz var tabi ama 100 sene dursam TS deki nike formalara şükür etmem

ayrıca 100 euro işini biraz abartıp uç tan örnek vermişin
                      adidasın 3 bacılara yaptığı formalar 82 tl,bizim çubuklu 75 tl,
                      75 i veren 82 i yi de verir 90 ı da,alamayan 30 tl desen yine alamaz

yani demem o ki renktaş(gerçi hep diyorum)
                      nike dünyada en üst seviyede olan 5-6 taskımın nike ı,
                      bize yollananlar lescon dan aşağı...
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaç tanesini aline aldın formalarında rezalet diyorsun merak ettim,

çubuklu forma çok güzel kumaşı, dikişi harika, o dikiş için özel makineler kullanılıyor, trabzonspor tarihinde böyle dikişli çubuklu forma hiç olmamıştı,

ayrıca kalite olarak 59 tl ye satılan forma ile 100 euroya satılan arasında biraz fark olması normal, sen çıkıpta 100 euro bir formaya verirmisin belki çok senginsin verirsin ama aklı formada kalıp alamayacak çok insan olur oysaki şimdi satış rakamları çok daha yüksek olur
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bu 100 euro olayını anlayamadım ben...100 euroluk forması nike'ın yurtdışı satış fiyatıdır...türkiyeye aynı formalar geldiğinde 100tlye satılıyor...nike mağazalarında satılan avrupanın isimli kulüplerinin formaları 100tl...kumaşları da yurtdışındakiler ile aynı...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu 100 euro olayını anlayamadım ben...100 euroluk forması nike'ın yurtdışı satış fiyatıdır...türkiyeye aynı formalar geldiğinde 100tlye satılıyor...nike mağazalarında satılan avrupanın isimli kulüplerinin formaları 100tl...kumaşları da yurtdışındakiler ile aynı...
                            kendimizi avutuyoruz işte. ama ben nike tek suçludur demiyorum bu konuda. en başta klüpte bu işlerle ilgilenen kişiler suçludur. nike tshirt versin klüp üstüne reklam logo bassın. bi biz uyanığız zaten. merak ediyorum bu uygulamayı yapan başka klüp var mı?

boş zamanınızda bi nike mağazasına gidin. celtic,manu,inter,arsenal,barca formalarına ve fiyatına bakın derim.
                            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Takımın giydiği orijinal formalar 89, taraftar formaları 57 ve kaleci kazakları da 89 liradan satılacak.

Bazı şeyleri çok abartıyoruz.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kendimizi avutuyoruz işte. ama ben nike tek suçludur demiyorum bu konuda. en başta klüpte bu işlerle ilgilenen kişiler suçludur. nike tshirt versin klüp üstüne reklam logo bassın. bi biz uyanığız zaten. merak ediyorum bu uygulamayı yapan başka klüp var mı?

boş zamanınızda bi nike mağazasına gidin. celtic,manu,inter,arsenal,barca formalarına ve fiyatına bakın derim.
                                bizim formalarımız da güzel özellikle çubuklu olan beyaz yaka çok farklı bir hava katmış ama nike'ın avrupaki kulüplere ürettiği formalar türkiyede 100tlye satılıyor...formalardan memnun değilim demek değil bu ama boşuna yaygaraya veriliyor 150euro verip alcak mısın diye...

tabi avrupadaki kulüplerin forma satışı bizdeki gibi değil...biz her sene 20 000 satarken adamlar en az 250 000 satıyor...siz nike olsanız onlara mı özenerek iş yaparsın yoksa bize mi?biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız gerek kusura bakmayın...

nike seneye bizimle 3senesine girecek...hatırlarsanız kappa da bize özel formaları 3.senesinde çıkartmıştı...nike bize de önümüzdeki sene bizim istediğimiz çizgilerde forma üretecektir...eğer üretmezse tüm eleştirilerinizde yerden göğe kadar haklısınız...o zaman forma konusunda kimi isterseniz suçlayabilirsiniz...

eğer bu sene hem kurumsal hem futbol takımı olarak hem de forma satışı olarak önemli başarılar elde edersek 3.senesinde ve de bundan sonraki senelerde nike bize hayal ettiğimizden de güzel formalar yapacaktır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X