Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• isim üstte reklam altta olur onu anlarım da, reklam üstte isim altta olması bana göre hiçte uygun değil.

Ben formayı giyeceğim omuzlarımda benim adım (yada futbolcumun ismi) yerine , X firmanın reklamı olacak öyle mi ?

Böyle birşeyi benim mantığım almıyor.
    En son innocence tarafından düzenlendi; 20.07.2009, 18:37.
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      isim üstte reklam altta olur onu anlarım da, reklam üstte isim altta olması bana göre hiçte uygun değil.

Ben formayı giyeceğim omuzlarımda benim adım (yada futbolcumun ismi) yerine , X firmanın reklamı olacak öyle mi ?

Böyle birşeyi benim mantığım almıyor.

Bu kadar büyütecek ne var bunda?
      Almanya Ligi'nde bizden daha mı şöhretsiz oyuncular var? Onlar birşey demiyor da bize ne oluyor.
      Ayrıca, alt tarafı bir forma, isim üstte sponsor altta olsa ne olur, tersi olsa ne olur?
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• ben de onu diyecektim.

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence de yukarıya reklam alırlar,yoksa boşyere böyle bir uygulama yapmışlarsa yanlış seçim olmuş.
          Belki yukariya Kulübün ismi yazlir...??
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• gecen sarıyerdeki ts clup'a gittim gercekten ürün bakımından bolca cesit mevcut eskiden olsa bu kadar cesit bulamazdık ama simdi gercekten cok guzel t-shirtler ve lacostlar mevcut bunlar ilerisi için bana umut sacıyor zman gectikçe urunlerimizin daha iyi olacagı kanatindeyim en yakın zmanda forma ve t-shirt alıcam
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bize ne diger takimlarin formalarindan???
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• arkadaslar bana gecen sezonki aston villa olan formamiz lazim. nerden bulabilirim? ts clublarda satilmiyormus daha

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bize ne diger takimlarin formalarindan???

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar bana gecen sezonki aston villa olan formamiz lazim. nerden bulabilirim? ts clublarda satilmiyormus daha
                    hemserim cogu ts clupda bulabilirsin

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hemserim cogu ts clupda bulabilirsin
                      dayim telefonla ts cluplari aramis bulamiyormus

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dayim telefonla ts cluplari aramis bulamiyormus
                        O zaman burdan ismarla...

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• bizim formaların fontları hakkında hoşnutsuzluk duyup eleştirel yaklaşan arkadaşlar , diğer istanbul takımlarının forma rezaletlerinden sonra bizim formalarımızın aslında nimet olduklarını anlamaları için ekledim 8jk fotosunu
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu logolarimizin dikisli Olup olmamis Nikeden Kaynaklaniyor haberiniz olsun

Futbolcular icin sorundegilmis
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu logolarimizin dikisli Olup olmamis Nikeden Kaynaklaniyor haberiniz olsun

Futbolcular icin sorundegilmis
                              Ama armaları kulüp basıyor yani sorun kulüpten.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8eşiktaşın fontları hakkında düşünceleriniz nelerdir

Arkadaşlar bunlar sadece hazırlık maçları için kullanılacak fontlar.İlerleyen haftalarda göreceksiniz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X