Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biden benden bordo forma

Yorum

• Yeni formalar 28 Haziran'da tanıtılacak fanatikte öyle yazıyor.
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biden benden bordo forma
        usta mükemmel tasarım olmuş. bizim armayı taktık mı tamamdır. Sezonun en güzel forması olur . bizimde gelmiş geçmiş en iyi formamız

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni formalar 28 Haziran'da tanıtılacak fanatikte öyle yazıyor.
          Evet bir haftadır biliyoruz

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Forma tasarımı görmek istemiyorum artık. Burası Nike ve ürünleri başlığı değil mi arkadaşlar? Yeter artık adamı bunaltmayın. Ayrı bir başlık açın orada forma tasarımları paylaşılsın, hatta ben de oraya bir kaç tasarım atarım
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biden benden bordo forma
              bence mükemmel bi forma keşke bunun gibi bişi yapsalar bunun mavisi bide beyazını yapsak mütiş olur bence yüzyılın forması olur

Yorum

• @ trabzonspor10

Yaptığın forma şekil olarak çok güzel. Fakat Renkler hiç güzel değil. Koyu Bordo Açık Mavi (Bizim Mavimiz) olursa çok daha mükemmel gözükecektir. Emin ol. Arma konusunda arkadaşlara katılıyorum.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tanıtım 28 Haziran'da değil arkadaşlar. 2 hafta daha var

Ben güzel formalar olacağını düşünüyorum bu sefer. İlk defa
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu gece rüyamda gördüm, geçen senekilerin aynısı çıkıyordu burda millet galeyana gelmiş falan.

Neyse ki rüyalarımın yüzde doksan tersi çıkar umutlandım

Yorum

• Tanıtımda; Onur, Ferhat, Murat Tosun, Burak, Colman, Zokora bulunmalı.. Bir de belki Giray..

Yorum

• ALLAHIM ürüne bak tam 1 sene sonra satışa cıktı kullanılmış olmasın
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tanıtım 28 Haziran'da değil arkadaşlar. 2 hafta daha var

Ben güzel formalar olacağını düşünüyorum bu sefer. İlk defa
                          Daha düne kadar Nevzat Aydın 28 Haziran diyordu neden ertelendi ki?
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=874

ALLAHIM ürüne bak tam 1 sene sonra satışa cıktı kullanılmış olmasın
                            Aynen, şüphem var. Kullanmışlardır bunlar kesin. Ellerinden çıkarmak için de satıyorlar

Şuana kadar toplam 491TL'lik alışveriş yapmışımdır TS Club'dan. Ve TS Club'un sunduğu bedava kargo bence çok büyük bir avantaj. Diğer takımların butiklerine bakarsanız kargo parası var.

En son Atesh tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 17:01.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha düne kadar Nevzat Aydın 28 Haziran diyordu neden ertelendi ki?
                              Yok yahu arkadaş ironi yaptı 28'inde tanıtım..

Yorum

• Atkı yakışmış

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X