Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama armaları kulüp basıyor yani sorun kulüpten.
    Futbolcular Bize Nasil veriyorlarsa Öyle giyiyoruz dediler
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Tamam zaten ben futbolcularla alakalı bişey demedim.Armaları nike basmıyor kulüp basıyor dedim.

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biliyorum burayi ama bende kredi karti yok nasil olcak

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dayim telefonla ts cluplari aramis bulamiyormus
          tsclup2ın internet sitesine baktın mı peki? istanbuldaki ts cluplarda gormustum ben aston villa tipi
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• 8JK'nin fontları bizimkilerin aynısı ..

Özentiler .. !!

Yorum

• istanbuldaki ts cluplari aradi ama yokmus. napalim benim sansima

Yorum

• Bjk'nin formalarında isim numaranın altında acaba reklam mı alacaklar diye düşümüyor değilim.

Yukarıdaki Gs formaları ise Ali Fuat Abilerinki gibi taraftar tasarımı Gs formalarıyla alakası yok benzeyebilir ama onlar baz alınarak yapılmayacak.

Yorum

• 8taşın formaları gördükten sonra bizim formalar daha güzel gelmeye başladı
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

arkadaslar bana gecen sezonki aston villa olan formamiz lazim. nerden bulabilirim? ts clublarda satilmiyormus daha
                    istanbul kadıköy'de yenisahra ts club'ta mevcut.diğerlerinde de vardır aslında.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Yeni sezon formaLarımızda çizgiLi güzeL diğerLeri dandik ama PiranaLı tishrt yapmış çok iyi
                      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

istanbuldaki ts cluplari aradi ama yokmus. napalim benim sansima
                        Beylikdüzü beylicium daki ts clubtada mevcut.

Yorum

• yahu koymayın buraya şu çirkin GeSe formalarını, hadi biri koydu, gördük, kopyalamayın lütfen, göz kanseri olacağım be
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şortlar tam kalite
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar büyütecek ne var bunda?
                              Almanya Ligi'nde bizden daha mı şöhretsiz oyuncular var? Onlar birşey demiyor da bize ne oluyor.
                              Ayrıca, alt tarafı bir forma, isim üstte sponsor altta olsa ne olur, tersi olsa ne olur?
                              Önce iyi okuyun. altını çizerek yazdım. " Bana göre " demiştim

Beğenmek zorunda değilim ki. Sizin hoşunuza giden benim hoşuma gitmeyebilir, benim hoşuma gideni de siz beğenmeyebilirsiniz. Bu gayet doğal birşey. Ee sorun ne zaman ?
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• steaunun suanki formalı direk barcelonın gecen seneki formalrını almışlar
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X