Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzona ineceğim gün çubuklu formamı alıyorum inşallah.

Yorum

• bizim cubuklu forma fazlami cubuklu?
      cubuklar daha genis olamazmi ...

Yorum

• fenerin formalarını gören var mı... bence en güzel formalar fenerin. chelseanın formalarına benziyor. hele sade lacivert çok güzel. biz daha çok bekleriz
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• adidas fenerbahçeye çok güzel formalar yapmışş.en hhoş olanı logolu forma olanı...zaten adıdas her sene eziklere özel forma üretiyor..

ayrıca fenerbahçede galatasaray gibi sırtına reklam almış ülkerden..
          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 22.07.2009, 23:32.

Yorum

• Şort reklamı popoda olmayacak
            * PROFESYONEL liglerde mücadele eden kulüplerin formalarının ön yüzünde (göğüs), geçmiş sezonlarda olduğu gibi reklam yer almaya devam edecek.
            * AYRICA, formalarının arka yüzüne ve şortlarının ön yüzüne (geçen yıl popo kısmındaydı), belirtilecek ölçülerde reklam alabilecekler.
            * TURKCELL Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan takımlar formalarına iç saha ile deplasmanda oynadıkları maçlarda farklı firmaların reklamlarını alabilecek.
            * TURKCELL Süper Lig ve Bank Asya'da mücadele eden takımlar, 2009-2010 sezonunda talimatta belirtilecek esaslara göre formalarının bir koluna yer aldıkları ligin isim sponsorunun kompozit logosunu koyacaklar. l FORMANIN ön yüzündeki reklam en fazla 200 santimetrekare, arka yüzü ise 150 santimetrekare olacak. Sağ koldaki reklam alanı 50 santimetrekare. Şorttaki reklam ise sadece sağ ön yüzde olabilecek. O da 100 santimetrekareyi geçemeyecek.

Yorum

• fenerin formalar çok kötü olmuş. yeni dizayn yok, hep eski.

Yorum

• Ben de katiliyorum. Fenerin formalari pek guzel degil pek bir farklilik yaratamamislar.. Formanin ustune logo iyi dusunulmus ama formanin kendisi antrenman t-shirti gibi duruyor bence.. Biz reklam alacakmiyiz acaba orasi sap sap bos durmaz umarim
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• En güzeli hangisi?

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de katiliyorum. Fenerin formalari pek guzel degil pek bir farklilik yaratamamislar.. Formanin ustune logo iyi dusunulmus ama formanin kendisi antrenman t-shirti gibi duruyor bence.. Biz reklam alacakmiyiz acaba orasi sap sap bos durmaz umarim
                    İyi de bizimkisinde az buçuk farklılık bile yok. Direk aynı formaların reklamı değişti...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• bjk nin cubuklulari. Benim fikrim
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de bizimkisinde az buçuk farklılık bile yok. Direk aynı formaların reklamı değişti...
                          Ben bizimkileri soz konusu bile etmedim zaten abi caktirma
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renklerin asilliğindendir bence))
                            ilk bakışta banada öyle geldi çünkü
                            # BMN #

Yorum

• ya abıcım bızım cubukluların neresı guzel yaa hadı burda fotodan guzel degıl dedık gıttım yerınde ınceledım aynı berbat.....zaten almıcaktım olesıne bı bakıım dedım begenmedım beyaz forma aldım...bence bjk nın cubukluları bıle daha guzel ...bızımkısı 2. hatta 3.sınıf cubuklu ...ayrıca gıyıncede kımsenın ustunde de guzel durdugunu ben gormedım (kusura bakmayın ama gercekten de ole yanı...)
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya abıcım bızım cubukluların neresı guzel yaa hadı burda fotodan guzel degıl dedık gıttım yerınde ınceledım aynı berbat.....zaten almıcaktım olesıne bı bakıım dedım begenmedım beyaz forma aldım...bence bjk nın cubukluları bıle daha guzel ...bızımkısı 2. hatta 3.sınıf cubuklu ...ayrıca gıyıncede kımsenın ustunde de guzel durdugunu ben gormedım (kusura bakmayın ama gercekten de ole yanı...)
                                kusura bakma da bencece de mükkemmel çubuklumuz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X