Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• turuncu formalar sahada çok güzel görünüyor, bence sezon içinde bolca olmasa bile arada giyilmeli. yalnız turuncu formanın altına beyaz şort nasıl olur acaba, bir de öyle deneseler de görsek. hatta beyaz şortu her formanın altında giyseler bence daha güzel olur.
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• b.dortmunt busene nike dan kappaya geçmiş bugun bi formasını gördüm gercekten cok guzel bir tasarım yapmıslar
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        steaunun suanki formalı direk barcelonın gecen seneki formalrını almışlar

bizden yine iyiler barca nın geçen senekilerini giyiyorlar
        biz es-es in geçen seneki formalarını giyiyoruz...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizden yine iyiler barca nın geçen senekilerini giyiyorlar
          biz es-es in geçen seneki formalarını giyiyoruz...
          bizde zamanla s.ligi veya avrupa liginde basarıyı saglayabilirsek en az stea kadar kaliteli formalar yapılacaktır. ama busene ki cubuklu formaları begeniyorum.

Yorum

bizde zamanla s.ligi veya avrupa liginde basarıyı saglayabilirsek en az stea kadar kaliteli formalar yapılacaktır. ama busene ki cubuklu formaları begeniyorum.
            abi ne yaptın öle
            ştao nun bizden ne fazlası var allasen
            bizimkisi biraz ilgisizlikten galiba,forma işine bakan yöneticimizin zevki biraz arızalıymış galiba
            yoksa geçmiş katologdan ürün alıyoruz madem,çubuklununda afillisini beğen diğer formalarında
            neyse sağlık olsun bakalım...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

b.dortmunt busene nike dan kappaya geçmiş bugun bi formasını gördüm gercekten cok guzel bir tasarım yapmıslar
              http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8025&resim=6
              Dortmund formaları ilk gösterime sunulduğunda da söylemiştim, bence Kappa'ya göre Nike'ın formaları göze daha hoş geliyor. Özellikle sarı forma, benim favorilerimden biriydi. Tabii, forma konusunda herkesin farklı farklı formaları beğenmesi normal.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi ne yaptın öle
                ştao nun bizden ne fazlası var allasen
                bizimkisi biraz ilgisizlikten galiba,forma işine bakan yöneticimizin zevki biraz arızalıymış galiba
                yoksa geçmiş katologdan ürün alıyoruz madem,çubuklununda afillisini beğen diğer formalarında
                neyse sağlık olsun bakalım...
                bizden tabiki fazlası yok ama sonucta isim olarak avrupada bizden daha cok tanınıyo adamların sampiyonlar ligi deneyimi var biz daha bi kere gruplara kalamadık.Ayrıca forma işine bakan yoneticilerin zevkiyle alakası oldugunu dusunmuyorum cunku gecen senelere nazaran ts clupda gercekten cok guzel ürünler mevcut zaten tsclup ı buraya tasıyan simdiki yonetimdir daha onceleri boyle seyler yoktu demekki adamlar calısıyorlar ama birazcık daha tecrubelenirseler daha guzel urunler cıkabilir ben yıllar gectik.e ts cluptan cok daha guzel urunler cıkacagından eminim.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dortmund formaları ilk gösterime sunulduğunda da söylemiştim, bence Kappa'ya göre Nike'ın formaları göze daha hoş geliyor. Özellikle sarı forma, benim favorilerimden biriydi. Tabii, forma konusunda herkesin farklı farklı formaları beğenmesi normal.
                  soyle bişe var nike guzel urunler yapıyo ama her takıma guzel urunler yapmıyo zaten problem ordan cıkıyo

Yorum

• Sevgili taraftarlar en azından Takımımızın arması adam gibi basılır formaya.Resmen çıkartma resimler gibi duruyor...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• dün akşamki turuncu forma kameranın kalitesindenmıdır ne çok canlı gözükdü hoşuma gitdi

Yorum

• forma satışları çok iyi gidiyormus.sadrii şener tesıslerinde kı ts club mağazasının gunluk satış cirosu 30 mılyarmışş..

Yorum

• bende aldım formamı yolda,

Yorum

• Hollanda Kampinda Giraydan aldigim bilgiye göre resimde görünen polo shirt yikandiktan sonra baya cekiyormus
                            1 numara büyük almami söyledi bana
                            poloyu almayi düsünenlere duyuru

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün akşamki turuncu forma kameranın kalitesindenmıdır ne çok canlı gözükdü hoşuma gitdi
                              benimde öyle hatta lig maçlarında da sık sık giyebiliriz örneğin deplasmanlarda güzel olur .... birde hamsi grisi formalar ne zaman çıkıyo bilgisi olan varmı.....
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yine şu kara çocuk. Hem kara, hem de yamuk çocuk.

Yorum

Yükleniyor...
                                X