turuncu formalar sahada çok güzel görünüyor, bence sezon içinde bolca olmasa bile arada giyilmeli. yalnız turuncu formanın altına beyaz şort nasıl olur acaba, bir de öyle deneseler de görsek. hatta beyaz şortu her formanın altında giyseler bence daha güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesteaunun suanki formalı direk barcelonın gecen seneki formalrını almışlar
bizden yine iyiler barca nın geçen senekilerini giyiyorlar
biz es-es in geçen seneki formalarını giyiyoruz...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizden yine iyiler barca nın geçen senekilerini giyiyorlar
biz es-es in geçen seneki formalarını giyiyoruz...Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde zamanla s.ligi veya avrupa liginde basarıyı saglayabilirsek en az stea kadar kaliteli formalar yapılacaktır. ama busene ki cubuklu formaları begeniyorum.
ştao nun bizden ne fazlası var allasen
bizimkisi biraz ilgisizlikten galiba,forma işine bakan yöneticimizin zevki biraz arızalıymış galiba
yoksa geçmiş katologdan ürün alıyoruz madem,çubuklununda afillisini beğen diğer formalarında
neyse sağlık olsun bakalım...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleb.dortmunt busene nike dan kappaya geçmiş bugun bi formasını gördüm gercekten cok guzel bir tasarım yapmıslar
http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8025&resim=6
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ne yaptın öle
ştao nun bizden ne fazlası var allasen
bizimkisi biraz ilgisizlikten galiba,forma işine bakan yöneticimizin zevki biraz arızalıymış galiba
yoksa geçmiş katologdan ürün alıyoruz madem,çubuklununda afillisini beğen diğer formalarında
neyse sağlık olsun bakalım...Eski kullanıcı adı: olikos61
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dortmund formaları ilk gösterime sunulduğunda da söylemiştim, bence Kappa'ya göre Nike'ın formaları göze daha hoş geliyor. Özellikle sarı forma, benim favorilerimden biriydi. Tabii, forma konusunda herkesin farklı farklı formaları beğenmesi normal.Eski kullanıcı adı: olikos61
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşamki turuncu forma kameranın kalitesindenmıdır ne çok canlı gözükdü hoşuma gitdiBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum