İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah renkdas. Yakisir formaya......Svarowski Türkiye pazarinda olup olmadigini bilmiyorum. Zamaninda bu dedikodular cikdinda 10 yillik 75 mio. € bahsediyordu yerel medya. Yalniz birdaha bu haberler yapilmadi.
o parayi formamiza verceklerini sanmiyorum
swarovski trabzon forumda subesini acti bu sene
istanbul gibi lokomotif kentlerimizde zaten vardi, 28 butik olmus
avusturyada okadar yok
zaten en cok parayi amerikalilardan sonra araplardan yapiyorlar
araplarinda su an ilk disari ciktigi yerlerden biri trabzon oldugundan onlar icin önemli piyasa oldugumuzu düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Başlığı takip etmediğiniz için bilgi eksikliğiniz var. Nike illa o formaları vermeyececeğim diye bir tavrı yok ki. Yönetim hangi formayı ister seçerse onu üretiyor veya ürettiklerinden veriyor.
Geçen sene nasıl olabileceğini gördük, neleri yönetimin istemediğini de yakından biliyorum.
Forma modeli seçim ve üretim planlamaları bir sezon öncesinden karar veriliyor.
Biraz bilgi, biraz ilgi, çokça da saygı.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 16:14.
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu attığınız tasarımlardan hangisini nike bize yaptı acaba? buraya atıp atıp kendinizi avutuyorsunuz.
gerçekçi olun. Nike bu sezon da katalogdan 2-3 dandik kalıp sallayacak. Tabiki de Nike tasarımları güzel. ama sizin buraya attığınız hiçbir tasarımı daha trabzonspor formasında göremedim. en azından adidas kulüpler arasında çok ayrımcılık taslamıyor. ajax'ın ki neyse münich'in ki de beşiktaşın ki de o. şimdi biri yine gelir Sivasspor örneği verir ama o arkadaş galiba Sivassporla Trabzonspor'u bir görüyor
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu attığınız tasarımlardan hangisini nike bize yaptı acaba? buraya atıp atıp kendinizi avutuyorsunuz.
gerçekçi olun. Nike bu sezon da katalogdan 2-3 dandik kalıp sallayacak. Tabiki de Nike tasarımları güzel. ama sizin buraya attığınız hiçbir tasarımı daha trabzonspor formasında göremedim. en azından adidas kulüpler arasında çok ayrımcılık taslamıyor. ajax'ın ki neyse münich'in ki de beşiktaşın ki de o. şimdi biri yine gelir Sivasspor örneği verir ama o arkadaş galiba Sivassporla Trabzonspor'u bir görüyor
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Şöyle klasik bi şeyler denedim. Beyaz-gri-bordo-mavi uyumunu çok beğeniyorumEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 01:43.
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma tasarımlarını taraftara verseler Markalar batar. o yüzden hiçbir zaman taraftarın ne dediği umurlarında olmaz.
Zaten forma Tasarımını Taraftar yapsa forma satışları arttıkça artar ve sponsor marka daha çok gelir elde eder.
Yorum
Yorum