Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma tasarımları ile ilgili başka bir başlık vardı orada paylaşsanız?
En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 14:45.
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bizim yönetim iş bilse nike bize böyle formalar çıkaracak mı?
Yorum
-
Santos
Geçen sezon giydiğimiz çubukludan sonra Nike'ın önerdiği çubuklu modeli buna benzer bir model ve kolları düzdü. Olay yaklaşık iki sene önce oldu düşünün gerisini.
Yorum
-
Az önce Facede Eskisehirsporun bu sezon formalarini gördüm. Görünüs olarak en az 3 Formalari bizimkilerle , ayni sadece rengi deyisik. Birisi resimleri atsin.
@ reddevils11
Basligin ismi Kulüp sponsorumuz Nike. Son sayfalari oku , bilgi sahibi ol, sonra anlarsin neden Adidas deyil.
Ben buseneyi gecdim, gelecek sezonda forma konusunda hüsran yasiyacaz gibime geliyor. Hosuma gitmesede busenede formami alacim.Yalniz antrenman setlerimiz bence cok daha güzel.Hele o turuncu cekete taktim, güzel olmus gercekden.
Yorum
-
hİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizden güzel katalog formaları seçmişler
beyaz forma bizim mavi ile ayni. kareli forma bizim bordo forma ile ayni.kirmizi formalrida görünüs olarak bizim beyaz forma ile ayni......
Bizden güzel derken ?
Çubuklu?
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.???????
beyaz forma bizim mavi ile ayni. kareli forma bizim bordo forma ile ayni.kirmizi formalrida görünüs olarak bizim beyaz forma ile ayni......
Bizden güzel derken ?
Çubuklu?
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formalarinda siyah cizgi olmasi gayet normal.Eskisehirin kulüp renklerinden birtanesi.
Yorum
-
Yalnız umbro atak yaptı. İyi iş çıkarıyorlar bu sene.
The new Umbro Derby County 2015-2016 Kit introduces a subtle diamond pattern graphic print on the front, inspired by the Umbro kits made in the late 1980s.
Şu linkten bütün tasarımlarını görebilirsiniz http://www.footyheadlines.com/search...?max-results=4● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
istediğinizi soyleyebilirsiniz. fakat adidasın dizaynları Trabzonspor renklerine ve armasına çok uyumlu. yukarıda yaptığım örneklerden anlamak o kadar da zor değil."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Smdi nasil eskisehirin formalari bizimle ayni anlamadim cubuklu farkli kirmizi formasi omuzun ve yanlarindan seritli gs city juventusun gecen sene giydigi bzimde burda hayal ettigimiz formadan bizim tsort beyazindan deil damali formalari var bn bize damali forma yaptiklarini hatrlamiyorum belki beyaz formalarini bizim mavi formaya benzetebilirsiniz o da bizim mavinin ince cizgileri bile mavi
genel olarak bizim setten guzel ve degisik son eses ve antepi merak ediodm gordum tekrar Allah bildigi gbi yapsn bizim bu formalari seceniEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 16:39.
Yorum
-
Ayrıca Training ve Lifestyle ürünlerini adidas nikedan daha iyi dizayn ediyor.
Bu sezon Manchester Unitedda adidasa geçti. yaklaşık 10-12 sezondur Nike ile anlaşmalıydı. fakat nike MUFC'ye iyi ürünler üretmedi son yıllarda. Tıpkı bizede üretmediği gibi."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
Yorum