Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    damat ile sponsorluk imzalanmış formalara ekleyebilirmisiniz nasıl görünüyo hiç anlamıyom tasarımdan mavi formada çubuk kısmı bordo olsaydı müthiş olurdu
    o sadece giyim icin, yani futbolcularin takim elbiiseleri falan tahminim. forma icin degil

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o sadece giyim icin, yani futbolcularin takim elbiiseleri falan tahminim. forma icin degil
      keşke düzgün göğüs sponsoru alsak

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mehmetin pijamasini cok begendim
        Özerin üstündekilerle Avrupa macina cikarsak tüm Avrupa'ya rezil oluruz. Derler "bunlar pijamayla mi maca cikiyor?". Hayatimda bu kadar berbat forma görmedim birde altina mavi şort tam pijama takimi olmus. Mavi forma erkek bebeklere giydirilen tulum gibi duruyor. U15 takimi kullansin. Biz en iyisi bordo ve beyaz formalarla maca cikalim en azindan rezil olmayiz. Bu sene forma morma almiyacam zaten
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Bence de forma işini unutsunlar. Alırım West Ham veya Barça forması falan mis gibi. Bu formalars o para cidden fazla.

Yorum

• Bunların aklı hiçmi çalışmıyor ya şu renklerin güzelliğine bak keşke iç saha bu olsa

[ATTACH]7005[/ATTACH]

[ATTACH]7006[/ATTACH]

Yorum

• [ATTACH]7007[/ATTACH]

[ATTACH]7008[/ATTACH]

Yorum

• Formaları inceledim.. Beyaz ve mavi forma 1-2 detay eklenerek iyi bir çubukluyla servis edilseydi biraz daha farklı algo yaratırdı.

Bu şekilde ve bu fiyatlarla çok zor..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaları inceledim.. Beyaz ve mavi forma 1-2 detay eklenerek iyi bir çubukluyla servis edilseydi biraz daha farklı algo yaratırdı.

Bu şekilde ve bu fiyatlarla çok zor..
                  Mavi görünüşü hoşuma gitti kalitelimi oda kumaş tasarım açısından

Yorum

• Efsane olacak dediğimde bıyık altından gülenler olmuştu burada.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• iğrenç ötesi formalar. Bi kere kesinlikle düz çubuklu forma olması lazım diğer formalar da biraz kaliteli bişey yapılır nedir bu nike dan çektiğimiz arkadaş en barbat forma yapan firma. Adidas, kappa bu ikisinden birine geçilmeli

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Efsane olacak dediğimde bıyık altından gülenler olmuştu burada.

Hayır kötü forma değil de, efsane hiç değil! Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bir şeye atıyorum kült, efsane vb bir şey demek için bazı kriterler olmalı, bu forma iyi güzel hoş da EFSANE? Hiç sanmıyorum.

Yorum

• beyaz formayı sadece beyendim gerisini at gitsin

Yorum

• Kulüp şu formalardan tekrar çıkarsın ben bu seneki rezilliği unuturum.
                            Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır kötü forma değil de, efsane hiç değil! Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bir şeye atıyorum kült, efsane vb bir şey demek için bazı kriterler olmalı, bu forma iyi güzel hoş da EFSANE? Hiç sanmıyorum.
                              heralde formayı almamışsın bedenleri de tükendiği için siniri kafana vurmuş efsane dediğin formayı göster bakayım

Yorum

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                heralde formayı almamışsın bedenleri de tükendiği için siniri kafana vurmuş efsane dediğin formayı göster bakayım
                                Kaale alamayacağım, 19 mesaj? Engellendin

Yorum

Yükleniyor...
                                X