İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
forma
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakkBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş ne zaman çıkar ekim kasım gibi çıkarmı?
bilmiyorum bize model yapın dediler storm boy arkadasımız yaptı
alt yapı çalışmalarına başlandı diye biliyorum ama tarihi çıkış tarihini kestirmek güç
Yorum
-
-
-
-
-
http://www.sportsdirect.com/football...ootball-shirts
Ingilterede kulupler efsane formalarini cikarti satmak icin. Fiyatlari hatiri sayilir rakamlar. Alanda cok.
Bizimkiler eski formalardan 1 tane cikarmisti ama bu ornekleri cogaltabiliriz.
Bence uygun fiyattan satilirsa alicisi cok olur
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
-
renktaşlar bu başlığı forma sponsorumuz adidas ve ürünleri diye değiştirin bence.Bu hafta imzalar atıldı,Trabzonspor'umuz seneye Adidas'ın A kategorisinden forma giyecek.Ama kulübe herhangi bir ücret ödenmiyecek.Bir çubuklu,düz bordo ve deplasman forması yapacaklar.Kesin bilgidirKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Adidas olayı doğru galiba. Medyatrabzon'daki haber ajans haberi değil, altında kaynak belirtilmiş. Ama ben adidas'ın formalarını beğenmiyorum, nike model çeşitliliği açısından daha önde. Adidas o üç çizgi geleneğinden vazgeçmediği için tasarım çeşitliliği hep bi sınırda kalıyor. nike'ta böyle bi kısıtlama yok.
yarım saattir inceliyorum, henüz şurada beğendiğim bi forma çıkmadı.
Yorum
Yorum