Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MAVİYİ REKLAM KURTARIR

Yorum

• Mesela bursa formasıyla benzer ama bu forma çok efsane. Renkler önemli

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesela bursa formasıyla benzer ama bu forma çok efsane. Renkler önemli
        "Puma'ya geçelim Bursa elit mi ki Arsenal'le aynı modeli giyiyor yazıklar olsun sana Nike bize bir forma yapmadın"

diyen arkadaşlar daha gelmemiş
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forma tasarımlarını taraftara verseler Markalar batar. o yüzden hiçbir zaman taraftarın ne dediği umurlarında olmaz.
          Zaten forma Tasarımını Taraftar yapsa forma satışları arttıkça artar ve sponsor marka daha çok gelir elde eder.
          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Siyah veya Turuncu formamiz Olsun isterim Hatta

Siyah Turuncu ve Cubuklu Olsun formalarimiz
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• The Nike Hellas Verona 2015-16 Shirts honor the rich history of Verona featuring a phrase of Shakespeare.

düz forma bari şöyle olsaydı en azından omuz 3 çizgi Adidas hayranlarınında gönlü olurdu.güzel de duruyor.normal şartlar altında nike bize Verona dan daha elit davranıyordu.

Yorum

• Sezonun ilk maçına eski formalarla çıkarsak şaşırmam.
                  Vizyon bizim oralarda karşılık bulmayan bir tanım artık.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlığı takip etmediğiniz için bilgi eksikliğiniz var. Nike illa o formaları vermeyececeğim diye bir tavrı yok ki. Yönetim hangi formayı ister seçerse onu üretiyor veya ürettiklerinden veriyor.
                          Geçen sene nasıl olabileceğini gördük, neleri yönetimin istemediğini de yakından biliyorum.

Forma modeli seçim ve üretim planlamaları bir sezon öncesinden karar veriliyor.

Biraz bilgi, biraz ilgi, çokça da saygı.
                          Şimdi bizim yönetim iş bilse nike bize böyle formalar çıkaracak mı?

Yorum

• Adidas Forma Tasarladım Adidas.com sitesinden
                            "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• şunu anlatmak istedim.
                              adidasla bir anlaşma yapsak. kendi sitesinde ki formalardan tasarlayıp gayet başarılı dizaynlar elde edebiliriz.
                              Türkçem iyi değil maalesef. çok yanlış anlaşıldım. kusura bakmayın
                              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi bizim yönetim iş bilse nike bize böyle formalar çıkaracak mı?

....
                                Adamlar ticaret yapıyor neden yapmasın. Geçtiğimiz sezon yaptı işte.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X